Отговори
# 45
Сикорски, Мистери, харесва ми вашия прочит, има логика, ама като се замисля Суна я има във всеки един епизод до сега, и все събития около нея, от важно, по-важно. Да видим.

# 46
Това няма смисъл, да се вземат хаотични епизоди и да се правят паралели... За мен остана въпросът, защо точно тези епизоди, какво е общото между тях? Някой намира ли връзката?
Аз писах вече, за мен нишката е Суна...Ще видим

# 47
Мисля, че това е прочит на емокините на Афито

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 01:51 от ani.zaiche

# 48
Добре,вземаме нишката Суна.Почвам от 33,има разговор между нея и Аби,тя казва как не се страхува от нищо като е до нея,той и обещава да оправи всичко,не знаел как,ама ще го оправи и ще бъде до нея,мечти за семейство и деца.После годежа и с Кая,цял епизод се конфронгираше със Сейран,която не беше очарована и се опитваше да я разубеди.Гадателката.После каза на Ферит/след историята с репортерите/,че и тя е ядосана на Сейран,но това е прекалено. Първи сблъсък с Кая заради близостта и с Ферит.Нападна Айшен като ги видя с Аби и сътвори интрига,която доведе до годежа му с Айшен.Ферит я скастри да се държи добре с Пелин.Подкрепата и за Сейран във връзка с болестта,споделяне за проблема с Кая.Не помня кога Сейран и повери грижата за Ферит след уж смъртта и.
Та има голяма логика да е свързано със Суна.Тъй като смятам,че целувката е истина предполагам,че ще наблегнаг на събитията в следващите няколко епизода касаещи Суна и Ферит.

# 49
Един анализ на Циала.В експеримент участваме,да знаете.
Скрит текст:
СПЕЦИФИЧНИЯТ  PR    НА  YALI CAPKINI

Маркетинг-специалистите на Yali capkini  буквално въведоха идеята, че феновете влияят на сюжета.  Те въведоха това не като практическа демонстрация, така да се каже, „вземете , напишете го“, а като илюзия.

Какво всъщност се случва:

1. Дава ни се възможно най-обезпокоителния сюжет.

2. Феновете обездвижват хаоса, като изживяват фантазията за влияние върху сюжета чрез шума, който създават в социалните медии около онези моменти, които ги изпълват с ужас.

3. От време на време феновете се сблъскват с разочарованието, че усилията им да неутрализират това, което ги плаши не са увенчани с успех.  Което означава, че трябва да продължат да опитват.   Феновете правят повече и повече опити да повлияят на сюжета.

(Напускането не е опция.  Тръгването е още по-страшно, защото жив обект може да те настигне и да те нападне.  Той трябва да бъде обездвижен на всяка цена = действията му трябва да бъдат контролирани и предвидени, или още по-добре, оркестрирани и принудени да играят по вашата свирка.)

4. Фрустрацията* продължава достатъчно дълго.  Феновете са доведени до лудост от собственото си безсилие... И след това, в привидно  най-безнадеждния момент, авторите дават щастлив край на конфликта. Тъй като това е, към което феновете се движат от дълго време, те са напълно уверени в своята победа.  В този момент получава допаминова атака и мотивацията им да се опитват още повече да променят всичко и да го принудят да следва желания  сценарий вече не може да бъде пречупена.

5. Резултатът: абсолютна зависимост от химичните реакции на тялото ни.

Абсолютното разочарование и болка са последвани от награда под формата на прилив на ендорфини.  Такава връзка провокира допаминова атака, която води до пристрастяването наречено Yali Capkini

*Фрустрация е термин от психологията, който обозначава емоционално състояние на човек, излъган в своите очаквания и/или лишен от възможността да постигне силно желана цел.

Автор:Циала Крихели - психотерапевт
https:-spam302-/cinepathy

Цялата публикация: https://www.facebook.com/share/p/1FfumzdLMc/

#yalicapkini #AfraSaraçoğlu #MertRamazanDemir #goldenboy #AfRam #SeyFer
Момичета, не мога да спя напоследък, моля,ако някой знае лек да ми пише на лични. Благодаря!

# 50
  • София
Силно се надявам, че ако ни занимават със Суна ще е защото е имала халюцинации отново и си е въобразила, че Ферит е влюбен в нея.
А дали тази схема не е за определен герой в дадена серия. Отгоре има надпис, но не се вижда ясно.

АфРам май са ходили да слушат този изпълнител, последвали са го тази вечер

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 04:47 от MysteryG

# 51
Това е онзи, с когото Мерт пя на сцената 'Yıldızların Altında' на премиерата на Шахмаран през януари 2023 (🥲 леле, 2 години минаха оттогава... как времето лети само 🥲)

# 52
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Мистери 🧿🤍🧿

# 53
Времето лети, сериала за съжаление ще свърши. Много късно се включих в групата, за което съжелявам. Пропуснала съм много теми. Много ми е приятно да си споделяме тук. Ако сценаристите бяха талантливи щяхме да се радваме на по-дълъг сериал. Спомняте ли си "Докато свят светува" и "Дързост и красота". И ощ много примери има вече, само не и нашия сериал. Да се надяваме, че ще го избутат до края (3 сезон с 36 серии).

# 54
Мистери царица си на темите Благодаря

Като дойде новия епизод май ще се събудим

# 55
Добро утро , във втория ден на новата година !

Чета предположения и се възхищавам на упоритостта ви. Всъщност кой знае , кой , какво, кога си е мислел и писал. В този нелогичен хаос , търсите логика. Чета ви с интерес.
Мисля , че три сезона са ни дори прекалено много. Вижте само с какво ги запълват -  и изсмукани от пръстите сцени , паралели ,нови герои , нови любови , изневери  и т.н.
Доста епизоди ще се посветят на Суна. Няма да са по-малко от тези посветени на Пелин. Още помня , как с трепет чаках най-накрая да излезе от дизито , а те я удавиха , възкресиха , забремениха и накрая Феро я изпрати с прегръдка , като героиня и спасителка. Сагата с Дияр беше значително по-кратка, но и тя си тръгна като пич , единствена и неповторима. Просто Феро и неговите избори на жени са култови. Няма слабо !
За съжаление мисля че така ще стане и със Суна. За разнообразие нея ще я  изпратят на лечение и ще предизвикат съчувствието ни , което  ще ни накара да забравим всичката и лошотия. Междувременно ще страдаме заедно със Сейран и Ферит , които трудно ще се преоткрият.
Имам няколко епизода за наваксване и ще се заемам с това , защото не мога да коментирам нещо , от което  съм гледала само откъси.
Не влизайте  много навътре във филма , защото там ще намерите само хаос. Дали  е соц. експеримент или не , на кого му пука.
Най-хубавото нещо в следствие на  Рибарче , се оказа  нашата група в БгМама. Дано оцелее и след края му.

Една много фина и нежна Берил !

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 09:36 от Kami_J

# 56
Добро утро!
Не мисля, че сценария не става, напротив, щом разбираме мотива на героя за неговите думи и действия.
Според мен ще става интересно, показвайки ни сложните човешки взаимоотношения.
Хаосът е при тях, докато ние проявяваме съжаление, съпричастност, емпатия, при нашите герои липсват.
Пример- Ифакат "проектира" върху Суна идеята (мисълта), че може да стане снаха на Корхан, да е богата и да властва в имението, да измести сестра си. Проектираните чувства върху Суна са отмъщение и предателство. Всички герои проектират върху другите.
Не знам дали успях да го обясня. Сложно е- психодрама.

# 57
Здравейте, момичета Kissing Heart Мистери, благодаря за новия ни дом Flowers Rose

Понки, ние мотивите може и да ги разбираме, но не ги приемаме. Айде да кажем, че успеем да ги приемем. Можеше да стане, ако не беше написано сега. Според мен, последователността на действията на героите е сбъркана.

# 58
Добро утро,имат почва за интрига,интензивност на действието,разглеждане на взаимоотношения на всички фронтове. Единственото,което няма да приема ,ако залитнат да развият някаква връзка,макар и временна между Суна и Ферит.Това ще покаже,че любовта на Ферит към Сейран е била измамна,дори и за самия него.Суна е ясна,и Нюкет каза на Кая,че,за да постигне целите си би предала и сестра си.

# 59
Хелоу, мацки! 🫶

Общи условия

Активация на акаунт