Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 508
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 770
Благоева,сподели го,наиситна хубава кожа! И черилото ми харесва.Може и на ЛС Simple Smile

# 1 771
mtz, респект! След 3 седмици и аз ще се кача на ски, най-сетне Simple Smile Благодаря за свежата снимка, супер си!
Адаш, на теб също благодаря за морските снимчици, отивам в букинг да мечтая къде ще ходя лятото на море след малко.
macadamia, днес обикалях горските пътеки и аз , като се прибрах се обзаведох с 2 перални пране, толкова бяхме кални.
Ал, сърдечно благодаря, страшно много харесвам стила ти, винаги си безупречна!
Благоева и аз да кажа същото - много хубава кожа имаш, аз имам несъвършенства и никакво време да посетя дерматолог.

# 1 772
Ще напиша ,че може от снимката да не е видно

крем:   краставичен-хидратиращ
И с него така неразделна повече от 20 г. 😅
моливчето Brooklin N 201
червилото MISS CLAIRE 401
и другото lipgloss pure nude от  DMмагазин

# 1 773
Благоева, аз съм фен на оранжавия с невен на Арома. Винаги има вкъщи за след някоя пъпка или раздразнение, много добре заздравява кожата и маха петното.

# 1 774
  • София
Мтц, браво за ските! Уауу! 11 спускания, дори в нормална кондиция не си причинявам. Това е преко сили и ако няма много опашка по лифтовете.

Ние сме вече трети ден на третият остров от набелязаните, до тук, за престой. Махе (МаЕ). В сравнение с предишните два, тук е градска джунгла. Довечера ни е полета с турците. Във вторник трябва да съм на работа вече. Поне е хоум офис.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 09:37 от kopche

# 1 775
Ох. Копче. Лек полет!
Малката хареса сгрешената фурла и я отмъкна... Wink

# 1 776
Лек полет, Копче! И третият остров е уникално красив.
Аз пък понеделнишки отивам на зъболекар, хубав ден, момичета!

# 1 777
  • Ямбол
Копче, постовете ти са като слънчев лъч в мъгливата седмица Purple Heart , благодаря за споделянето!

# 1 778
Лек и безопасен полет, Копче!
Още от популярния бг бранд. Весана Heart
С обувчици е красиво, но с кецките по-удобно.

Скрит текст:

Успешна нова седмица, момичета!

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 20:11 от MagniМ

# 1 779
Магниии, колко ми е драго да те гледам така 🙂

Мтз, много ме радваш ❤️😍❄️❄️❄️
По разни причини още не съм стигнала пистите и ми боли душата, за ските и зимата живея....

Копче, последната ти снимка я гледам, и гледам, и гледам 😍
Благодаря за споделянето 🌷
Лек път към дома!
Чакаме те на среща 🙂

Хубава седмица дами!

# 1 780
  • София
Ту слагам, ту махам от кошницата тези ботуши

Имам такива черни, нося ги много! Тези ги мисля за бежовия шлифер, проблемът е, че повечето ми дрехи са тъмни и почти всичките си по-плътни поли ги нося с тъмен чорап. От друга страна,  като вид и удобство ми допадат,  отдавна се оглеждам за такъв тип ботуш. Ще ги мисля още.

# 1 781
Льоня, много са красиви и бих ги взела, имам подобен цвят ми харесва с тъмна пола, ако горната част съответства светлите тонове.

# 1 782
Модела на ботушите е хубав, но тия апликации горе не ми допадат.
Бих се въздържала щом са за шлифер, поне аз тренч/сако нося с обувки, а не с ботуши

# 1 783
  • Виена
Льоня,ако ботушите са на ССС, аз имам и трите цвята-тези,черни и медено кафяви. Въобще не се и замислях с какво ще ги нося,супер удобни,меки,леки, нищо не струват...

# 1 784
Съгласна съм с Ал. Шлифер с обувки стои много по-добре от такъв с ботуши.
Магни, супер си! С кецовете повече.
Лек път, Копче!

Общи условия

Активация на акаунт