Отговори
# 90
Два спойлерджийски акаунта следвам в Х и двата писаха, че сцената Суна - Ферит е нереална! Дано!

# 91
Ако не е реалност трябва да го представят по убедителен начин, който да кореспондира с предишните събития. Може би този разговор в действително се е състоял ,но без да се стига до целувка,тя в последствие да е в главата на Суна като сън или мечта. Да не изпльоскат терена съшит с бели конци и съвсем да се омажат.И аз не искам да е истина,но бих приела реалността като достоверна колкото и да е горчива тя.

# 92
Ако не е реалност трябва да го представят по убедителен начин, който да кореспондира с предишните събития. Може би този разговор в действително се е състоял ,но без да се стига до целувка,тя в последствие да е в главата на Суна като сън или мечта. Да не изпльоскат терена съшит с бели конци и съвсем да се омажат.И аз не искам да е истина,но бих приела реалността като достоверна колкото и да е горчива тя.

И аз точно това си мисля, разговора да е истински но целувките да са плод на въображението на Суна, след като му разказа как си е мечтала да го целуне

# 93
  • Яко в Матрицата...
Ама вие не гледате ли този сериал от самото начало? Joy Какво стана като Суна удари Кязъм по главата? Аз си помислих - уби го. А какво видяхме - в началото на следваща серия го замазаха по един безумен начин. Кязъм стана и все едно с перце го бе погалила. Няма да се учудя и сега да е така. Ще ни дадат още кадри между вече излъчените, които да сглобят пъзела и да ни покажат съвсем друга картина. Толкова Grinning

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 20:16 от Reni 🧿

# 94
Аз не следя спойлерджийски акаунти, но из групите във Фейса на няколко места попадам на спойлери, че тази целувка ще е само в главата на Сейран, защото е проклетия. Simple Smile Понеже на мен пък ми е слабост, хич не съм склонна да вярвам на такива спойлери.

# 95
Рени, думите ти са много успокояващи, дано и да са верни. Дай, Боже!

Фи, и на това съм съгласна. Само НЕ искам Ферит да изневери на Сейран, нищо че й е сърдит. Да се сърди. Мисля, че ако се намерят и щом той изтрезнее, те ще си поговорят и ще действат заедно за разкриване на Чичек. Тогава Ферит ще може да се реабилитира пред дядо си и да си върне пръстена и мястото.

# 96
За мен е по-вероятно да е в болната глава на Суна! 😜
Аз не следя спойлерджийски акаунти, но из групите във Фейса на няколко места попадам на спойлери, че тази целувка ще е само в главата на Сейран, защото е проклетия. Simple Smile Понеже на мен пък ми е слабост, хич не съм склонна да вярвам на такива спойлери.

# 97
Ама вие не гледате ли този сериал от самото начало? Joy Какво стана като Суна удари с Кязъм по главата? Аз си помислих - уби го. А какво видяхме - в началото на следваща серия го замазаха по един безумен начин. Кязъм стана и все едно с перце го бе погалила. Няма да се учудя и сега да е така. Ще ни дадат още кадри между вече излъчените, които да сглобят пъзела и да ни покажат съвсем друга картина. Толкова Grinning
Вярно, вярно,  например в последнията серия Ферит мислехме, че умира или че е много ранен, но ето, че в началото на еп.89 той скокна от земята по-бързо отколкото аз от алармата сутрин. 🤣

# 98
Рамо на Афито! ❤🔥

# 99
Reni, така беше, още тогава правеха манипулации на публиката.
Аз пък искам да е истинска сцената, ако е в главата на някой от участниците. Щом някой си го мисли, по-добре да излиза наяве този копнеж. И най-вече защото ми писна от Суна. Да я разбира сестра и най-накрая каква е, и да я разкара. Не вярвам Сейран да "мечтае" за тази целувка. Още по-малко Абито, който стана голям егоист напоследък.
Та ако Суна или Ферит си представят тази целувка, ами да се целуват най-накрая. Омръзна ми да замитат мераци под килима, и после става бомба със закъснител. Да гърми.

# 100
Продължават сценаристките 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Като гледам съм била права, че е възможно това отпред да са номера на сцени, а не епизоди 🤔🤔
Халис явно ще размисли и ще потърси Наджи (този с камъните).

# 101
  • София
Диче, само ровихме снощи, но пък за сметка на това тук имаше повече коментари отколкото в Х по това време. Голяма апатия е обхванала всички.
Не разбирам какво точно пише за Ферит, защото това трябва да е началото на серията в този случай.

# 102
Според мен Халис направи театър за пред Чичек, дори го загатна на Ферит. Затова се разсмя накрая, защото театъра му бе упешен, заради реакцията на Ферит. Той знае, че Ферит е прав и непремено ще проучи нещата. Но за разлика от Ферит, ще изтръгне истината от Н....(не му помня името). Той наистина се усъмни, че познава Чичек. Ще научи истината и ще разбере по реакцията на Аби, че той вече познава майка си и е комбина с нея.

Надявам се Аби да се осъзнае навреме и да смени лагера или сам да разобличи майка си. Той реагира много разтревожено, когато Н... каза, че е опрял пистолет до главата на Ферит. Веднага тръгна да провери Ферит добре ли е. Мисля, че въпреки раздразнението си за ипотеката, той обича Ферит.

# 103
Както са я подкарали да дадат поне част от сценария хората да се позаинтригуват.Че се успокоиха и тотално ги отсвириха.На етап челни стойки са.Да го видим в понеделник и фокусника какви ще ги подреди.

# 104
Диче, само ровихме снощи, но пък за сметка на това тук имаше повече коментари отколкото в Х по това време. Голяма апатия е обхванала всички.
Не разбирам какво точно пише за Ферит, защото това трябва да е началото на серията в този случай.
Може и да не е началото на серията. Това за Ферит е края на предишната сцена явно.
Важното е, че Халис е размислил, заради думите на Ферит. И да, аз също смятам, че той се усъмни в Чичек.
Мистери,  не беше напразно ровенето 😁😁...Лично аз добре си избистрих образа на Суна.

Общи условия

Активация на акаунт