Януарски книжен клуб - 2025

• 4 208
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
  • в сърцето на един мъж...
Добри,  ноември четохме "Скандалният живот на Евелин Хюго" на Тейлър Рийд, а през декември  - "Дядо Прас" на Тери Пратчет. За януари е "Сайбиевата невеста". За съжаление обаче "Скандалният живот" е само на английски он лайн. Аз си я купих като си бях в България на български хартиена и така я четох. Тери Пратчет го пропуснах, както и януарската. За февруари още не сме избрали.

# 61
"Скандалният живот на Евелин Хюго" я има на български в Сторител, в прочит на Гергана Стоянова. На мен ми беше приятно да я слушам.

# 62
Ще има ли анкета за следващото предложение?

# 63
  • София
Geia, и на мен като на теб типично холивудската част на книгата ми се стори доста клиширана всъщност и в някаква степен безлично написана, Евелин беше представена като човек, който се абстрахира от себе си, дистанцира се и взима само рационални решения. Това не е частта от книгата, която ми привлече вниманието. Започнах да усещам значимостта на книгата, когато стана дълбока и хуманна - във втората си половина, когато узря заедно със самата Евелин.

Надявам се и за февруари да изберем хубава книга:-)

# 64
.♥.Петя.♥. да, в началото ми беше любопитно, после самия разговор около това кой с кого излиза и защо ми стана скучен, но от средата някъде, вече от идеята за дете, нещата се промениха и развиха. И в същност накрая някак си я разбрах Евелин защо е вземала такива решения и защо се е превърнала в това, което е. Не я захаресвах, но я разбрах.

# 65
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри,  ноември четохме "Скандалният живот на Евелин Хюго" на Тейлър Рийд, а през декември  - "Дядо Прас" на Тери Пратчет. За януари е "Сайбиевата невеста". За съжаление обаче "Скандалният живот" е само на английски он лайн. Аз си я купих като си бях в България на български хартиена и така я четох. Тери Пратчет го пропуснах, както и януарската. За февруари още не сме избрали.

Май го написах неясно Simple Smile

Линковете за август, септември, октомври, ноември и декември на първа страница, препращат към темата за август

А книгата ще пропусна. Ще изчакам да решим за февруари.

# 66
Анкетата е жива до събота вечер. Пропуснах предложението за книгата на Алена, тъй като не мога да я намерия из дебрите на интернет.

Много интересно, сигурна съм, че оправих всички линкове. За добро или зло подтемата "Литературен клуб" не е с голям трафик и всъщност до октомври са на 2ра страница, търсенето не е дълго Simple Smile

# 67
Ааа, извинявай, Добри, не съм те разбрала Relaxed

# 68
аз се извинявам.
исках само да обърна внимание, а прозвуча като критика.
Flushed не беше това идеята.

People Runner бягам да гласувам Simple Smile Simple Smile и после да чета

# 69
Не, не, не, приемам го точно като посочване на нещо за оправяне Simple Smile Казвам само, че са относително лесни за намиране докато ги оправя Simple Smile За съжаление не мога да редактирам текущата Simple Smile За следващата ще са оправени Simple Smile

Не се притеснявайте да давате всякакви препоръки и да ми посочвате къде съм омотала нещо Heart

# 70

# 71
  • Перник
Присъединявам се с удоволствие към вас. От скоро чета книги за удоволствие и развлечение.  Досега всичко прочетено е било свързано с професията ми. Прочетох книгата на месеца,  хареса ми,  докосна ме и ме разплака на моменти. Не успях напълно да се пренеса във времето,  но усетих душевността на героите. И странно, но аз харесах образа на Лозан, успях да си го представя.

# 72
Присъединявам се с удоволствие към вас. От скоро чета книги за удоволствие и развлечение.  Досега всичко прочетено е било свързано с професията ми. Прочетох книгата на месеца,  хареса ми,  докосна ме и ме разплака на моменти. Не успях напълно да се пренеса във времето,  но усетих душевността на героите. И странно, но аз харесах образа на Лозан, успях да си го представя.

И аз го харесах, до момента, в който разбрах, че всичко е знаел 🤣 много се разочаровах от него. Толкова нямаше други "моми" в селото...

# 73
  • Перник

И аз го харесах, до момента, в който разбрах, че всичко е знаел 🤣 много се разочаровах от него. Толкова нямаше други "моми" в селото...
Знаел, но вече "я е взел" и да да запази името и чисто си е мълчал....да кажем "все се е надал да го заобича Цвета", ех живот.

# 74
Здравейте, да се включа и аз в обсъждането - скоро Ви открих а от кога ми се искаше..... Чете се лесно, приключих я за няколко часа, макар че в началото малко ме дразнеше докато свикна с изказа на автора. Историята е стара като света - за трагична и невъзможна любов. Според мен книгата не трябва да се сравнява с класически произведения на същата тема - просто е несравнимо. Сюжетната линия върви добре, но образите ми стоят недоразвити, липсва им по нещо. Все пак е хубаво да има млади автори, на които да се дава шанс.

Общи условия

Активация на акаунт