Звездни компромати - Януари 2025

• 412 395
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 450
А вуйчо Ваньо няма ли шофьорска книжка?
Или вече не успява да мине пред мед. комисията, за да си я поднови? Rolling Eyes

# 3 451
Вуйчо си личи, че е развълнуван и само как се хвали с новата си играчка... С Цвети не беше така сякаш, тука е глътнал въдицата 😍

# 3 452
Никой не се интересува от модела на колата му, всички сравняват белега на Валето.

Как да не е развълнуван Вуйчо Grinning

# 3 453
Изобщо не познавам повечето лица, които коментирате. Затова и не реагирам, просто никога не съм ги чувала и виждала освен тук. Не мислете, че е лошо възпитание🙈
Говоря за тези, с които съм всекидневно облъчена тук🤷🏻♀
Анджелина е тръгнала на кръстоносен поход и във Франция.
Ще гостува след ТВ новинарска емисия на канал 2 при един много готин репортер, ето ви снимки от предстоящото събитие :

Скрит текст:

Фр. публика най-накрая ще разбере клюките около нея, компромати и всичко, че отдавна не е стъпвала. Ще преразкажа главното след това.
Харесвах я много преди да отслабне и да се съсухри.
Не заемам позиция между нея и Брад, не съм се интересувала кой е пиел и дали е биел, някакси исках да заобиколя сензационните писаници, идея си нямам къде е истината.
Не постъпиха лоялно с Анистън, но веднъж дочух как Брад заявил, че в брака си с Дженифър умрял от скука. И повече спрях да чета.

Скрит текст:

# 3 454
  • Наблизо
Веселяшка,днес ли? Да си пусна утре да я видя.Тя френски говори ли или ще превеждат?

# 3 455
  • При семейството си
Мен не ме дразнят Биомета и Валерия. Решили, взели се. Но ми прави впечатление, че за бившата му се лееха една суперлативи, а Валерия е черна, че се хванала с него. Сякаш въпросната Цвети не се беше хванала с него за същото. Най-хубавото е, че Ваньо ще налива пари в каузата на Валерия.
А все пак Цвети не се ли е хванала с него, като е бил на 50, тя почти към 30-те.
Пък Валерия почти към 30-те с него на 60.
Каузата ще да е в основата.

# 3 456
Е нищо, поне Брад не е скучал с кукуто. Ама скъпо излиза такава забава. Анджелина нещо много повяхна, погрозня, а още е много млада.

# 3 457
Вуйчо май е фен на бялото не само в интериора. Затова си наема красиви шофьорки още на излизане. Книжката му трябва за през деня все пак.
А вуйчо Ваньо няма ли шофьорска книжка?
Или вече не успява да мине пред мед. комисията, за да си я поднови? Rolling Eyes

# 3 458
На мен ми е жал за Цвети Биометова. Не съм чувала да се е замесвала в скандали, изглеждаше мила. Докато Валерия е проклета, истерична и зла.
Мъжете, които правят скъпи подаръци, и после си ги прибират, за мен са дъно. Разбирам, че са инвестирали, ама все пак тия жени са отделили години от младостта си, моделирали са тяло и лице според твоите капризи, живели са според твоите правила и не са те подяли, защото все са били на диети - Ами пусни ги по живо, по здраво с подаръците, като обезщетение за времето прекарано с теб. Защото ние виждаме лъскавата страна, но не знаем какво е било за тях. Знам, че тези момичета  са можели да изберат този или друг живот, но все пак да не ритаме падналите.

# 3 459
Цвети ми се мерна във фейса, позагладила е косъма и е по-добре. Само устата и бюста.....

# 3 460
Много точно го казахте, да не ритаме падналите. Колко точно трябва да си пропаднал, да градиш някаква репутация на пазеща интимния си живот в тайна звезда и да позволиш на един дядка да те качва в Инстаграма си като буквално като уловена сърна трофей при цялата си любов към животните. Уж инкогнито а всички знаем и се смеем. И за какво? Да го возиш в ламбото му? А Биомета на фона на всичките си пари, филъри и синтол в раменете, в лице си е грохнал дядка. Има набори, доста по младолики и запазени и без да са буквално заболи толкова пари в себе си.

# 3 461
Какво возене, само си стоят в гаража и си правят гаражни фотосесии. Предишната поне в къщата я беше пуснал.

# 3 462
Валерия има рекламна сесия как пере с омекотител в пералното му още октомври. Когато Цвети снимаше реклами от кухнята му🤣

# 3 463
Хората си имат обща кауза и покрай нея са се влюбили. Само човек, който никога не е имал важна за него самия кауза, би се изказал по такъв начин за една двойка.
Аз например, не бих сравнявала - млад - стар в техния случай, защото и двамата изглеждат добре и се поддържат.

# 3 464
Валерия има рекламна сесия как пере с омекотител в пералното му още октомври. Когато Цвети снимаше реклами от кухнята му🤣

В много къщи мокрото помещение е отделено, не е при спални, гостни, кухня и пр., а си е сервизно помещение като гаража, при нас например е така, така че не бих го приела непременно за особена гаранция за интимност.

Общи условия

Активация на акаунт