Майка на дискотека

• 9 222
  • 339
  •   1
Отговори
# 285
Според мен последователността е друга. Не излизане с приятели вечер-изневяра-провален брак, а провален брак-излизане с приятели-изневяра.
Тоест изневяра може да има само, ако отношенията са си забатачени по принцип и не е задължително тя да бъде при излизане с приятели, но може да е. Ако отношенията между двамата са ок, едно излизане не може да е причина за развалянето им.

# 286
  • София
Няма връзка между "провален брак" и "излизане с приятели" независимо от последователността.
При мен би имало връзка между "провален брак" и "НЕизлизане с приятели".

# 287
Според мен последователността е друга. Не излизане с приятели вечер-изневяра-провален брак, а провален брак-излизане с приятели-изневяра.
Тоест изневяра може да има само, ако отношенията са си забатачени по принцип и не е задължително тя да бъде при излизане с приятели, но може да е. Ако отношенията между двамата са ок, едно излизане не може да е причина за развалянето им.

Mного дълбока заблуда е, че в един хармоничен и успешен брак не може да има изневяра. Основно от мъжкият елемент, ама съвсем не рядко и от женския, все пак живеем във времена на еманципация и равноправие Simple Smile

# 288
Изневярата понякога може да е отрезвяване и да доведе до израстване на отношенията. Стига обаче да става въпрос за осъзнати индивиди. Аз не искам да знам, че са ми изневерили, като цяло. Нито, ако изневерява, ще позволя това да се отрази на брака ми и отношението ми към мъжа ми. Като ми мине крастата, ще обмисля защо го направих и какво трябва да променим в отношенията си. Вярвам, че и при мъжа ми ще е така.
Аз съм далеч от мисълта, че има бракове, без изневяра или поне без да е имало желание за изневяра/привличане към трето лице. Human nature
Бракът е много повече от това да се пазим да не си изневерим. Това беше в тийн връзките ни едно време. Аз не съм пъдар, нито съм безгрешна, нито мъжът ми е пъдар или безгрешен. Вероятно ще си изневерим след години или ще се появи някоя готина колежка/колега, която/който ахаа да станат нещата.
Глупав си, ако позволиш годината колежка да те разведе с човека ти или да повлияе на отношението ти към него и децата ти и това, което сте сътворили заедно. И такива хора има.
За мен бракът е партньорство и любов и тоя живот заедно го живеем и си помагаме, прощаваме си, учим и израстваме заедно и му се кефим Simple Smile

# 289
  • Out of the Mix
Да, де KPP, ама каква любов и партньорство при изневяра?
Значи ще ми се "кълне" и обяснила в любов, ексклузивност, вярност, моногамия, ще сме заедно, ще сме изяли торбата със сол, ще сме съдали всичко, каквото описваш, и да вземе да си го сложи с друг, без да ме уведоми? Rolling Eyes
Това в кръга на шегата, естествено.

Не смятам, че ако някога ми се случи, ще мога да правя отново секс с нея, или да я докосвам тази жена повече. Ще съм отвратен и ще ме е гнус, а в очите ми ще падне до минус безкрайност.

Парадоксът е, че преди мен е имала други, и реално то е същото, с тази разлика, че се иска след теб да няма други докато сте заедно. То това е и част от психологията на изневярата, заедно с "липсите" - нещо му липсва на единия, почва да търси навън.
Сори, аз не се абонирам за това.
Не е за мен.
Нито пък аз бих го причинил. Hands V

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 20:18 от Revoker

# 290
KPP, аз съм омъжена от повече години на колкото си вероятно. Тези, които ходеха на спа-уикенди с приягелки или на риба с приятели, отдавна вече са разведени.
Благодаря за пророчеството Grin

...ето това е bgmamma vibe full package Grin Grin Grin, наистина ми е много забавно да пиша и чета в такива теми Grin ...

И на мен също ми е много забавно да чета млади момичета, които се смятат за откриватели на топлата вода 😀
Няма лошо де, това й е хубавото на младостта.

# 291
  • София
По принцип опити за нескопосана ирония говорят единствено за несигурност в това, което проповядваш. И незрялост, разбира се.
Визирам наскачалите снежинки след поста на Гугъл.
Всеки си дава гледната точка, хахо хихи оле, пресече ме през корема - коментарчета са малко истерични, не вещаят спокоен брак. Joy

# 292
  • При семейството си
По принцип опити за нескопосана ирония говорят единствено за несигурност в това, което проповядваш. И незрялост, разбира се.
Визирам наскачалите снежинки след поста на Гугъл.
Всеки си дава гледната точка, хахо хихи оле, пресече ме през корема - коментарчета са малко истерични, не вещаят спокоен брак. Joy
Кетчър, ти колко годишен, спокоен брак имаш, проповядвайки сигурност и зрялост?!

# 293
Да, де KPP, ама каква любов и партньорство при изневяра?
Значи ще ми се "кълне" и обяснила в любов, ексклузивност, вярност, моногамия, ще сме заедно, ще сме изяли торбата със сол, ще сме съдали всичко, каквото описваш, и да вземе да си го сложи с друг, без да ме уведоми? Rolling Eyes
Това в кръга на шегата, естествено.

Не смятам, че ако някога ми се случи, ще мога да правя отново секс с нея, или да я докосвам тази жена повече. Ще съм отвратен и ще ме е гнус, а в очите ми ще падне до минус безкрайност.

Парадоксът е, че преди мен е имала други, и реално то е същото, с тази разлика, че се иска след теб да няма други докато сте заедно. То това е и част от психологията на изневярата, заедно с "липсите" - нещо му липсва на единия, почва да търси навън.
Сори, аз не се абонирам за това.
Не е за мен.
Нито пък аз бих го причинил. Hands V
Изневярата не значи, че не обичаш партньора си. Нещо се е счупило в отношенията ви и трябва да поработите, за да го поправите. Иначе и аз не знам дали, ако разбера за изневяра после ще искам мъжа ми, затова не искам да разбирам. Все пак той е проявил слабост, да си носи кръста и вината и да прецени защо е изневерил и върху какво трябва да работим като двойка.
Но съм далече от мисълта, че ако ми изневери, не ме обича. Вече за след време не знам - живот шарен. Засега сме в правилната посока, ще видим каква ще я докараме след години Simple Smile

Динчо, отдавна не ми бяха казвали, че съм млада. Благодаря за бууста Simple Smile Съвсем искрено, усмихна ме

# 294
След като чакаш бебе, естествено си млада. Старите не раждат 😀

# 295
За мен човек е млад поне до 70. После започва да поостарява тялото му само Simple Smile Духът може да е млад и на 90

# 296
Духът си е дух, но на 70 няма как да родиш. Е, има, но е против природните закони.

# 297
Момичето й мина рожденият ден и забрави сигурно. ..
Иначе свят шарен. За всеки влак си има пътници и нека всеки си го подрежда според разбиранията и семейната ситуация.

# 298
  • France
Динчо, направо си се гмурнала в confirmation bias, но нейсе. Мама и татко пък са били във връзка толкова години на колкото си. И въобще не бяха залепени като ваденки. И не са се развеждали. И? На това, на мъгълски, му викат стъкмистика.

# 299
Phomena, не знам чужди езици 😛и не разбирам какво се опитва да каже поетът 😛
Тебе съм те чела колко ти е трудно без помощ за децата и как искаш да имате моменти с мъжа ти. Може и да съм пропуснала или да не си писала, но не знам да си искала спа-уикенд с приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт