Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 751
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Обичам кокос и рафаело, но в парфюм за мен е ужас. Няма нищо общо с аромата на кокос това което слагат парфюмерите. Има още няколко аромата, които реално харесвам, а в парфюм са ми непоносими. Лавандула, смокиня, има и още но не се сещам в момента.
Нещо като ароматна алергия имам към тях, дори и в малко количество ги усещам и ме отблъскват. Винаги съм се чудила как е възможно.

# 241
  • 🌊
Обичам кокос и рафаело, но в парфюм за мен е ужас.
Аз съм така със соления карамел. Прекрасен на вкус, но на парфюм просто не. Много, много трудно е да се докара храна.
Иначе както някой напред беше казал добре, че е интернет, защото щях да остана без парфюми. Масово белоцветни, изчистени или безумно тежки дървесни. Това виждам, никаква сладост, никакво гурме. Но може нещо да е сбъркано с моя нос, понеже се сещам когато ми препоръчаха La Vie Est Belle и отидох с такава надежда, за да открия 0 сладост.

# 242
Определено избягвам сладки парфюми, пренаситих се. Носят ми се фини кожи, тамян, рози, виолетки, ветивер... жалко, че болшинството са мъжки. Нищо от модерните не ме дърпа. Чета добри отзиви за Angel Fantasm, така и не харесах нищо на бранда, освен Еликсира, но не стигнах до покупка. Но Фантасм съм решила да пробвам и разнося.

# 243
Точно във Fantasm кокосът е супер. И аз съм от почитателите на всичко кокосово (ананас също, с лек превес на кокоса все пак). Yves Rocher също имат спрей с аромат на кокос, който напомня на слънцезащита.

# 244
Аз съм така със соления карамел. Прекрасен на вкус, но на парфюм просто не. Много, много трудно е да се докара храна.
Иначе както някой напред беше казал добре, че е интернет, защото щях да остана без парфюми. Масово белоцветни, изчистени или безумно тежки дървесни. Това виждам, никаква сладост, никакво гурме. Но може нещо да е сбъркано с моя нос, понеже се сещам когато ми препоръчаха La Vie Est Belle и отидох с такава надежда, за да открия 0 сладост.
Моля?
Ла ви е Бел няма сладост?
А какво има?

# 245
Дъщеря ми е на 16, нито сега, нито на 13-14 години харесваше изброените парфюми. Риск е с парфюм на тази възраст. Това и е любимия парфюм. Получава го всяка година за РД, защото вече едвам го намирам. Имам запас само за още една година. Харесва също Жадор, изпръска ми Диор Парфюм и Ланком Ла ви е бел Еликсир, докато дойде време да подаря Трезор-а. Не всички деца харесват Ариана Гранде. https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tresor-a-la-Folie-48019.html
И ние не харесваме никои от изброените парфюми. Също сме с Lancome; отскоро и с Prada.

Този Трезор съм го пропуснала, а звучи разкошно, но в BG май навсякъде е изчерпан... А La Vie Est Belle е прекрасен, но определено е сладък. Поръчах отливка на Rose Rouge, надявам се да е толкова хубав, колкото казват...

# 246
Много е хубав a la Folie обаче е спрян за съжаление.

# 247
  • 🌊
Моля?
Ла ви е Бел няма сладост?
А какво има?
Пачули, което го кара да ми горчи и бели цветя, които не харесвам. Това усетих когато го пробвах в Дъглас.

# 248
  • Sunshine state
Сладък кокос - силно препоръчвам Sphinx Egyptian Sugar Soirée. Точно такъв е и е прекрасен! 💓

# 249
  • София
Имам Lancome La nuit Tresor a la folie от поне 2 г. закупен от летището и към който много рядко прибягвам. Дъщерите ми пък грам не го харесват.На мен ми харесва,но не ми е любим та мисля скоро да го пусна в размяните за нещо желано. ☺

# 250
От години исках Cafe Chantant, изведнъж се сетих, че в него има череша..... и го поръчах на сляпо. Laughing
Не съм правила така от Лира насам. С код и в апликацията на Нотино излезе на много прилична цена.
Дано се харесаме.

La Nuit Tresor a la Folie беше много хубав, но не излъчваше много. Изпръсках 30чка много бързо, като финалът му беше на морски вечери, и бризът му отиваше.
В Datura Noir има много хубав кокос, но втората бутилка не ми върви много. Вече го възприемам ваканционно, и сложа ли го, започвам да се разсейвам .

Аромат за деня: I Want Choo Forever. Да видим дали ще се покаже черешата днес.
Благодаря ви за предложенията ви за череши. Отбелязала съм си ги във Фрагрантика, и ще търся проби в чешкия форум.

# 251
Една череша от мен - Cherry Punk на Room 1015
На мен ми мирише на компот от череши и е подходящ за топло време и кожено яке.

# 252
Точно днес съм с Angel Fantasm, а никога не съм харесвала кокос в парфюми. Ето този обаче е мек, разкошен, не ме дразни, а влачи шлейф ...
В топлите месеци не се усещаше така отчетливо, както днес.

Както нямаше да купувам повече парфюми този месец, така отнесох един https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Musc-Noir- … or-Her-64730.html.
Вече копнея за пролет, и докато температурите не са твърде високи сливата се усеща пищна и разкошна. Heart Eyes

Покупките в следващите месеци ще бъдат Musc De Soie и една голяма бутилка Barenia, защото у дома ще я делим.

# 253
  • Пловдив
Този трезор го бях купила за себе си, но нещо не се спогодихме, докато дъщеря ми не го помириса. Изпръскала е не знам колко флакона, усещам го вечер, като се е напарфюмирала сутринта. На себе си не го усещах изобщо. Като го подарих за този РД мислех, че вече няма да го отрази и го е забравила, покрай другите парфюми, но беше безумно въодушевена. Иначе, да, не е традиционен избор на 12-13 годишно дете, откогато го ползва и затова коментирах, че има и такива деца.

# 254
  • София
Dez, не се плаши от черешата в него. Прелестен парфюм е, много мадамски Sparkling Heart. Мисля, че ще ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт