Звездни компромати - Януари 2025

• 411 818
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 4 110
Браво, радвам се за нея.
А тук какви тревоги бяха дали някой ще я вземе след вуйчо...

# 4 111
Е нали Цветито жива я ожалиха, че нямало да си намери мъж, била употребена и захвърлена и тн. Като гледам си е намерила… 😅

# 4 112
Новият дали е ресурсен, м?

# 4 113
Едва ли кара от аванс до заплата и новият.

# 4 114
Ами дружно да си отдъхнем. 😁 Бременна е.
Но в ергенската тема се коментираше, че някой видял лично Валя дс купува тест та сега се пита да не е бил за Цветка. Joy И те всички да си живеят задружно барабар с Гено и Ивка.

# 4 115
Тя ако на такъв корем тепърва тест прави… ще е доста странно Simple Smile)) това за теста беше доста скорошно

# 4 116
Е майтап беше. 😁Но голям сериал спретнаха петорката.

# 4 117
  • España
Скрит текст:
Кейти Пери съм и дала един огромен доживотен бан в моите класации . След като я видях как грубо и безпардонно натиска , целува гнусно , опипва и стиска за едно определено място( което ни служи за сядане) малкия Джъстин Бийбър , на който видимо му е неприятно !
Така че….ако ще и рокля не от колани ….а от лунни лъчи да си облече…..все тая!!!!!
Не беше ли Джени Маккарти?
Аз харесвам Кейти Пери и се втрещих като прочетох горното. Радвам се, че не е тя.
С Джени Маккарти е друго!
Има достатъчно снимки и видеа на похотливата кака Кейти с малкия Бийбър …..

# 4 118
Цвети и доктор Жаси.(Колко корекции виждате на снимката?😁)
Скрит текст:

# 4 119
Май не сме отбелязали - към Ален Делон в небесния лаф се присъедини и бившата приятелка на Мик Джагър, певицата и хубавица Мариан Фейтфул
Известна и с тази снимка
Скрит текст:

R.I.P. Marianne

# 4 120
Гледам новините и ясно си личи, че Виктория Петрова е с перука. Дано няма здравословни проблеми жената.

# 4 121
Поне разбрахме защо е толкова сочна в бюста напоследък. Май май тя е била шута на Тутанкамон😂 Според мен е към пети, шести месец. Тя е толкова фина, че едва ли ще качи особено. Да е жива и здрава.
Как се зарадвах за това момиче! Преди години бях писала в темата, че се надявам, ако иска, да си роди дете. Звуча като някоя вуйна, но си мисля, че майката на кучетата заслужава да е и човешка такава…

# 4 122
Кой е бащата? Да не е вуйчо Ваньо и да я натирил, защото не иска деца?!

# 4 123
Жаси -защо др?
Гледах с превъртане It ends with us -филмът е адски тъп и предвидим ,но в същото време баш така се развиват токсичните връзки с принцовете на бял кон ,явно наистина има нещо автобиографично и автентично в книгата ,която иначе е адско клише...
Балдони е мноооого секси в ролята ,направо звяр ...пък на мен ми мязаше малко на гей хехе ...Блейк също играе супер  и въобще не ми едрее ....WTF с тия коментари ,тялото и изглежда супер ,секси е ,нормална жена ....Или се оплакваме ,че жените са много кльощави ...пък като не са -много са едри ,представяли сме си ги по-крехки...😂
Общо взето голяма простотия с тези холивудски булшети ,обаче видеата на Кандис са ЕПИК ,по-интересни са от филма и си заслужаваше тоя цирк 🙏😂😂😂

# 4 124
  • на село
Тя кога си потъмни косата?
И май дори не е загатвала за мъж.
Много интересен сюжет.

Общи условия

Активация на акаунт