Майка на дискотека

• 9 248
  • 339
  •   1
Отговори
# 315
Аз направо си го казвам - гнус ме е в една стая с приятелка. Вероятно и те изпитват същите чувства.

# 316
  • София /Абсурдистан
Аз съм била веднъж с колежка в апартамент с две стаи докато учех задочно и ходехме на очни, няма проблем. Всяка от нас си имаше стая и лично пространство. Този модел става и за почивка.

# 317
  • София
Аз си имам официални спални партньорки, ротирам ги да няма сърдити Joy

# 318
Какви са пък тия приятелки, дето ви е гнус от тях, за пръв път чувам такова нещо. Ама че приятелство Simple Smile

Аз пък много обичам и много съм пътувала с приятелки,  никой от нас няма някакви отблъскващи за околните навици, че да не можем да делим стая и баня.

# 319
Какви са пък тия приятелки, дето ви е гнус от тях, за пръв път чувам такова нещо. Ама че приятелство Simple Smile

Аз пък много обичам и много съм пътувала с приятелки,  никой от нас няма някакви отблъскващи за околните навици, че да не можем да делим стая и баня.

+1
Чудя се щом като някои ги  е гнус да делят една тоалетна с колежка, какво правят в офиса с 20 колежки??? Или стискат и не ходят?

# 320
  • Out of the Mix
Аз си имам официални спални партньорки, ротирам ги да няма сърдити Joy
Ако знаеш какви асоциации идват в мъжката глава, мръсно подсъзнание, като те чете...ум да ти зайде. Joy

# 321
  • При семейството си
Тези дни гледах във фейса снимки на приятелка с други приятелки в чужбина. Благородно им завидях. Пък аз заради детето, други ангажименти си деля баня и кенеф, обичайните, с милото.
Чакам омъжена, с деца приятелка, сама, другият уикенд.. Дано малко разпуснем.

# 322
Какво пък толкова чудно има, че не искам да споделям баня и кенеф с приятелка и да я виждам гола. Обичам я, винаги ще й помогна, но битовизми ме е гнус да деля.

# 323
  • София
Аз не мога да бъда приятелка с някой, който не харесвам и който ме погнусява.
Приятелките ми са красиви, изискани жени, елегантни и поддържани.
С повечето, приятелството ни датира от ранна детска възраст, а от около 18 годишна възраст живеехме заедно, тоест студентските си години и беше една прекрасна част от живота ни.
До ден днешен пътуваме заедно по женски, освен семейните почивки и макар, че не не никакъв проблем да си ангажираме всяка собствена стая, определено се наслаждаваме на времето заедно.
А - и да не забравя- изглеждаме прекрасно и голи и облечени.

# 324
  • При семейството си
Просто не е необходимо да натрапвате на друг/и тази погнуса, Динчо.

Едит: Приятелството понякога изисква и грозни гледки. Моя приятелка е била с мен в болница, помагала за смяна на гнусни превръзки.

# 325
приятелка и да я виждам гола.
Делил съм хотелска стая с приятели и колеги и никога не съм ги виждал голи.

# 326
Егати приятелството, само като сме хубави и напарфюмирани. На това, обаче не му се вика приятелство.

Моята най-добра приятелка наскоро роди с тежка операция. Ходех да и помагам да се мие и за разни други "гнусни" неща. Сега ходя да и помагам да поспи, докато аз гледам бебето. Сменям му и "гнусни" памперси през това време.
"Гнусно" е, но знам че ако на мен ми се наложи, тя ще направи същото. Да не говорим назад през годините през какви "гнусни" работи сме минали.

Като ходим на почивки, ако сме повече хора - или сме сами в стая, или по две. Аз често си взимам стая сама, защото не обичам да се съобразявам с навици на другите. Това е най-малкият проблем за една почивка. Жалко, че тази година май май женското море няма да ни се получи. С две нови бебета в компанията... Дано за октомври се организираме за женско спа. За чужбина пък и не си мечтая за тази година, евентуално с ММ и бебето ще се натоварим за Италия септември. Пътува ми се и две не виждам, с тази бременност миналата година само 2-3 пъти пътувахме

Леле, гнус...

# 327
Какво се правите на неразбрали?! Като се налага, помагаш. Аз доброволно и без да се налага не искам да спя с други хора в една стая и да деля сервизни помещения с тях. Какво толкова неясно има в това?

# 328
  • При семейството си
Какво се правите на неразбрали?! Като се налага, помагаш. Аз доброволно и без да се налага не искам да спя с други хора в една стая и да деля сервизни помещения с тях. Какво толкова неясно има в това?
Ако не можете да си позволите самостоятелна хотелска стая и това налага делене на кенеф и баня (както сама се изразихте) единствено със съпруга, също е разбираемо.

# 329
Едно е да не искаш да дели, защото си възрастен човек, със свои навици и комфортна зона и не искаш да се съобразяваш (така е при мен и затова си взимам самостоятелна стая или се подготвям психически предварително, за да не обръщам внимание). Друго е да кажеш, че не искаш да делиш, защото те е гнус от приятелката ти

Общи условия

Активация на акаунт