Отговори
# 720
Вал, чакай, че набрах инерция Grinning

Ферит изневери на Сейран след като тя замина за чужбина с друг мъж и се омъжи за него, но преди това Ферит сваляше кака и сие във фитнеса, макар и неохотно /тук умирам от смях/. Сейран замина, защото знаеше /така я бяха уверили/, че Ферит има нова жена в живота си. И Сейран не позволи на този друг мъж /дори и като съпруг/ да я докосне Stuck Out Tongue Winking Eye
Между другото, Ферит искаше да й изневери и с Неврош, но неуспешно. Да не припомням сега какви й ги говореше и след неуспешния опит. Щял да я облича като риза, искал да я види отгоре, отдолу, отстрани... Показваше й къде точно й е сърцето...Разбира се, само за да има магазина й Smirk

# 721
Дори да е само целувката, много искам да гледам това ! Не искам да го заметат под килима и след 10-15 епизода да се окаже , че нищо не е имало. Защото този филм вече сме го гледали !

# 722
Ето, точно това имах предвид и много се радвам, че си успяла да го разбереш и си го написала вместо мен.
Да, наистина не се изказах правилно, затова и се получи двусмислено и не се изтълкуваха добре изказванията ми.

Благодаря за пожеланията! 🍀

Пеперудка,честит имен ден!Здраве през цялата предстояща година!
Според мен,съвсем правилно си напипала тънката нишка,която ни водеше през първи сезон
Повечето от нас взеха страната на Сейран ,а аз взех страната на Ферит
Точно в епизодите,за които пишеш
И то,не защото много харесвам Ферит,или Мерт,както някой ми зададе въпрос тогава,а защото смятам,че в едно семейство не става с идеализъм,инат и правене на пук
Бях бясна,че в моментите,в които Сейран искаше да бъде с Ферит,беше победена от лъжеидеализма си
Не си се изразила правило и аз те разбирам
Имаше всичко Сейран-няма да изброявам
Само малко и трябваше да създаде прекрасно семейсто,да се спрат всички тези скандали,упреци,обиди,недоверие
Ако тя продължаваше да иска да бъде сама,да се разведе с Ферит,да се опита да изгради живота си-бих разбрала
Но тя наистина искаше да е с Ферит и се раздели с него по най-глупавия начин /както си написала/,без да направи опит да предотврати всичко това
И още нещо си напипала-сравнението на останалите мъже с Ферит
Чак пък толкова черен изобщо не е и не е бил /моля да имате предвид,че пиша само за първи сезон.Не намесвайте втори,или трети/
И знаеш ли какво-въобще не е изневерявал на Сейран.
Единственият път,може би,казвам може би,защото и там не дадоха всичко ясно и точно беше с каката в трети сезон,когато Сейран вече беше в чужбина с друг мъж,за когото се омъжи
Т.е.,това не може да мине за изневяра,нали?
Сейран е прекрасен образ, но този образ също претърпя трансформация-в момента е биз-бизе с най-големия си враг от миналото-Халис ага
Кой кого наранява в този сериал не ми се брои,защото аз винаги съм искала да са заедно,а не да се разделят за дреболии и да страдат

Изгледах епизод 32.
Суна много хубави неща каза на Сейран и тя най - накрая поне малко се вразуми и остави на една страна гордостта и ината си. Финалната сцена много ми хареса, цялата настръхнах. Толкова им отива да са щастливи, макар и за кратък миг с това тяхното бягство. Да видим нататък. 💕

Пелин е жалка, съжалявам я колко е отчаяна и глупава. Като гладно куче, което е захапала отчаяно кокала и не го пуска… , но заслужава си цялата болка, която й причиняват. Все пак именно тя е причината за разрушаването на чуждото щастие, за развода и най-вече да се увеличи повече любовта между СейФер.
Ферит направо мога да го поздравя, че толкова “лошо” постъпва с Пелин, но тя горката не разбира намеците му…

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 16:12 от Butterfly:3

# 723
Аман,Еве и аз набрах...
Това,кой кого нарани повече писах,че не искам да броя
Не знам какво гледаме,но аз видях една флиртуваща,усмихната до ушите Сейран,Сейран,която предлага брак.....Не те на нея,а тя самата
Освен това,нали уж се изясни кой кога е пътувал,флиртувал,защото чул,разбрал
В скоби написах да не коментираме втори и трети сезон
Постът ми беше насочен само към първи

# 724
Сами пишете, че сега има промяна в Сейран. Защо се сравнява в първи сезон, когато още нямаше промяна (израстване).
Считаме повечето действия на Сейран за грешни, като тя самата беше неопитна във всичко. За мен Сейран правеше "най-правилните грешки".

# 725
# 726
Мистери, благодаря Kissing Heart Да пишем още малко тук, да стигнем 50 Sunglasses

- И днес не дойде, нали?
- Няма да дойде.
- Но ти ще продължиш да чакаш, нали?
- Не знам какво друго да правя. Откакто Ферит си тръгна, времето сякаш спря.

# 727
  • София
Да, нека се изпише тази, просто излизам за един час и се притесних, че ще се изпише по това време Simple Smile

# 728
Нали знаете колко важно е децата да се научат на четене с разбиране ❤️...
В нашия сериал трябва да се научим на гледане с разбиране...Това е разковничето според мен. Винаги повтарям, че трябва да се опитваме да разбираме Ферит и Сейран, а не да ги осъждаме...Големи квалификации прочетох тук кой какъв е и защо такъв е 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.

# 729
❤🔥❤🔥❤🔥

🧿♾🧄🪬🤍

# 730
Нали знаете колко важно е децата да се научат на четене с разбиране ❤️...
В нашия сериал трябва да се научим на гледане с разбиране...Това е разковничето според мен. Винаги повтарям, че трябва да се опитваме да разбираме Ферит и Сейран, а не да ги осъждаме...Големи квалификации прочетох тук кой какъв е и защо такъв е 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.
И аз така мисля!На моменти се забравя,че Сейран бе едно 19 годишно момиче,расло в деспотична затворена среда и изведнъж бе хвърлена във водовъртеж от събития и емоции.На години,на които все още няма изцяло изграден характер и емоционална зрялост. Ферит от разглезен богаташ трябваше да се превърне в зрял мъж/не,че стана/, обременен от грешките в отглеждането му и високите очаквания, и не на последно място старанието му да има всичко и всеки едновременно.Безмислено е да им мерим грешките.

# 731
В очакване на фрага ❤️❤️🧿🧿.

# 732
Емрулах продължава да мълчи.

# 733
Хич и да не се явява, Сташе 🤦‍♀️🤦‍♀️...Да пуснат фрага направо.

# 734
Кати, Халис е най-слабохарактерния от всички. Той се е страхувал да каже на приятеля си, че иска за жена сестра му, Хатидже. След като остава вдовец също не я е потърсил, а брат й вече е бил умрял, пречка е нямало. Тя дори му го казва, че внукът му е по-смел.  Смелост и мъжественост не е да пребиваш, да стреляш по хората (дори Ферит го казва). Халис само умее да се налага, без да го е грижа за чувствата и щастието на близките му, да вика. Това не е сила, а безсилие на човек с власт. Властта в тези семейства се определя от това в кого са парите, което не е истинска власт, а камо ли мъдрост. Как Халис има тази власт? Като държи спечелените с труда на сина му, Фуат и Лятиф пари. Че предлагаха и Сейран да им работи. Да, дава им кредитни карти, но щом не изпълняват нарежданията му и не му ходят по гайдата, и им спира кранчето. Това не е силен характер или мъдрост. А егоистично.

Общи условия

Активация на акаунт