Звездни компромати - Януари 2025

• 411 901
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 4 095
Явно такова споразумение имат с Федец. На мен той ми е антипатичен и винаги ми се струваше, че завижда на Киара. Но и нейните обяснения ми се струват доста забъркани, то още от сватбата имали недоразумения, но междувременно му роди две деца и изпродуцираха десет милиона щастливи снимки.

# 4 096
Скрит текст:
Кейти Пери съм и дала един огромен доживотен бан в моите класации . След като я видях как грубо и безпардонно натиска , целува гнусно , опипва и стиска за едно определено място( което ни служи за сядане) малкия Джъстин Бийбър , на който видимо му е неприятно !
Така че….ако ще и рокля не от колани ….а от лунни лъчи да си облече…..все тая!!!!!
Не беше ли Джени Маккарти?
Аз харесвам Кейти Пери и се втрещих като прочетох горното. Радвам се, че не е тя.
Явно доста каки са го обарвали Джъстин.
Има подобна сцена и с Кейти Пери.
https://www.facebook.com/upsoclicons/videos/katy-perry-also-touc … /910109987661666/

# 4 097
Кой пита за Мегз тия дни, ще влиза в Хелс Китчън.
Скрит текст:

# 4 098
Цвети Василева, екс Биометова, е бременна.
Качила е снимка в инстаграм.

# 4 099
Цвети Василева, екс Биометова, е бременна.
Качила е снимка в инстаграм.

Удобно ли е да се пита от кого?

# 4 100
Жива и здрава да е, успешна бременност.  За мен това и причината за раздялата.

# 4 101
Жива и здрава да е, успешна бременност.  За мен това и причината за раздялата.

Ами да. Най-вероятно е срещнала друг и е решила да се раздели с господин Ваньо.

# 4 102
Те от края на лятото са разделени  , тя е май към 4ти месец поне ..

# 4 103
  • Sofia
Е, поне става ясно защо той набързо е сключил договор с друга и гледа да й натрие носа с разни снимки!
Добре е направила, да е жива и здрава, явно е искала да е майка.

# 4 104
  • София
Поне разбрахме защо е толкова сочна в бюста напоследък. Май май тя е била шута на Тутанкамон😂 Според мен е към пети, шести месец. Тя е толкова фина, че едва ли ще качи особено. Да е жива и здрава.

# 4 105
Тутанкамон 😂😂😂

# 4 106
Как въобще не ми мина през акъла, реших, че като е качила кг са ѝ се залепили и на бюста.
Лека бременност ѝ желая Simple Smile

# 4 107
Браво. От рязко несимпатична, ми стана рязко симпатична. Дано си нареди живота от тук на сетне това момиче.

# 4 108
Жива и здрава да е Цвети, най-доброто решение в живота си е взела! Да зареже пластмасовия манекен и да стане майка. Лека бременност и здраво дете й желая, а вуйчЕ да се снима с когото си поиска, не мож я барна!

# 4 109
  • Glasgow
Нещо не ми излиза математически
Така с тъмна коса по ѝ отива.

Общи условия

Активация на акаунт