Звездни компромати - Януари 2025

• 411 754
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 4 140

Пам на гости на Джими Кимел. 💗 Много позитивно излъчване. Коментарите под видеото са хубави.

Пам с Карла Бруни:
Скрит текст:

# 4 141
Гинекологът и е бащата .
А той е?

# 4 142
Бременността и се отразява много добре на Цвети, преди не ми харесваше изобщо. Изглеждаше все едно някой и пие кръвта.
Сега е красива, женствена и явно живее нов живот. Добре, че се е отървала и сега може да живее пълноценно.

Смях се с глас. Почитателите на Хелскитчън искат за следващия сезон субтитри, след като стана ясно, че Мегз ще участва.

# 4 143
  • София
Твърде възможно е Цвети да е забременяла от донорска инсеминация или инвитро и в това няма нищо лошо.
Тя е искала дете, а вуйчо Ваньо твърдо не и според мен това е и причината за раздялата им.

# 4 144
  • Varna
Според мен това беше шега:)
Иначе прочетох коментара на нейна приятелка под снимката”Малеева!”може пък това да е фамилията му.С темпото с което я нищим до сутринта ще знаем🤣

# 4 145
A тук какво става?
Скрит текст:

# 4 146
Биометката направи удар с тая новина

Значи, края на юли (29 юли, ма как съм си запазила скриншот на тая глупост) тя се хвалеше (в дома на Биомета) че е достигнала заветните 46 кила и описваше при кой доктор и как ги е постигнала. Явно към оня момент нито друг мъж, нито планирани бебета са били на хоризонта. Бързо след това са станали нещата, щом сега е така напреднала

Браво на нея, първо заприлича на човек, а сега и тази прекрасна новина

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 22:16 от .Hazel.

# 4 147
  • Варна
Дори Николета не успя да развълнува БГ мама така, както Цвети успя!

# 4 148
Аз не мисля, че ще е инвитро.. жените преминават през дълъг хормонален курс преди процедурата, което времево няма как да се е случвало докато е живяла с мумията.

# 4 149
Дълго, дълго, две седмици. И след още десет дни знаеш дали има резултат.

# 4 150
Кантара и старите дрехи да ги износва новата вуйна🙂
На бременната - лека бременност.

# 4 151
  • София
С Цвети идвах и аз. Но! Тук една мама - клюкарка - колежка преди Н брой страници каза, че вижда коремче при нея и се съмнява. Бързо да казва коя е!

Топ е тази тема, няма равна! Решим ли: всичко нищим. Да е здрава и лека бременност от мен. Зарадва ме.

# 4 152
😄 Я каква новина! Така се развълнува темата...наистина дори за Николета нямаше такива вълнения🤭
Това момиче умно ще излезе, явно си е дала някакво време да се занимава с глупости и после си е пренаредила приоритетите. Дано да е успяла да се сдобие и със собствено жилище за тези 10 години.
Лека бременност и пожелавам и аз....никой нямало да я иска след Биомеда😆😆 да бе да!

# 4 153
Честитят ѝ в множествено число. Какво ин витро ви гони?!
Младо, хубаво момиче..

# 4 154
  • на село
А довчера беше силиконова кукла с надути джуки и бюст. Ех, какво прави едно майчинство.

Общи условия

Активация на акаунт