Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 589
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Като сме на тема пилинг да споделя, че маската на Боди шоп с женшен и ориз, направо е страхотна.
Изключително фин пилинг, с изключително впечатляващ за мен резултат.
Това с кафето искам да го пробвам, но кафе-автоматът у дома не се чисти след всяко кафе.
То, от едно кафе едва ли ще стигне за цяло тяло Simple Smile Когато дойде моментът за почистване на контейнера, аз го изсипвам в купичка и с нея - под душа. Правя го веднъж- два пъти седмично. Но имайте предвид, че утайката (особено съчетана с мазнина) може да запуши канали, т.е. хубаво отмийте след ползване.

# 2 041
А, аз разбрах, че говорим за пилинг на лице.
Пилинг на тяло си правя с готовите на Agiva.

# 2 042
  • София
Като сме на вълна пилинги, да сподеря моят любим ексфолиант за устни: мед, малко захар. Нанасям, престоявам малко, поразтърквам и изплаквам или избърсвам със салфетка.

# 2 043
  • Burgas, Bulgaria
G@B, най-голяма гордост са децата, като гледам порасналите ви прекрасни, доре образовани и  възпитани деца се обнадеждавам и разчувствам /нямам си дечица/. Gift Heart И си казвам: има, има, има надежда и бъдеще има! Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 21:50 от kolevaangela

# 2 044
Пращам ти виртуална прегръдка 💜

# 2 045
  • Burgas, Bulgaria
G@B Heart ExlHeart ExlHeart Exl

# 2 046
mardji1, и за лице става с кафето. Процедурата е доста цапаща...

# 2 047
За любителите на пончо, едно красиво одеало 🙂

G&B, много хубава снимка.
Поздравления! Успешно дипломиране на младежа!

# 2 048
G&B  честито на детето, да е жив и здрав.
Много хубави бисквити, гладна съм!
никакви домашни процедури не искам да правя, мацотене, усилия да се мие...! Марджи казах ти за Боди Шопа - хубави са им нещата!

# 2 049
  • Бургас/Пз
Благодаря на софийските момичета за хубавата среща снощи. Всички сте страхотни! ❤️
Днес се видях и с Копче ❤️ и съм много радостна, че дойде специално да се видим, като ми приключи обучението. 
Колкото и малко време да имах като пристигнах успях и малко шопинг да направя с Весанка 🥰
Имам нова кожена пола, сако с кожен колан, който може да се носи и на врата като аксесоар, блестящ чорапогащник от Калцедония 🤣🤣🤣 и още един ама стягащ, че трите кила дето съм ги качила са само в бедрата 😊😊😊 Даже и на приятелка купих от Мас каквото ми беше поръчала 🤣
Успях да съчетая работата с удоволствието и се чувствам супер 🤩

GB, браво на детето, да сбъдва всичките си мечти.
Ал, тази комбинации шал или сако с колана много ми харесват.
Цапаницата с кафе си я спестявам. Преди много често ползвах, обаче голямо чистене после. Откакто открих скраба на Колистар /Агентче 😘/ нищо друго не може да ме впечатли. Обаче Агента е права, че хоормоналния целулит нищо не го мори 🤨🤔

# 2 050
  • София
Срещата както винаги беше супер зареждаща. Благодаря ви прекрасни.

Ани в реала е просто феноменална Flowers Hibiscus.  Край мотивира ме
Сутринта направих 20 коремни преси, 30 клека и ....1 лицева опора - ден първи.

G&B, много се гордей с момчето си. Честито дипломиране!

# 2 051
Браво asa, чакаме продължението. За себе си съм установила, че ако човек издържи 2-3 седмици редовни, дори и кратки спортни занимания след това се превръща в навик и изобщо не се замисля , и си ги прави както другите ежедневни дейности.

# 2 052
Благодаря! Не се е дипломирал още, но малко остана.
Радвам се, че сте успели да се организирате и да се видите с Ани.

# 2 053
  • Бургас/Пз
Еее, Асе, усмихна ме. 🥰 Браво на теб. Утре пак Simple Smile
Копче, благодаря за споделената оферта за Ланком. Идол Интенз ми е много любим и изобщо не ми трябваше повече. Новият Идол с 10 подаръка пътува към мен 😆 Ти беше ли го пробвала или го поръча на сляпо??

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:57 от ani_d

# 2 054
  • София
И Честит рожден ден на нашата фея Харпи!
Изненада ни с ръчно приготвени бисквити индивидуално пакетирани. Мнооого вкусни.
Харпи, сладък да е живота ти!

А пък Ал ни подари книги.
Благодаря ти Ал!

G&B, щом е написано тук във форума / както казват моите колективния мозък бг мамма/,  брой го за дипломиран младежа.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 18:04 от asa

Общи условия

Активация на акаунт