Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 603
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 105
Палтото е много красиво! Туида е timeless, любим за студено време ❤️
Честито!

# 106
Честити да сте!
Али, на Фурла са също.
Ал, благодаря за темата!
Всички, които видях сте прекрасни! Пък как сте се справили с трапезите за новогодишната нощ, шапка ви свалям.

# 107
Аз сайта на Света с Фурлите честно не смея да го отворя!
От чантите на Ал втората, първата ще е по функционална обаче вероятно!
Али, ако искаш изчакай за полата, в понеделник ще я взема...да видим качеството, до сега с Индиго не съм имала проблем, ама..!
Ей тази чакам аз! И слагам точка!

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 16:13 от mimi.7299

# 108
  • Берлин
Аз не знам на какъв принцип става триенето,нито кои са модератори. Попадала съм на чистки, но пак не проумявам. Как модераторът разбира,че някъде има напрежение? Как преценява какво да изтрие и какво да остави? Или някой докладва и после потрива ръце в анонимността си? Не ми е ясно нищо по темата.

Марджи, честито, красиви неща.

Ал, ако намериш твоята чанта при мен, ще ти я донеса през март в Бг.
Купих самолетни билети за 2-та половина на годината, резервирах прилежащите паркинги и коли. Остана само хотел за август в Бг /това ми е най-трудно/.
И ...пак се заравям в сайтовете за чанти.

# 109
Момичета, и двете неща са от Алета Паризи на Солунска.
Роклята изглеждаше много незабележимо на окачалката, но стои добре, има лек еластан в материята.
Купих я за теменуженото ми палто, ако искам да докарам т.нар. монохром.

# 110
Ееее,Света ти нямаш ли милост,че пускаш тези фурли!!!🤗
Отворих,погледнах примижвайки и затворих.🤪
И сникърсите ми харесват.Но имам проблем с намирането на удобни обивки,писала съм неведнъж.Откъде са всъщност.
Али и сникърсите  са Фурла
https://www.furla.com/bg/en/eshop/furlasport-YI07SPTBX324144013305S.html

Анджи, пропуснах да кажа - много хубаво и обосновано си се изказала по обсъждания снощи и днес въпрос - възхитих се! Hands Plus1

Ал, аз клоня към втората чанта, но и двете ми харесват.

Отново разбирам, че съм пропуснала мнения, досещам се долу/горе какви.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 16:32 от Sweta

# 111
A, някоя чанта на chanta, дали няма да ти допадне PAPURCHE MEHURCHE?

Нещо не мога да качвам снимки от компютър днес. С тъмночервената плетена рокля съм и велурени ботуши в същият цвят.

zari65, йога инструктурът ми беше почитател на марката.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 04:10 от pep_si

# 112
  • София
Значи, аз се опитвам да го прескачам тоя сайт на Фурла и мине се не мине време, някой пак се сети да го покаже! Satisfied

Мими, подхлъзна ли се вече с още една Фурла?! Nerd
Много хубава гривна! Отива ти на пръстена!

Анджела, харесва ми това гордо съчетание на чехъл с палто! Готова си за топли и студени дестинации. Чантата си отива и на двете!

Ал, това за актива, няма да го коментирам. Ама, айде, ще го направя. Беше в следствие на въпроса, повдиган няколко пъти, че не било ясно, как се начисляват тези точки. Теми в този форум съм пускала много пъти през годините и актив няма да гоня. Той сам ме намира. Laughing
Ей, това е разликата от лафовете на маса! Квото и да напишеш тука, все някой ще го изкриви, начи! А, ако го кажеш на маса в компания на същите тези дами -всички  дружно се смеят! По забавно е!
Стига сте изстисквали лимонов сок от краставицата!

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 17:01 от kopche

# 113
  • Берлин
Pepsi, да, усетила си ме какво искам. Но този сайт е ужас, не знам ще успея ли да поръчам нещо.

# 114
Мими, подхлъзна ли се вече с още една Фурла?! Nerd
Много хубава гривна! Отива ти на пръстена!
Не, бетон съм! 🤣

# 115
Пепси, за пореден път много твой стил, което ми напимня за моята подобна рокля, която скоро не е обличана.

# 116
И аз имам една винена плетена рокля, ама съм я удължавала с дантела, че да докарам на Пепси дължината, да падне върху ботуша. Много ми харесва така.

# 117
Цитат
не знам ще успея ли да поръчам нещо
така е за съжаление. Често българските производители нямат on-line магазини, актуалните модели ги качват предимно във фейсбук/инстаграм страници, където пък не дават информация за цените на изделията си,  а трябва да пишеш лични съобщения за да ти ги кажат... За мен това е супер непрофесионално и дразнещо.

# 118
Pep_si, не знам за Папурче, обаче аз си харесах една чанта там., благодаря за линка. Само не видях цени, по-ясни снимки на моделите отвътре и как може да си поръча човек.

# 119
  • София
Копче, тези джапанки Crocs не са за теб. Първо номерата им са уголемени и обхващат два размера и второ са много широки. Не са за тесен крак. Имам ги същите.
Скрит текст:
Благодаря ти, че ме предупреди! Flowers Hibiscus
Дойдоха ми джапанките днес и ги върнах! Ходилото правилно влиза в "легенчето", определено за него, но има голямо отстояние от свода на ходилото до презрамките на джапанката. Ми то направо ще ги загубя като ходя! За по пухкави крачета са, явно! Е, няма да имам Кроксове, то се видя!

Препоръчвам на всички да прочетат/ слушат  "Глюкозната революция". Довърших я днес в Сторител. Много съм доволна, че си пуснах този абонамент! ММ ми подари забравени чисто нови безжични слушалки вчера и сега не спирам да ги нося! Разказвам и образовам сега всички около мен! Nerd

Общи условия

Активация на акаунт