Знам, че ви писна 😛🫣, но за мен наистина най-логична е комата...Понеже и Шнура спомена 4 сезон, та вече си мисля, че може да се събудим в края на този 🤦♀️🤷♀️...
Аз преди епизода много защитавах Ферит и вярвах, че никога не би направил това, което видяхме... Опитвам се, но честно казано хич не вярвам да е истина. Не вярвам Ферит да причини това на Сейран. Изобщо не мога да разбера наистина защо така съсипаха образа на Ферит 🤷♀️🤷♀️...Защото в момента сценаристите са го хвърлили в калта и скачат върху него 🤕...Имат вероятно някаква идея, но се надявам по-бързо да я развият..
Представянето на Суна като жертва (за пореден път) много ме подразни. Каза някои истини, но и доста премълча...Съдбата й дължала живот...Явно живота на Сейран иска 👿🤦♀️🤬. След като снощи прегледах епизодите от сторито на Зейнеп, които коментирахме си припомних колко пъти тя е предавала Сейран, държала се е несправедливо с нея...И вечното й мрънкане. Аман беее...Много често съм оправдавала поведението й, ама тоя път пресоли манджата.
Дано утре има фраг и той хвърли светлина върху последната сцена.