Януарски книжен клуб - 2025

• 4 201
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
  • Den Haag
Моля, радвам се, че мога да помогна Simple Smile Приятно четене на всички!

# 91
И аз благодаря на Диана! Наистина този месец се включиха доста нови хора, което е всъщност и идеята на клуба, да имаме много и различни гледни точки и коментари. Дали заради книгата или по други причини са се включили точно сега, няма значение, но това е прекрасно.

# 92
Аз си свалих книгата за февруари от майлбукс и я започнах леко полека. Харесвам обстановката, която Валери Перен създава в книгите си - мрачна, но спокойна, уютна, а в същото време пропита с трагичност ... Главната ни героиня Жустин  е  емпатична, меланхолична млада жена, но и удовлетворена и примирена,  въпреки раните от миналото, които носи в себе си. Друго няма да кажа за сега Innocent Приятно четене Simple Smile

# 93
diana lobodova,
Благодаря и аз за книгата за февруари 🌷

Нямам търпение да я започна 🤓

# 94
На мен нещо мейлбукса ми се прецака и не мога да вляза. Трябва да пробвам да преинсталирам... И за смях си признавам, че чак вчера разбрах, че Валери Перн е дама, а не господин No Mouth

# 95
Имам предложение за книга за март - Извисяване на Стивън Кинг Simple Smile

# 96
И аз имам предложение за книга за март - Бруклин на Колм Тойбин.

# 97
  • София
Чакам с нетърпение да пуснете февруарската тема:-) Причела ми се е Валери Перен Wink

# 98
Аз имам въпрос. Има ли определен лимит за книги като брой страници? Примерно повече от 500 или 700 страници да не бъде?

# 99
  • в сърцето на един мъж...
Мисля, че не, само да може да се намери он лайн.
Аз съм я чела, вероятно ще си преповторя мнението от четенето преди това. А и ми е в България, няма как да я взема сега.

# 100
Мисля, че не, само да може да се намери он лайн.

Да, и оригиналната идея беше онлайн за да може да се използва Амазон и хора, живеещи по различни места, да имат достъп. След това някак си стана безплатно онлайн.

# 101
https://www.bg-mamma.com/?topic=1736686 Новата Simple Smile С оправени линкове Simple Smile

Нямаме лимит за брой страници. Но да, за съжаление сме виждали твърде оскъдни включвания (не казвам, че не са ценни!), когато книгата я няма за свободен достъп. Сега, ако говорим за някакво много сериозно предимство - правим компромис или пускам нова анкета с уточнението какво имаме и какво не. Както и се случва да пускаме тема с избраната книга на английски при много сериозна преднина. Стремим се към максимална демокрация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт