Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 159
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 545
Цитат
Ще те черпя няколко вида! Шегувам се за роклята! Wink
Разбира се Мими, аз също се шегувам.

# 1 546
ДХ3, аз съм с широко стъпало и взех номера, който обикновено нося -39. Преди тях взех също и тези за проба за 15 паунда. Има разлика в моделите. Черните, които първо показах, изглеждат по-дълги и остри от вторите. Струва ми се, че за тясно стъпало от черните ще трябва половин дори един  номер по-малки. На мен 39 ми стават.

# 1 547
  • София
Лъвице добре завърнала се!Изглеждаш много добре!
Мари-ана добре дошла!Харесват ми лоуфърите на Каприз,но най-много ми харесва,че имат половинки номера.
Макадамия не се ограничавай да пишеш!Хора всякакви,вкл. и в тази тема.
Gadamer страхотна рокля,много моя и като модел и като цвят и като всичко.Със здраве да си я носиш!Не смея да попитам откъде е,поради ясни причини.🙄
Sweta чантата е един път.Чудя се да попитам ли,да не попитам ли…🤔
В тази връзка кой беше поръчвал чанта от Зарена наскоро?За колко време дойде?
Тези,които имате чанта на марката от по-дълго време,доволни ли сте от качеството?
Чудя се дали да не подаря една Зарена на юбилея,на който сме канени.

# 1 548
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аli, не си мисли, че е скъпа. Роклята е Морган, даже я взех намалена за 140 лв.

# 1 549
Али, аз поръчах Зарена от последното намаление като коментирахме тук и още я няма. Шият ли я?... Ни вест, ни кост.

# 1 550
Али, аз поръчах Зарена от последното намаление като коментирахме тук и още я няма. Шият ли я?... Ни вест, ни кост.
Аааа зарена идваха бързо!
Али, нали имаш Зарена, знаеш, че са хубави!
Днес пак се разходих...

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 15:42 от mimi.7299

# 1 551
  • тук-там
Аз я поръчах днес, писах им на чата по възможност веднага да я пратят и на другият ден ми я доставиха спиди или еконт (не помня). Изключително съм доволна от качеството, а на вид ви я показах Simple Smile
А някой да е поръчвал от сайта на Sezane? Опитвам да поръчам полата, но не ми приема плащането.

# 1 552
Добро утро, момичета:)
Когато поръчвах от Зарена идваха за 2-3 дни, но не от всички модели съм доволна. На 2 им се обелиха ръбчетата много бързо, други 2 не са мръднали от година насам.
С Лоуфърите не съм приятелка и аз - много ги харесвам, но не мога да ги нося. Точно на кокалчето ми се пада обикновено шева и ми убиват винаги.
Иначе си поръчах едни боти, надявам се да дойдат бързо, защото нямам нито едни по размер:
Скрит текст:

Не съм поръчвала от този сайт, mtz..

# 1 553
Zarena идват за ден, но малко съм скептична за качеството.
Моята цикламена Amy се изтърка по ръбчетата за едно лято от допир до летни дрехи, само вечер съм я носила.
Ето снимки, но пак бих купила конкретно този модел в друг цвят, много е удобна за летни вечери по клубове и партита ❤️
Скрит текст:

# 1 554
За лоуфърите също е важно да се гледа и подметката, някои са адски тежки.
Имам велурени на geox в 2 цвята със средна на височина на подметката, леки като пантофки, друг чифт имам от Турция някаква незнайна марка също много удобен, някакви унгарски без бранд на тях също много удобни и количество върнати от онлайн поръчки.
Учудващо Ecco, които ми пасват като бранд този модел обувка не ми е удобен. Та -да трудно се намират добри.

Grinning знам, че Зарена е много тачен бранд във форума, но така и нищо не ме е грабнало досега от тях.

# 1 555
Леле Ал, добре, че сподели, точно този модел на Зарена заглеждам от няколко дни в бордо. Отказвам се да я поръчвам. Това е несериозно, чанта от естествена кожа така да се прецака. Имам чанти от изкуствена кожа, които не са така обелени, при доста повече носене.

# 1 556
Момичета, а как поправяте така изтъркани ръбчета по чанти? Имам розова с някакъв черен кант от боя/лепило по розовите ѝ дръжки. Прави я здрава и не се търка точно там, но ръбчетата по дъното са дали фира. Щом има черна здрава боя, не може да няма и в други цветове, но къде се продават?

# 1 557
Аз не поправям, изтърка ли се заминава. Каквото и да се намаже там ще личи, пък и аз ще си знам, че вече е изтъркано и няма да ме кефи да си я нося.
Въобще напоследък съм мега разочарована от разни претенциозни марки чанти, обувки и т.н. бях писала тук за едни асиметрични кецове Twinset. Скоро върнах тази чатна:
https://answear.bg/p/kozhena-chanta-coach-juliet-v-cherno-cw640-1409500
Подобен модел на Зарената, много сладка и функционална, с 3 сменящи се дръжки, НО... кожата, ах кожата.... някаква Glovetanned leather, ами имах чувството, че ще се надраска само докато я разопаковам. Имаше и някакви леки пръски, като от вода по нея, които на определена светлина си личаха. Стоя в нас седмица и всеки ден я гледах и се убеждавах, че е ОК, и накрая замина обратно.... Аз поне очаквам като изсипя 1 кофа пари за чанта, да изкара повече от 1 година. Та сега си нося Манго-то за 50 лв. и си свиркам... Grinning

# 1 558
Нямат поправяне такива ръбчета.

Elanor, кожата на тези модели е финна и нежна, затова става така. Coach имат и други серии, сестра ми има черна, кожата е като на последната снимка, не е трепнала вече 6-7 години

Днес съм с чанта на 10+ години, също е изтъркана, но е здраво експлоатирана работно
Скрит текст:

А такава обработена биволска/еленска/т.н кожа не трепва с години, но тежи повече и цената, хм...

# 1 559
В магазините за художествени материали им едни бои малки разфасовки. Стават за такива поправки на кожени неща.

Общи условия

Активация на акаунт