Звездни компромати - Януари 2025

• 412 343
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 525
  • Glasgow
Днес ми излезе материал от 24 часа за жена, която е създала приют за животни в Еленския Балкан, "Горската приказка на Краси", тази Валерия за нещо такова ли се бори, не съм гледала Ергенът

# 3 526
Ето някои й прощават, само защото всеки ден качва по някоя снимка на куче от приют

Тя не просто качва по една снимка на куче от приют. Качва как се грижи за тях и то за животни в тежко физическо състояние, които за да бъдат закрепени, са заведени и са получили скъпоструващи грижи, как им търси и намира осиновители…какво повече се предполага, че трябва да прави? Не знам дали тук омаловажаващите каузата ѝ имате идея колко струват ветеринарните грижи. Явно не.

И това е доста, преди да се хване с Вуйчо. С него обаче, освен ако той не поеме финансовата грижа за приюта, си вреди на каузата. Защото няма как при наличието на богато гадже, хората да продължават да даряват.

# 3 527
Че защо ще я съжалявате?Жената  е интелигентна, възпитана и мила, изглежда добре, видяла е свят и навярно си е създала контакти…Не е като да е обикаляла дискотеките в студентски град с Пешо и накрая да я е зарязал..На всичкото отгоре бяха и доста време заедно с Тутанкамон.А Валерия с телевизионните си изяви е оставила у мен едно чувство на високомерност.Още повече, че преди време се свързахме с Цвети за набиране на средства за пострадала животинка и тя веднага откликна.За съжаление животното почина и раздадохме средствата за други кампании, една от които беше на Валерия.Всички хора, на които помогнахме изказаха благодарност, само тя-не.От тогава не ми е приятна, но все пак това е субективно впечатление.
Съжалявам бившата на Вуйчо, макар че тя сама си е избрала тази връзка, защото едва ли някой стойностен мъж би искал да се обвърже с нея вече.

Просто Вуйчо е в категорията мъже, които ако една жена не успее да задържи, след тях рязко ѝ пада котировката пред другите мъже, защото моментално влиза в графата златотърсачка, лягаща си с много богати дядовци.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 13:41 от bjk85

# 3 528
Ако държа на каузата си, на мястото  на Валерия ще ми е неудобно да се фуклява с пръстен за няколко хилядарки, като знам, че с тези пари мога да осигуря грижа за доста изоставени и болни животинки.

# 3 529
Просто разлика от 35 г си е скандална от всякъде. И как пък един  път не се случи при ‘обикновени’ хора, с нисък социален статус.
Хората се подиграват на Лео , ама той е на 50.   Още ги докарва до към 25 г разлика , всичко нагоре ми се струва извратено.

# 3 530
Каква чиста и непорочна капчица Joy Просто се дивим на небивалиците, които се пишат зорлем да се изкара Валерия по-черна от дявола. И каузата ѝ е може би единственото, което е смешно да се отрича.
Златотърсачка ще се занимава години наред с хигиената (телесните течности и екскременти) на животни, които не могат да контролират физическите си нужди, ще разхожда парализирани животни с проходилки, ще се занимава с пребити животни в окаяно състояние, за да хване чичко-паричко?!? Ми хубу, щом за някой е правдоподобно.

Което не пречи да се кефи на мъж с пари, нали. Едва ли някой го отрича.

# 3 531
Каква чиста и непорочна капчица Joy Просто се дивим на небивалиците, които се пишат зорлем да се изкара Валерия по-черна от дявола. И каузата ѝ е може би единственото, което е смешно да се отрича.
Златотърсачка ще се занимава години наред с хигиената (телесните течности и екскременти) на животни, които не могат да контролират физическите си нужди, ще разхожда парализирани животни с проходилки, ще се занимава с пребити животни в окаяно състояние, за да хване чичко-паричко?!? Ми хубу, щом за някой е правдоподобно.

Ами така описани дейностите ѝ определено е перфектна за Вуйчо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 532
Аз вярвам в любовта. И знам, че и хора с голяма възрастова разлика могат да се влюбят. Сега, като са намесени големи пари, винаги има съмнение. Обикновено има и защо, но има такива връзки, които са наистина по любов. Мисля, че на Селин Дион е била такава, на семейство Макрон също, може би и при Чаплин и Пикасо, евентуално.
Лично себе си, не мога да си се представя с мъж, по-възрастен с повече от 5 години от мен, или пък с по-млад с повече от 10 години Simple Smile. Дотолкова ми стигат широтата на мисълта и приемането. Но за други хора, допускам, че и значително по-широки граници са възможни.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 19:45 от Clotilde

# 3 533
Е хайде сега, Вуйчо изглежда да е далече от нуждата да получава палеативни грижи. Но пък от друга страна, някой път за тия неща ред по възраст няма и не се знае кой на кого ще се налага да сменя памперси.

# 3 534

Тя наконтена ли чисти или от салоните за красота. Кога има време да се грижи за тях и да им чисти след като постоянно е в движение от град на друг град.

# 3 535

Ами така описани дейностите ѝ определено е перфектна за Вуйчо Stuck Out Tongue Winking Eye

Мда, ако откара и тя като Цвети 10 години с него, ще трябва да върши долу горе същото, но с него, а не с животните.
Дано поне го върже с един брак по сметка, че да ѝ остане нещо.

Чудя се как си лягат и правят джиджи биджи с тази възрастова разлика..

# 3 536
Цвети ми се вижда готин човек, странно защо вуйчо не й е направил един бизнес да си е осигурена. Тя мъж ще си намери и едва ли ще е беден, не я мисля.

# 3 537
Тя наконтена ли чисти или от салоните за красота. Кога има време да се грижи за тях и да им чисти след като постоянно е в движение от град на друг град.

А защо трябва да се грижи за животните съвсем сама? Тя не го е и основала сама. С графика ѝ не съм запозната. Очевидно се справя.

# 3 538
Валерия ми е много непрятна, като
човек и поведение, но изключително уважавам това, което прави, тя гори в каузата си и е нелепо да се отрича очевидното. Помага на животни, които без нея със сигурност биха умряли.
Едното няма нищо общо с другото.
За съжаление мисля че хората ще сместват каузата и с наличието на чичко паричко до нея и даренията за животните ще намалеят. Точно с мотива- щом има шопарди няма нужда, което пак е много погрешно, защото личният и живот и работата и в ползва на животните няма нищо общо.
Но така ще е , дано греша.
Предната мома хич не я жалете, ще си се класира пак в А отбора, няма са вземе някой стругар.
Тя си се е движила в тези среди има си нужните контакти. Кротка и послушна ми се вижда, възпитана и мила. На мен лично външният и вид не ми допада, но си има търсене и за такива, не малко.

# 3 539
  • на село
Тутанкамон 🤣🤣🤣
Право в десетката.
И мавзолей, пълен със съкровища си има!

Общи условия

Активация на акаунт