Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 064
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 860
Честит празник на щерката, Агент!

Аз пък съм доволна,  че имам само момчета. Не ми допада идеята девойки да ми ровичкат и разпиляват козметиката. Joy Моите посягат само на някои парфюми,  които считат унисекс.

🤣🤣🤣
При нас е на обратно.Аз посягам към един ,който имат и двамата.Та  ту от единия,ту от другия.

# 1 861
Благоева, аз имам и младеж, и девойка.
Честно казано, не мра от удоволствие да менкам каквото и да било с когото и да било.
Така че не завиждай.
Мисля, че си в доста изгодна позиция.
Честит рожден ден на момата на Агент!

# 1 862
Цитат
Няма как точно днес да й се разсърдя 😂
Но пък на теб заради безбройните линкове с прекрасни и изкушаващи чанти 😅
Kissing Heart
И аз се изкуших веднага от показаните чанти. Редактирах предния пост и описах до къде стигнах - до никъде.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:00 от Sweta

# 1 863
  • Бургас
Агент, честит празник🎉 ! Да посрещнеш още много такива, позитивна, енергична и нагримирана. Рожденничката да е смела, упорита и да преодолява с лекота препятствията.

ДХЗ, шармантна си!

# 1 864
С мойто щерка много рядко си разменяме дрехи, а и тя не живее вече от доста време при мен. Даже и kъм козметиката ми не проявяваше особен интерес, тя си купуваше. Чанти или някое връхно-да, но дрехи не си спомням да ми е носила, но пък и в ония години когато беше при мен ходех доста офисно и с токчета.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:38 от zari65

# 1 865
Ние дрехи няма как да сменяме, тя е с почти глава над мен. Обувки 39-40, аз 37. На татко си се е метнала! 😁

# 1 866
Марджи,ортодонта щеше да те хареса с роклята Simple Smile
ДХЗ,парфюмите на Вандербилд са доста ретро,един трябваше на първо време..
Аз си бях купила един на още по-носка цена от Марджи (чудя се дали не е същия..)..но се разделихме. Сега пак може да го пробвам. Иначе харесвам ретро парфюми-имам си чудни спомени...

# 1 867
Честита Пипилота на Агнетката- страхотна дребосъчка е била, а сега прекрасна девойка!❤❤❤
Sasi6, ще ги подаря ако не ми допадат, така реших.Свекърва ми ще е доволна.Simple Smile

# 1 868
  • Пловдив
Агентче, да ти е жива и здрава малката! И как да нямате прилика!? Има твоето излъчване.

Щерки нямам, живот и здраве ще се радвам на снахички, но сега засега и двамата трупат парфюми като за последно. Черутито, което споменахте и на мен ми беше любимо в началото на 90- те. Имах всички разфасовки.

Не знам защо съм предубедена към чантите на Зарена и все махам с ръка като ги видя, иначе имат прилични модели. Сигурно съм чела някъде негативни отзиви…
Деси, след теб човек не смее да се покаже. Винаги си много добре нагласена.

# 1 869
Агент, красиво дете имаш. Честита да е и най-вече здрава. Уникални снимки, както винаги когато споделяш. Истинско удоволствие да се гледат. И аз намерих прилика с теб.

# 1 870
  • София
ЧРД на Малкото Агентче! Прекрасна млада госпожица е и да, Агент с твоите гени е. Честит празник на теб и наздраве!

# 1 871
  • Burgas, Bulgaria
Агент, честита да ви е прекрасната наследница, тя крушата не пада по-далеч от дървото! Sparkling Heart
Деси, огън си момиче!!! Ти и Надя сте Love! Cupid Теди, честита Зарена, много е шик. Purple HeartМомичетa, и аз съм от парфюмозависимите, и оооо..., Мими, помня го този Наф - Наф, помня и Лу-лу , всички Kашарели, Палома Пикасо, Кноинг на Есте и какво ли още не, писала съм за това в парфюмните теми. Revolving Hearts Лошото е, че на стари години "нагазих" в ниша, а оттам отърване няма! SOTD:  

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:54 от kolevaangela

# 1 872
  • Бургас/Пз
Мтз, благодаря , че си се сетила за мен. Натиснала ме е работата и не мога да ви изчета. 
Чантата на Теди е страхотна
Агент, да ти е жива и здрава водолейката.  Страхотна е! И като малка, и сега 🥰

# 1 873
И днес си обичам ретро парфюмите!
Вкъщи понякога си пръскам Анаиса, а Рошата си го пазя, защото е последното ми шише в живота. Произведен 2010 г., от колекционери в Ибей го купи Ричард! Wink

# 1 874
  • Варна / UK
Честита рожденичка, Агентче Heart Да е жива, здрава, прекрасна и все така своенравна (което е много хубаво качество за дете, обаче си трябват здрави родителски нерви Hug).
ДХЗ - много готина и стилна (както винаги), много ми хареса Heart Eyes.
И Анджела винаги е супер стилна - респект Heart .
Аз, както Магни отбеляза, най-добре се чувствам в Тему стил Grinning.
Магни, пропуснах да ти честитя хубавата вест за твоето момиченце - незабравими спомени от събитието ѝ пожелавам и щастлив съвместен живот! Много се радвам, че младите сами си решават какво и как да направят, и затова, че ти си толкова подкрепящ и разбиращ родител. На мен моите родители (и някои роднини) толкова са ми се бъркали какво да правя на млади години, че ми е останал един условен рефлекс да се инатя на по-възрастни от мен (то не че има много по-възрастни от мен край мен, де... Grinning).
Kopche, ти си герой - да се върнеш след убийствено дълъг полет и да се метнеш на работа - аз надали бих могла. Снимките, които пуснах вчера, бяха от почивка миналата година. А ТВ студиото е в момента в хола вкъщи Joy. От тази почивка имам една малко папарашка снимка - докато чакахме лодка да ни качи на прибиране от острова. Ами не можах да се въздържа - коментирахте тук чехли по чорапи, ето ви едни:
Скрит текст:
На човека явно и леко хладно му беше - ами то само едни 28 - 30 градуса да бяха Grinning . Персоналът го посрещна и изпрати с големи чест и почитания - може някаква знаменитост да е - не го познавам. Обаче като ми залепна погледа в пусти чехли Joy
И едни снимки щях да ви пускам - от пилотската кабина на хидроплана, с който пътувахме, и още няколко:
Скрит текст:
Няма врата между пилоти и пасажери:

Летището:

И едно друго летище - Дубай, няма начин и стенните часовници да не са Rolex просто:

Общи условия

Активация на акаунт