Майка на дискотека

• 9 236
  • 339
  •   1
Отговори
# 255
.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 06:29 от Ели-Мели

# 256
Моли, а ти искаш ли са ходиш на спа-уикенд с приятелки?

Чак на спа уикенд не, но бих отишла за някой друг час само на спа с приятелки.

Ти, никъде ли не излизаш сама? Разбирам, че не работиш, а децата посещават учебни заведения, какво ти пречи да се видиш с някоя приятелка в обедната й почивка, ако тя работи?

# 257
Моли, а ти искаш ли са ходиш
 на спа-уикенд с приятелки?

Чак на спа уикенд не, но бих отишла за някой друг час само на спа с приятелки.

Ти, никъде ли не излизаш сама? Разбирам, че не работиш, а децата посещават учебни заведения, какво ти пречи да се видиш с някоя приятелка в обедната й почивка, ако тя работи?
Разбира се, че излизам, но след толкова години, не поддържам комуникация с много хора, с които да излезна на обяд или вечеря или просто кафе.

# 258
Странно е да ни убеждаваш, че неработещ човек е по-зает от работещ и затова е прекъснал социалните си контакти.
Това все пак си е ваша работа и решение, но някой ден да не ревеш. Винаги е добре да имаш с кого да си кажеш две думи извън семейството.  Съвсем добронамерено те съветвам да се социализираш по малко.

# 259
  • София
Чакайте да си извадя инсулина от толкова прекрасност.

# 260

Разбира се, че излизам, но след толкова години, не поддържам комуникация с много хора, с които да излезна на обяд или вечеря или просто кафе.

За това вината не е на мъжа ти. Ти трябва са си създадеш кръг от познати. Лесно се намират хора за заведение и гости, трудно е за помощ.

# 261
  • София
И какво ти пречи да отидеш поне за ден на спа с приятелки?

# 262
  • София
Няма налични приятелки.
Скандали с милото и се оставят ей така тия жени…

# 263
  • София
Оххх, въпросът е защо допуска скандали на тази тема, а не го поставя на място.
И аз не съм от тези, които ходят много без мъжете си, но при мен е по мое желание, защото и на двамата ни е приятно да сме заедно. Конкретно пиша за ходене някъде с преспиване или вечер, но не си представям да не се виждам с приятелки на кафе, на вино, на спа, на разходка или пък да не мога да му връча децата и да си имам всеки ден само мое време за спорт, за разходка, за почивка..
Ама явно е разбрал, че посмее ли да ми забрани, повече няма да ме види.

# 264
  • София
Защото лека-полека ѝ е вменено това, ниски съпротивителни сили и ето го резултата.
Да се бори може, ако иска и знае как. Със скандали, реплики и дуплики няма да стане.

# 265

За това вината не е на мъжа ти. Ти трябва са си създадеш кръг от познати. Лесно се намират хора за заведение и гости, трудно е за помощ.
Аз някъде да казах, че е виновен той. Аз сама съм си преценила, че ми е по-добре да си “дремя” в къщи, отколкото след излизане да гледам нацупена физиономия.

# 266
  • София
Скрит текст:

Аз някъде да казах, че е виновен той. Аз сама съм си преценила, че ми е по-добре да си “дремя” в къщи, отколкото след излизане да гледам нацупена физиономия.
"Нацупената физиономия" го прави виновен. Големи жени сме, не сме деца, за да ни трябва разрешение. Не живеем и в Афганистан.

# 267
Значи неговият кеф ти е по-важен от твоя. Евала, добре те е възпитал!
Всъщност той защо е против да излизаш?

# 268
Ако излезеш на обяд, за какви нацупени физиономии говориш?

# 269
  • София
В нашите отношения със съпруга ми ние винаги сме били и сме партньори. ....

Споделям напълно.

Това с цупенето и отказът от лично пространство, за да не го гледам да се цупи, направо ме втрещява.
Това за мен е обявяване на война, а с мен да се воюва на такъв фронт е напълно безсмислено и края на войната напълно предизвестен.

Общи условия

Активация на акаунт