Майка на дискотека

• 9 282
  • 339
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ами ако преди това са празнували заедно двамата,

Не видях такова нещо.

Гугъл, ако единият ще кара нещо другия, вместо той самият да има желание да са заедно, няма смисъл.

# 181
Айде пак драми и прокоби, ако не си нон стоп впит в мъжа си и той не се държи като вманиачен филмов образ . А преекспонирането на поводи като РД при възрастни хора, до някакви  висини на подновяване на семейни клетви определено прекрачва границата на здравословната самостоятелност.

Нали всеки ден, включително и  същата вечер е с тоя мъж,  нали с него и започва деня и при него ще  се върне, като потанцува и се посмее.  Моля ви се, направо звучи страшно да си до такава степен впит в някого, че отклоняване от семейната идилия за някой и друг час е толкова травматично.

# 182
  • При семейството си
Като подарък за РД ми подариха ваучер за 2-ма за СПА процедури в един хотел в града.
Като казах на мъжа ми, той ми отговори: “Моля те, не ме карай да се потя в сауната и парната баня. Ще гледам детето, ще ти финансирам допълнително и масаж, само не ме карай да съм ти придружител”.
Благодарих му от сърце, че ми осигури един ден само за мен, с приятелка.
Да, на дискотека с мен също няма да дойде, но е мъж, съпруг, баща, който гледа детето си с ТЕЛК и ми осигурява възможността аз да съм му личен асистент.
Познавах едно семейство, което…дори на ергенското му парти тя отиде с него, навсякъде заедно, държащи се за ръка, той започна да танцува латино танци, заради нея…последва най-грозният развод, за който съм чувала.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 19:37 от Elpis

# 183
  • София
Кой говори за навсякъде? Когато хората са влюбени е естествено да си празнуват рождените дни заедно. Или след малко ще кажете, че ако човек иска на Коледа да е с близките си им се впива?
В случая са си решили да са отделно, ок, но може ли някои да смятаме, че това не е ок от страна на мъжа, не че момичето няма пълното право да отиде където и когато си иска.

# 184
Aма нищо лошо няма от време на време всеки да излиза с приятелки. И дали тя ще ходи на СПА, или тортичка с шампанско с приятелките, или на дискотека не е важно (въпреки личните ми резерви към дискотеката). Но баш на рождения ден според мен е нормално двамата да излязат заедно някъде, на хубав ресторант, или на пиано бар с шампанско...  Абе на място, което и двамата харесват. Дискотеките няма да избягат всеки друг ден. Мен това ме шокира в цялата история - младоженци на рождения ден всеки за себе си. Ми абсурдно ми е.

# 185
  • София
Едното не изключва другото. Може да имат прекрасна вечер един с друг преди дискотеката.

# 186
  • София
Не се знае дали са младоженци. А и реално това няма значение. Не са скачени съдове.

# 187
  • При семейството си
Ама приемете, че има пълнолетни хора, които не отдават чак такова значение точно на рождения си ден.
Има повод, използва го да излезе. До онзи ден може да го е кърмила бебето. Бащата може точно в този ден да е свободен, иначе да работи на смени.
Задължително трябва да е с мъжа си и торта със свещички да има.

# 188
  • София
Нищо не е задължително. Повече от очевидно е, че няма нужда от тема или разрешение, за да отиде човек на дискотека. Понеже това не е проблем измисляме друг 😁

# 189
  • София
Даже е задължително да отиде на дискотека.
Задължително е да има лично простраство, лични приятели, забавления, хобита и време.
И всякакви обяснения, че понеже си станала майка, вече си някаква форма на робиня и освен да кърмиш, нямаш друг живот, никак не ги приемам, нито ги разбирам.

# 190
А, Бояна, няколко потребителки написаха, как така ще ходи сама на дискотека, на рождения си ден. И след като мъжът не искал, трябвало тя да измисли вариант да му харесва и на него, и да пропусне тя дискотеката. Не било връзка да не са заедно през цялото време на рождения ѝ ден. Не смятам, че е редно, тя да си променя желанията и празнуването, заради това, че мъжът ѝ не иска да отиде с нея. Тя е планирала да са заедно, все пак.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 19:09 от alex_jp

# 191
Aма нищо лошо няма от време на време всеки да излиза с приятелки. И дали тя ще ходи на СПА, или тортичка с шампанско с приятелките, или на дискотека не е важно (въпреки личните ми резерви към дискотеката). Но баш на рождения ден според мен е нормално двамата да излязат заедно някъде, на хубав ресторант, или на пиано бар с шампанско...  Абе на място, което и двамата харесват. Дискотеките няма да избягат всеки друг ден. Мен това ме шокира в цялата история - младоженци на рождения ден всеки за себе си. Ми абсурдно ми е.
Ти стои 7 месеца затворена вкъщи и после ми мисли за пиано бар и други лелиндки удоволствия.
И до пиано бара ше стигне, но след 20 години.

# 192
И да попитам Черна станция, защо пак очакването е жената до промени желанието си, така че да е угодно на мъжа? Защо пък той не положи малко усилие, за да е щастлива тя? Щял да стане раздразнителен, като ходел, някъде където не иска. Ами тя? Тя няма ли да ѝ стане неприятно, че той не иска да е с нея и не иска да я зарадва, като отиде с нея? Защо все жените трябва да мислят, как да му харесва на партньора и да се променят? Към мъжете подобни претенции няма, нали? Как пък някоя не написа, тоя мъж, как няма да иска да отиде с жена си, точно на рождения ѝ ден.

# 193
  • София
Не тя да си промени желанията, а той да се съобрази с нея и да ѝ угоди (напомням, че тя е искала да иде с него, а той е отказал).
Алекс, аз няколко пъти написах, че проблемът е в него в случая.

# 194
  • При семейството си
“Проблемът” го създадохте в тази тема.
Дано жената/момичето не ви е послушало.

Общи условия

Активация на акаунт