Звездни компромати - Януари 2025

• 411 741
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 4 155
Абсолютно!
Таткото вероятно е млад. За разлика от вуйче няма нужда от Екзорсиста.

# 4 156
Нещо не ми се връзва за бившата Биометова…
До скоро беше с Вуйчо, а днес вече е с почти 5-6 месечен корем…
Според мен или е на Вуйчо детето, или е имала някой, докато е била с него.

# 4 157
  • Berlin
То може и заради това да са се разделили, което само може да потвърди, че е била за пред хората тази “връзка”.

# 4 158
Честитят ѝ в множествено число. Какво ин витро ви гони?!
Младо, хубаво момиче..

И какво ѝ пречи да има дете с инвитро без партньор? 🤨

# 4 159
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тя е много слаба и според мен корема й личи повече,затова си мислите,че е 5+ месеца.
Аз бих казала,че тъкмо е влязла в 4-ти. 

Тенденция е това млади момичета да имат дългогодишни връзки с чичковци,които явно не искат деца. И в момента,в който се разделят с чичковците,изведнъж забременяват от друг. Друг,който никой не е чувал и виждал преди това.

Ралица Паскалева с Башар
Райна с Башар
Цвети с не му знам името Биомет

# 4 160
На Вуйчото на Републиката какво му е, че на тези години и милиони му трябват млади слаби жени за снимки от дома и колата му?

# 4 161
Аз питах дали е бременна, защото ми се стори странно подута в лицето и бюста. Много ми стана съмнителна. Ама тука казаха, че си била сменила силикона с по-голям, за да угажда на прищевките на новия спонсор. 😀

# 4 162
Ахх каква новина, радвам се за Цвети, но чак сега ми се навързаха нещата .. просто недоумявах как сериозен човек с такъв бизнес зад гърба си, ще се занимава да поства сторита с нови любовници в Инстаграм ... а тя каква била работата Grinning

# 4 163
Биометката направи удар с тая новина

Значи, края на юли (29 юли, ма как съм си запазила скриншот на тая глупост) тя се хвалеше (в дома на Биомета) че е достигнала заветните 46 кила и описваше при кой доктор и как ги е постигнала. Явно към оня момент нито друг мъж, нито планирани бебета са били на хоризонта. Бързо след това са станали нещата, щом сега е така напреднала

Браво на нея, първо заприлича на човек, а сега и тази прекрасна новина

Скрит текст:
Да не е изневерила/да е имала любовник, забременяла е и затова Биомета да я е изгонил?

# 4 164
Да не е от доктора който рекламираше?

# 4 165
Да не е от доктора който рекламираше?
Ендокринолога ли? И аз за него си помислих.

# 4 166
  • До морето
Браво на Цвети-Биомети, така разбуни духовете, че всички тук пропуснахме, че Палунка влиза в Хелс Китчън!!!

# 4 167
Нищо чудно да е именно от др Маламов, аз го следя и качват доста подобни неща, тагвали са се поотделно в Оазис в Лозенец в края на август, тя все му рекламира личния профил. А и Цвети харесва всички скорошни постове на майка му, едва ли е случайно това Simple Smile

Може и да са си само клиенти - тя на лекарските му услуги, той на дигиталната й агенция, но залагам на него.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:21 от FreesiaR

# 4 168
  • Наблизо
Е за Цвети е интересно,Палуна е ясно че сега ще се опитва да се пробутва за продан където и както може.
Написали в инстаграм под нейната снимка,на която прилича на връстница на Петя Буюклиева,до нея,че е « красива” и”изкусителка” и всички отдолу “Моляяя”?”Това?”

# 4 169
Да й е честито на жената! И на мен ми е симпатична без конкретна причина. Но, как след 10 години връзка (ако е базирана на обич, разбира се) и последвала раздяла, ще се окажеш бременна в 5-ти месец? Някои жени се съвземат поне 5 години 😀 Явно не показват нищо истинско в социалните мрежи. Обаче, направи ми впечатление, някой тук сподели стори на което Цвети писала "I keep my mouth shut." или нещо от сорта.
Да не я е изпратил по живо по здраво като е научил че е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт