Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 634
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 120
Успех,  Копче, четох я и успешно прилагам принципите й. Даже я подариха на близки хора. Но установих, че всеки запомня, каквото иска от нея.

# 121
  • София
Копче права си!В реала събеседникът ти е срещу теб.Не само чуваш думите му,но виждаш изражение, мимики, гримаси и накрая се смееете заедно.Абе друго си е.
Pep_si и аз се дразня,когато няма обявени цени и ако попиташ за тях се започва с дежурното “пиша ви ЛС”.
И виненочервената рокля ми харесва.
Мими не съм разбързала,напротив!Гледам,радвам се на чуждите придобивки и до там.

# 122
Цитат
дежурното “пиша ви ЛС”
- любимо ми е Simple Smile. Имам чувството, че ценообразуват в зависимост от профилната снимка на питащият - ако си в селски двор сред доматите - Х лв., ако си на яхта в Монако -  поне Х *3,58 лв..... Simple Smile . Може и да не е така, но с тези толкова тайни цени какво да си помисли човек... Не ми се занимава да пробвам. С някоя обработваща програма и в космически скафандър мога да се издокарам Simple Smile.
Нещо ми е скучна "Глюкозната революция". Имам я, но е в онзи насърчително позитивно-помпозен стил, който ми е доста досаден. Поне в началото,  и явно не съм стигнала до по - съществената информация, че периодично я отварям и затварям...
37°C ON, вероятно през личните съобщения е метода за допълнителна информация вкл. цена. Аз съм попадала на техен щанд на някои от арт фестивалите в София.

# 123
Това с личните не е ли нещо свързано с финасите и дейността на профила?Винаги това съм си мислела.

# 124
  • София
"Глюкозната революция" я имам и четох на хартия. Не съм 100% сигурна, че методите работят, прилагам ги, но не виждам разлика. Иначе ми беше приятна за четене, аз мацката я следвам и в инстаграм.

Скрит текст:
За дрехи не знам, но за картините аз също не обявявам цени, а отговарям на лично. За стари кленти е едно, за нови е друго. Отделно, че след 1 г цената вече не е същата. Имам картини, на които цените съм ги качила тройно за няколко години и все още съжаляват, че не са ги взели като цената е била ниска. Сега пак им е висока, след 3 г като питат и днешната ще им се стори ниска. Но са картини, които не държа да продам.

# 125
  • София
Да кажа, че Ани днес много ми хареса и успях да хвана панталонът в размер 38. Поръчах си и едни дълги бермуди, да видя дали ще се одобря с тях. Странни са, но са ми интересни https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B8-%D0%B1 … html?v1=414740914

Анжела имам същите чехли, но моите са Тамарис. На Ерме модел ли е това?
Палтото ти е чудесно и чантата също.
А рибената кост на Марджи е от вечните класики.

И моля не докладвайте, че изпуснах купона.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 18:38 от asa

# 126
  • Берлин
Аз не купувам, ако не е обявена цена.
С чантите не стигнах до покупка. Искам да я видя и да знам,че е моята. В Италия съм попадала на страхотни неща, ей така простичко, без да търся. Естествена кожа, уникална изработка и модели- май трябва да отскоча хаха. След 5 години в тази сфера и хиляди снимки, трудно нещо ще ме изненада. То май и с парфюмите така стана. От 3-цифрена бройка ги докарах до малко чекмедже и само 2-3 ми носят истинско удоволствие. Може би най-лошото на остаряването е точно това - видяно, забравено, появило се като претоплени пържени картофи. Ми не са вкусни и толкова.
Имам нужда от нещо вдъхновяващо,  интересно и наистина ново.

# 127
И аз като Клеми не видях ефект миналата година. Иначе пиенето на оцет с вода си е ок. Следвам я също Глюкозената принцеса, но май нищо ново не казва. Върти си все едно и също. То и какво ли повече. Пиша, пиша и накрая като прочетох, въобще не става ясно за какво говоря.

# 128
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
quote author=asa link=topic=1726329.msg49092106#msg49092106 date=1735921314]
Да кажа, че Ани днес много ми хареса и успях да хвана панталонът в размер 38. Поръчах си и едни дълги бермуди, да видя дали ще се одобря с тях. Странни са, но са ми интересни https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B8-%D0%B1 … html?v1=414740914

Анжела имам същите чехли, но моите са Тамарис. На Ерме модел ли е това?
Палтото ти е чудесно и чантата също.
А рибената кост на Марджи е от вечните класики.

И моля не докладвайте, че изпуснах купона.
[/quote]

Аса, да, Ерме са чехлите, поднових ги, старите се предадоха.Heart  Ал, на мен ми харесва първата чанта, втората я видях на живо, ами изглежда по-малка в действителност и формата ѝ е странна, може би още не мога да възприема този модел. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 14:01 от kolevaangela

# 129
  • София
За мен е гениална книгата! Наистина революция в храненето. За слушане е още по приятна. Няма да споря за ползите на твърденията в нея. Аз си знам за себе си, кое е полезно да извлека. Не съм съгласна, че не казва нищо ново! Напротив!  Разбива на пух и прах всички теории за храненето, съществували до сега. Това само по себе си Е революция!

# 130
  • тук-там
Една от модните е глюкозната революция. Аз вече се отказах да чета такива “популярни”, но ненаучни четива. Заляха ни. И все написани от псевдо специалисти или нереализирани доктори по медицина. Имам един приятел - чете, изучава и тества всички теории за хранене и начин на живот и в крайна сметка ги валидира за кратко, после опровергава. Всеки да си намери начина за себе си, но да не се предоверява.
Ани, много стилна!
Анджела, супер придобивки!

# 131
Папурче, дай на сина ти да ти избере чанта ❤️
Малкият ми избра, две седмици само с нея ходя, много комфортна, лека, пасва на ...абе на много неща зимно

Сега се прибрах и му казах да помага да си избера чанта за лятото 🤣
от ДеМелиер се отказах, т.е. клоня за торбата, но все се сещам за Flamenco-то на Loewe и край.

Аса, жълтата жилетка показа, а другите как са?

# 132
  • тук-там
Леле, Ал, много яка чанта! Дай линк плс!

# 133
Докато сме на вълна чанти - аз ето тези ги харесвам, добри качество са. Не знам в България може ли да се намерят/поръчат, обаче. https://www.gabs.it/ga_de/

# 134
Копче, тези джапанки Crocs не са за теб. Първо номерата им са уголемени и обхващат два размера и второ са много широки. Не са за тесен крак. Имам ги същите.
Скрит текст:
Благодаря ти, че ме предупреди! Flowers Hibiscus
Дойдоха ми джапанките днес и ги върнах! Ходилото правилно влиза в "легенчето", определено за него, но има голямо отстояние от свода на ходилото до презрамките на джапанката. Ми то направо ще ги загубя като ходя! За по пухкави крачета са, явно! Е, няма да имам Кроксове, то се видя!
За нищо. 🙂 Ако все пак искаш нещо Crocs, които са изключително удобни и дълговечни, но ако намериш сред тях своя модел, то погледни тези. Показвам само модела, ти ще си намериш цвят и приятна цена, защото това го можеш и сама. Те не са толкова широки нито настрани, нито във височина. За малък номер стоят изключително кокетно и са много удобни.
Скрит текст:
На мен са ми тесни на височина, аз не съм с много широк крак, но съм с висок свод и в жегата ми се подуват крачката, та става още по-зле.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 19:58 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт