Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 615
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен много ми харесват слоеве, но никога не съм носила.

Аз имам само едно късо палто, което е доста дебело и вълнено, честно казано нося го с всичко - с дълга тясна пола, с дълга широка пола, с дънки, с панталони, с рокли.

Ето снимка на една инфлуенсърка, която следвам и редовно си размазва червилото с пръсти:

# 1 726
  • Пловдив
Агентче, благодаря! Точно това имах предвид, а на всичкото отгоре съм проспала скорошния им популярен период, но пък редовно се сещам или ми хрумва нещо точно постфактум.

Къси палтенца имам и много ми харесва как стоят с панталон с широк крачол, даже предимно така ги нося.

# 1 727
Оф и аз от тези дето обичат поразмазано червило, срам не срам признавам си! ☺️ Вероятно защото нямам хубави устни за контур... Sad

# 1 728
Това е единственият начин тънките ми устни да изглеждат пухкави. Само че, все се въртя около нюд-тоновете. Сега ще пробвам и с по-смелите цветове. Гримът от клипчето ми е любим.  Придава една младежка свежест на лицето.
Установих, че посредните години съм свела грим продуктите до 3-4 - спирала, молив за устни, стик, който ползвам за скули, нос, потупване на устните и клепачите и хайлайтър чат-пат.

# 1 729
Моите също не са много плътни, не са и съвсем тънки, размазани са по добре. Аз съм само със спирала и червило! Wink

# 1 730
Този ефект го докарвам като се гримирам, докато чакам на светофарите 🤣.

# 1 731
Червеното червило в ежедневието го нося леко размазано. На профилната снимка в социалните мрежи също съм с такова, на тънък слой Simple Smile

Понеже коментирате слоеве, на работа ми се налага да се обличам на поне 2-3 тънки слоя, за да ми е топло и да не ми пречат на движенията. Термоблуза, тениска, суичър с цип или термоблуза, къс body warmer и суичър.
Затова в свободното време не искам да се напластявам и дрехите ми за студения сезон са леки, топли и необемни. Изключение прави едно огромно червено яке, което повече тежи, отколкото топли, но заради ефектната му кройка си го нося за кратки излизания и никога, ако шофирам.

Късо палто нямам, но миналата година си взех къс тренч и го нося с всичко - суичъри със и без качулка, тениски, дънкови ризи. Оказа се много благодатна дреха.

# 1 732
При разните дължини дрехи, дори едни 5 см +/-могат да разсипят цялостната визия.
Говоря за сака, палта, поли.
То може с всичко де, но изчезва симетрията.

Утре ще пробвам блърнат контур на червилото, на тънки и малки устни би трябвало да стои
 Като сложа точно по контура и стават много мини, като на гейша грима.

Момичета, покажете елеците като ги облечете.
Този сезон виждам млади жени да носят шарени плетени елеци по врата върху феерична рокля или поло и широки дънки с висока талия.

# 1 733
  • Sofia
Пропуснах ви 2 дни и всичко съм пропуснала...
Каква е хубавата новина при Магни, да не е сватба?!

# 1 734
  • София
Минавам набързо да разкажа за впечатленията си остров Ла Диг и ….оставям снимките да разказват нататък. Blush

Островът е вид утопия. Запазено кътче от рая и далеч никой не се интересува от цветът на чантата, червилото, кожата или портфейлът ви.  Парите и тук имат значение, обаче.
Скрит текст:
Единственият транспорт, разрешен на острова са колелата. Екотуризъм.
Скрит текст:
Автомобилите са само за сервизни нужди и зареждане с продоволствия на местните магазини и хотели. Камиончета развозват туристите от и до пристанището.
Скрит текст:
Не се допуска рент а Кар. Обществен транспорт няма. Тук не са допуснати нито един от големите хранителни или ресторантьорски вериги, затова и има само обикновени местни магазинчета
Скрит текст:
и места за приготвяне на храна, извън резортите. Вземахме си всеки ден храна, от такъв обект. Хората са благодарни за това, което имат. Искат и другите да знаят това. Достатъчно е да се вгледате в написаното там на стената:

Прекосявахме джунглата по стръмни скални пътеки
,
газехме в блата

и откривахме нови плажове от всяка страна на острова.

Велоалеята по ръба на острова, с гледка към океана е стръмна на места, но осеяна със зеленина и пищни цветя.

Сливахме се с местните и се поздравявахме с децата, връщащи се от училище, с местните отиващи на работа.

Скрит текст:
Бяхме си обещали и тук - на Ла Диг гмуркане. Бяхме на дневна екскурзия отново с лодка и гмуркахме на всеки от трите острова по маршрута!

Благодарна съм за всеки момент!

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 13:56 от kopche

# 1 735
Днес бе натоварен ден, но успях да облека новата си рокля, за съжаление нямам снимка с обувките. Показвам я за мъничко:
Скрит текст:

Копче, разкошна, благодаря за споделеното! Имам чувството, че си в рая.
mtz, това късото палтенце и мен ме грабна, разкошно изглежда. Наскоро си купих едно сиво обаче и ще пасувам, но това е по-хубаво.
Връщам се да чета по-внимателно, защото изтървах 6-7 от последните страници.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 08:30 от Mimy8809

# 1 736
Копче, прекрасно е това което споделяш. Последното изречение осмисля всичко.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 09:51 от MagniМ

# 1 737
  • Burgas, Bulgaria
Копче, нямам думи, какъв релакс, каква семейна идилия /прекрасни сте и тримата/, какво преживяване. Страхотна екзотика и автентичен лайфстайл! Във възторг съм, идва ми и аз да си "грабна чукалата" и да изчезна инкогнито за неопределен период на такова местенце! Airplane Толкова добър разказвач си! Pencil Thank you and enjoj the rest of your holiday! Heartpulse Mimy8809, много, много си елегантна! Sparkling Heart

# 1 738
Адаш уби ме, страшно си готина!
Копче, Копче и на мен ми се приходи там!

# 1 739
Снимките на Копче - красота, природа, топло, джунгла, вкусна храна - приказка!

Mimy8809, много хубаво ти стои роклята!

Магни, ама голяма тайна е това. Дали ще я опазят до април?? На  мен замисълът на децата ми харесва. По нетрадиционно, но както си решат младоженците.

Аз имам вълнено палто /с процент вълна/ от Манго - много комбинативна дреха, с широк панталон и с пола предимно съм го носила. Късна есен, ранна пролет - идеално

Аз не разбирам защо се търси обем чрез размазване на червилото, след като с молив винаги може да е се добави обем, не е казано моливът да е точно по контура, има толкова техники. Аз ползвам молив откакто ползвам червило /доста години е това/и за мен тези два продукта са слети. За първи път сега тук прочетох да се търси ефект размазано червило, но щом ви кефи..., не критикувам в никакъв случай, просто се изненадах.

Тази снимка ми хареса, но аз съм почти сигурна, че има молив под червилото с по светъл цвят или е ползван коректор редактор. Такава красива, нереално ясна граница аз поне даже с молив трудно постигам.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 01:18 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт