Звездни компромати - Януари 2025

• 411 837
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 4 080
  • София
И аз отдавна съм я отписала.

# 4 081
Джени с нова песен:

Не очаквах да ми хареса.

# 4 082
  • Viena
Какво риалити?
Николета явно си повдига сторито,нали започва риалити шоуто.
https://woman.bg/article/2025012111425993240

# 4 083
А дали наистина лъже Киара Ферани? Ако е вярно, че мъжът ѝ си е имал любовница през целия им брак, значи за пореден път се убеждавам колко фейк са социалните мрежи. Та те изглеждаха супер влюбени и перфектно семейство.

# 4 084
Всъщност, първи за Федез го обяви извесният Фабрицио Корона, известен и с тарифите си за клюки. Според него любовта на живота на Федез е Анджелика Монтини, която е богата, прави мода, но го била оставила. Индвамата инфлуенсъри не са се спрели, след като се разделиха. Обвинения по адрес на Киара за “верността” й също имаше.

# 4 085
А Киара твърди, че е разбрала случайно преди няколко месеца. Т.е той я е лъгал през всички тези години.. Много грозно се развива тяхната раздяла, жалко за децата им.

# 4 086
  • Glasgow
А при такива инфлуенсърски раздели феновете как се разделят? Аз следях една мюсюлманска двойка, и там беше рози и еднорози и бам, разделиха се и той за нула време се ожени за друга. Феновете му първо не можеха да повярват, само се караха из коментарите, че очерняли мъжа, без да имат доказателства, а той взе че даже се ожени, стана голяма драма.

# 4 087
Миглена Каканашева - Мегз ще готви в Hell's Kitchen.
https://life.dir.bg/shou/megz-se-vrashta-ot-dubay-zaradi-hell-s-kitchen

# 4 088
  • Glasgow
Да не разбива пак яйца с бормашината🤣

# 4 089
  • На топло
Септември месец 2018 г. в Сицилия, Киара и Федез направиха сватба, която беше наречена събитието на годината в света на модата: роклята за булката беше специално създадена от марката Dior и бяха подготвени общо три тоалета за тържеството 😂
Егати фалша.
По-лесно е да лъже и да получава договори за милиони, отколкото да работи като всички хора  Close въобще не я съжалявам.
Двойката Лайвли-Рейнолдс същите отрепки, правят филм за да подават алкохол, шампоани, пуловери на зрителите, а другото не ги интересува. Тоя пък идиот Балдони да им се изпречи на пътя към големите пари и договори.

# 4 090
  • Viena
Мегз да им покаже как се прави дубайски шоколад. 😅😅😅

# 4 091
  • Пловдив
Да не разбива пак яйца с бормашината🤣
Само, ако са от щраус Wink
Петък е...
Скрит текст:

# 4 092
Аз отследвах Киара отдавна точно защото ми омръзна от снимките й с мъжа й и децата, хиляди снимки от нечий семеен живот. Аз не знам как успя да присъства на собствената си сватба от снимки, постове и сторита.

# 4 093
След развода обаче вече не показва децата в мрежата. Не и лицата им.

# 4 094
  • Русе
Скрит текст:
Кейти Пери съм и дала един огромен доживотен бан в моите класации . След като я видях как грубо и безпардонно натиска , целува гнусно , опипва и стиска за едно определено място( което ни служи за сядане) малкия Джъстин Бийбър , на който видимо му е неприятно !
Така че….ако ще и рокля не от колани ….а от лунни лъчи да си облече…..все тая!!!!!
Не беше ли Джени Маккарти?
Аз харесвам Кейти Пери и се втрещих като прочетох горното. Радвам се, че не е тя.

Общи условия

Активация на акаунт