Звездни компромати - Януари 2025

• 411 811
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 4 125
  • Varna
Не съм клюкарка,ама и аз дойдох тук заради Цвети Василева:)Много ми е интересна сагата с Биомета  и въпреки липсата й на вкус,мисля че беше много добра даже за такава връзка.
Дано си е задвижила нещата така че да се оправя и сама финансово и се радвам ,че е бременна.
Бил я натирил,бил я изгонил,но каквото и да се каже май е ясно кой е спечелил и кой загубил.
Колкото и да не искаш деца,не знам тази Валерия как живее с него.В София е пълно с богати и млади момчета,тя не е и грозна,как се продават тези момичета не ми е ясно.

# 4 126
На вечеря съм с Нелка хиксеска. С леопардова рокля и обици 🐆

# 4 127
Много се радвам за Цвети!
Жива и здрава да е и лека бременност!
Вуйчо да не би да удостоверява Валерия преди да се захване сериозно с нея?!

# 4 128
Да не би да се подхлъзнала по друг Цвети и забременяла и затова да са се разделили. Доста е голямо коренчето. Това е поне 5-6месец.

# 4 129
За Жасмина отдавна е коментирано, че е станала доктор по икономика. Колко е истинска тази докторантура не знам, но като и гледам капацитета много се съмнявам.

# 4 130
И аз много се зарадвах за Цвети, няма нищо общо образът й в началото на връзката им с Тутанкамона, но дали няма да излезе, че е от него все пак, потайна е много, дано е за хубаво!

# 4 131
И аз се радвам да чуя, че си е намерила мъж, от който да има детенце. Пожелавам й лека бременност и да има щастливо семейство!

А как гласихме Валерия за бременна от вуйчо. 😅

# 4 132
Честито на Цвети! Напоследък ми стана симпатична, преди не съм я следяла.
Иначе да, тези жени могат да си хванат млад и богат, но дали ще е толкова ресурсен колкото вуйчо.. А и те повечето вече са заети.

# 4 133
На вуйче сперматозоидите сигур имат нужда от реанимация. Тъй, че бебето не е негово.

# 4 134
  • на село
Чак пък да ми стане симпатична - едва ли. Ореолът на майка не изтрива факта, че е най-обикновена златотърсачка.
Ама и аз съм тук за клюките 😆
Според мен са разделени отдавна с Тутанкамон, а тя си е пускала предварително направени снимки и видеа от къщата.
Мисля че не са заедно от момента, в който си смени косата.

# 4 135
Поне разбрахме защо е толкова сочна в бюста напоследък. Май май тя е била шута на Тутанкамон😂 Според мен е към пети, шести месец. Тя е толкова фина, че едва ли ще качи особено. Да е жива и здрава.
И аз идвах с тази новина.
Нека е щастлива, със сигурност знам че е много чакана и желана от нея, с такива впечатления останах от общата ни група.

# 4 136
Джанет Джаксън:

Не мога да си кривя душата, не харесвам такива обувки. 😅

# 4 137
Иначе може и да не е от настоящо гадже, а да е инвитро процедура, кой знае.

# 4 138
Да, много бръмчалки и чалгаджийки са майки, но това само по себе си не е факт, който ги прави симпатични.

# 4 139
Гинекологът и е бащата .

Общи условия

Активация на акаунт