Майка на дискотека

• 9 222
  • 339
  •   1
Отговори
# 270
KPP, аз съм омъжена от повече години на колкото си вероятно. Тези, които ходеха на спа-уикенди с приягелки или на риба с приятели, отдавна вече са разведени.

# 271
  • При семейството си
KPP, аз съм омъжена от повече години на колкото си вероятно. Тези, които ходеха на спа-уикенди с приягелки или на риба с приятели, отдавна вече са разведени.
А дали заради ходенето са разведени или?!

# 272
Elpis, ще те оставя сама да си отговориш.

# 273
  • София
Добре, че не съм ти приятелка Laughing
Ходя си по уикенди и малко повече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 274
Твое право е да ходиш където и както си искаш.

# 275
И аз не разбрах защо са разведени.

# 276
  • При семейството си
Elpis, ще те оставя сама да си отговориш.
Ами, аз лично, не го разбирам това злорадство….”Хмм, ще видите вие, ходете, на СПА, за риба….ще завършите като самотни , депресирани разведени”.
Друго си е все до мъжа, да не загубим семейното щастие. Така казват, не старило, а патило.

# 277
Аз мога и ходя където и когато си искам, но обикновено искам да ходя с мъжа си и той иска същото. За мен това да излеза с приятелка не означава нищо необичайно. Когато престана да искам да сме заедно с мъжа ми, естествено ще дойде и раздялата. Много обичам да ходя за риба, мъжът ми идва заради мен.

# 278
  • При семейството си
Ако мъжът ми накара да стана с него в 5-6 сутринта, за да ходя за риба, ще го убия.
Да си ходи сам, с все рибите и приятелите.

# 279
  • По света и у нас
Какво си мерите свободите бе - На Моли си и е ОК така явно, ако не и е било нямаше да е в това положение.
Има си хора дето не са ОК мъжа им/жена им да спи то хотели с приятели и приятелки, пък задъ;жително ли е ли е да се преспива така изобщо за да се доказват колко са либерални? Ми не.
И това е. Егати Гестапото сте, трубунала в Хага братче!

# 280
Благодаря за пророчеството Grin

...ето това е bgmamma vibe full package Grin Grin Grin, наистина ми е много забавно да пиша и чета в такива теми Grin ...

# 281
  • По света и у нас
Тези, които пък не са ходили, са се развели по-бързичко от тези дет' са ходили. Wink

# 282
Който, каквото му допада и въпрос на темперамент. Мен попринцип не можете да ме заведете на дискотека. Grinning Смотана съм, какво да се прави. На планини, състезания и тн съм си ходила и без ММ, никога не ми е правил проблеми особено, ако в даден случай не може или ако направо си му кажа, че излизаме до Кикиш с Гинчето да си лафим и не е удобно. Grinning А той ходи на астрономически наблюдения и катерене без мен. Ходила съм и аз, но особено първото не е моето. На катерене ми допада, но той е на светлинни години напред от мен и по-скоро ми угажда отколкото да се изкефи като сме двамата. Залепянето като ваденки един за друг ми се вижда задушаващо. Хубаво е човек да си има разнообразие и навън, после има какво да си говорите и разкажете.

# 283
Ще ви разведат тези астрономически наблюдения накрая...
Grin

# 284
Хахах кой го знае какви мацки от други планети задиря на тези наблюдения Joy

Общи условия

Активация на акаунт