Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 119
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Burgas, Bulgaria
Аз лично към второто се бях ориентирала, другото е много тийн, а и е без подплата /студено е/, ще преспя и тази вечер, пък утре рано ще го "ударя". Благодаря ви, момичета! Gift Heart
PS Преди време коментирахме серия палта на Зара, щях да поръчам него, но и то е със синьо. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 17:29 от kolevaangela

# 1 711
  • тук-там
Ал, твоето на МаркКаин ли е? Аз го заглеждах, дори сега е намалено.
Анджи, твоето е другото. Подобни са, но имат малка разлика в материята и шарката.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 17:11 от mtz

# 1 712
  • София
На мен тези къси палта - широки и с дължина до ханша са ми непрактични. Не виждам и сезон в който могат да се носят.
Анджи, ако трябва да избирам за пола първото.

# 1 713
И от мен второто, Анджи.
Днес при мен е 25+, не ме блазнят късите палта. Тренча се оказа идеален. Собственичката на бутика ме пита от къде е. Ако знаете с каква гордост казах - от популярен български бранд Sunglasses

# 1 714
  • Burgas, Bulgaria
Анджи, твоето е другото. Подобни са, но имат малка разлика в материята и шарката.
Да, да моето е от предходната колекция. Heartpulse

# 1 715
  • тук-там
И двете са от новата колекция или поне така се водят в сайта. Като материя как е твоето? И дебелина?

# 1 716
  • Burgas, Bulgaria
MTZ, палтото, макар и късо е много топло, вълнено е, аз го нося в "бургаски студ", спокойно може да се носи в дните в които не вали, не е за сняг, дъжд или за сериозен студ, какъвто има в София и в Западна България. Магни, голяма патриотка съм и аз, много се гордеех с произхода си, когато работех в чужда мисия! Heartbeat

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 17:31 от kolevaangela

# 1 717
Да Mtz, на Marc Cain е.
Много добре ми дойде за гардероба, красиво е ❤️ Може би звучи леко еретично, но стои чудно и с черна рокля и токчета

И Л.Спаньоли има 50% намаление, правите и панталони имат великолепна кройка ❤️
един лилав качвам, че на черния красотата на снимка не му се вижда

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 17:48 от Al Georgieva

# 1 718
mtz, пробвай да платиш с PayPal.

# 1 719
Koleva, нали правилно разбирам - търсиш черно палто за черна пола?

G&B - хареса ми как си го съчетала вкл.със шала!

Съгласна с вас - тези популярни високи талии искат или сериозно късо палто (и пуловери!)  или дълго. Всичко помежду тези две дължини става компромисно, ако фигурата не е висока и много слаба.

Мернах преди ден два и някаква дискусия за червила, моливи и бръчки и понеже темата попада в сферата на любимо хоби ще споделя моята гледна точка. Червило с молив е визия различна от тази на червило с блърнати краища. Не по-хубава или по-лоша, просто различна с различно излъчване. За капак чертите на лицата ни и формата на устните/контурът им предразполагат едната от тях винаги да ни стои по-добре от другата. Със или без бръчки. Ерго 2 лагера и коментари от типа омазанолютеничено/сбръчкани.

# 1 720
Може ли да покажеш снимка на червило с блърнати краища, Агент?
Много съм боса.
Анджи, на мен и двете палта ми харесват.
Ал, новите сандали са трепач.
Отивам да гледам елеци. То се е видяло. Simple Smile

# 1 721
Анджи, да се изкажа и аз - виждам те с първото черно палто, изчистено е и издължава торса, не създава допълнителен обем, второто ми е малко натруфено с тези копчета и е за жена, която има нужда от допълнителен обем в горната част/ като мен/…..връщам се да чета 😃
Лилавият панталон е жесток , много ми харесва такъв модел със стилето.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 18:30 от macadamia

# 1 722
  • Пловдив
Днес е ден на елеците, май май…И аз преди малко си прибрах моя от една поръчка, но пък започнах да се чудя ще ли го нося някога. Колко дрехи отлежават така непогледнати и недокоснати, но пък нали са купени, без значение под чие влияние, то е ясно. Обачееееее друго се сетих съзерцавайки този мъжки елек, че ми се иска да имам, тъй като липсва в гардероба ми, от тези пуловери с шпиц деколте и без ръкави. Не знам как се казват, едно време бяха т.н. блузони, повечето ръчно плетиво,  на което тогава се цупех. Не се сещам да съм срещала в някой магазин.

Ако не е късно и нахално и аз се нареждам на опашката за един молив за устни на Dior 760. Веднага погледнах дали го имам, защото мислех, че притежавам всички без 999, но се оказа че и този го нямам.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 18:28 от AlexaS

# 1 723
Може ли да покажеш снимка на червило с блърнати краища, Агент?
Много съм боса.
Анджи, на мен и двете палта ми харесват.
Ал, новите сандали са трепач.
Отивам да гледам елеци. То се е видяло. Simple Smile
Мари и мен заради темата ми се прииска елек. 😊 Не, че ще ми стои превъзходно, доста е втален, бюст нямам. Имаше страхотен бежов панталон и елек но мен цвета не ми отива.
Моят е черен, съвсем изчистен, оставих го малко за корекция.
Утре ще търся някакво тънко поло и с ризата с джуфката го виждам.
Имам и къса дамска вратовръзка и с нея ще пробвам.

# 1 724
Обачееееее друго се сетих съзерцавайки този мъжки елек, че ми се иска да имам, тъй като липсва в гардероба ми, от тези пуловери с шпиц деколте и без ръкави. Не знам как се казват
Sweater vest, преди няколко години бяха ужасно популярни.
Класиката е argyle vest.

https://argentwork.com/products/argyle-vest-in-wool-cashmere-camel-multi

PS Хммм, не бях забелязвала, че кака ни Шарлът дори в писмен вид на сайта си не спира да ползва паразитното "дарлингс" Grinning
https://www.charlottetilbury.com/us/secrets/different-types-of-l … bTO7sG4pywp-xoY_-

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 19:53 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт