Майка на дискотека

• 9 267
  • 339
  •   1
Отговори
# 225
Признавам, че и аз съм изненадана от отговорите. От съвременния млад татко се очаква точно да може да гледа малко бебе и да е емпатичен към желанията на жена си.

Обаче тук излезе, че тя  не бива и да си помисли, че може да поиска да излезе без него,  а той трябва да желае да е   неотлъчно с нея, иначе защо са се оженили въобще.

# 226
  • София

- Трябва ТВОЯ рожден ден да го споделиш с мъжа за да не се обиди той. Нищо, че вие споделяте живота си всеки ден и може да ви е тъпо всеки ден да сте заедно. Но публиката очаква досадно не досадно, за пред света да се правите на щастливо залепени.

Не бе, той що не иска да е с нея на рождения и ден, тя го е поканила. Но и това щом не я драматизира, все едно.

Не мога да разбера защо някои виждат драма в този въпрос. Ясно е на всички, че всеки може да си ходи където иска сам, дискотеката не е изключение, като навсякъде е. Сега, по другия въпрос, ако мъж откаже да е с мен на рождения ми ден ще го изтрия отвсякъде, но пък не е като да се давам за пример. Явно на авторката също той не и е изтрябвал.

# 227
  • Поморие
Здравейте скоро имам рожден ден и с една приятелка искаме да отидем на дискотека. Малкия е на 7 месеца и исках да попитам според вас редно ли е да се ходи на дискотека. Ако отида баща му ще го гледа но се притеснявам за първи път ще ходя на диска и ще оставям малкия
Разбира се, че е редно, майките също сме хора и всеки трябва са го осъзнае. Рожденият ден е твоят спвциален ден и имаш правото да го прекараш както пожелаеш.

# 228
Е, хайде сега Бояна! Аууу ако откаже да е с мен дето ме сърби в този толкова велик ден - ПОРЕДНИЯ ми рожден ден - КРАЙ - хвърлям кърпата и свиря край на мача!
Ами не харесва човека дискотеки и предпочита ТЯ да е щастлива и да иде и да се забавлява там. Няма нужда да и разваля кефа като седи на бара, лочещ алкохол.

# 229
  • По света и у нас
Няма по- хубаво от мъж на който не му се ходи особено на дискотека и по дискотеки😉😂, е ако му се ходи пак хубаво де.

# 230
  • София
Е, хайде сега Бояна! Аууу ако откаже да е с мен дето ме сърби в този толкова велик ден - ПОРЕДНИЯ ми рожден ден - КРАЙ - хвърлям кърпата и свиря край на мача!
Ами не харесва човека дискотеки и предпочита ТЯ да е щастлива и да иде и да се забавлява там. Няма нужда да и разваля кефа като седи на бара, лочещ алкохол.

Хаха, хора разни. Нека си се забавлява, явно не и е изтрябвал, нито тя на него.
Казвах за себе  си, но пък аз се събирам с мъже, които не ми служат за мебел у нас или се разделяме. Пак казвам, дърта романтичка и също дърт парти енимъл. Спокойно си излизам всякак. Спокойно и не си празнувам рождените дни всеки път.
Чакаме отзиви от партито.

# 231

Хаха, хора разни. Нека си се забавлява, явно не и е изтрябвал, нито тя на него.
Казвах за себе  си, но пък аз се събирам с мъже, които не ми служат за мебел у нас или се разделяме. Пак казвам, дърта романтичка и също дърт парти енимъл. Спокойно си излизам всякак. Спокойно и не си празнувам рождените дни всеки път.
Чакаме отзиви от партито.

От какво е явно, че не и е изтрябвал, нито тя на него?

# 232
  • София

От какво е явно, че не и е изтрябвал, нито тя на него?
Не и е изтрябвал в дискотеката, не по принцип. Видно е от това, че проблемът и е редно ли е да ходи на дискотека, а не, мъжът ми не иска да дойде на рождения ми ден.

# 233
Щом няма да вземаш бебето на дискотека, значи всичко е точно.

# 234
  • София
Щом няма да вземаш бебето на дискотека, значи всичко е точно.
С тоя коментар превъртя темата.

# 235
  • По света и у нас
Сега като се замисля на 31-я ми рожден ден почти занесохме 3 месецния бебо на дискотеката с нас.

На жените им идва множко това седене само вкъщи и бдене. Така и така си 24ч на смяна, колко му е и една дискотека да му праснеш.

Добре, че беше свекито, на нея също и се ходеше на диско, но взе бебо да го прибира след ресторанта който приключи към 10 вечерта. Били сме луди и ние, добрече "бебо" оцеля ще прави 9 годинки този месец.

О времена о нрави.

# 236
  • София
Стига си тролила с тоя "бебо". Що за нарицателно

# 237
  • По света и у нас
Троля ли ?Добре, не знаех. Беше бебо тогава, то си е нарицателно за хубаво дебело бебе.Smile

# 238
  • София
Надявам се, да. И то не само по тази тема Simple Smile

# 239
Аз имам една колежка около 40те, дето техните и викат Беба. Не е производно от името и.

Общи условия

Активация на акаунт