Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 374
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Бургас/Пз
Аууу, много е готина. Обаче Мимиии, това са твоите поли, много твой модел. Питай Весито на мен как ми стоят 🤣

# 2 131
Аууу, много е готина. Обаче Мимиии, това са твоите поли, много твой модел. Питай Весито на мен как ми стоят 🤣
Добре ти седят, нали те видах с късата кожена! Wink

# 2 132
  • Бургас/Пз
Добре ти седят, нали те видах с късата кожена! Wink
Имах предвид по-дългите тип молив Simple Smile
Иначе сега като бях в София купих същата като кафявата дето ме видя с нея само че черна 🤣

# 2 133
  • обл. Шумен
Zari65 , благодаря за мнението. Ще търся друг начин.
Аsa, за лицевите опори може да започнеш да ги правиш на колене. Преди като ходех на фитнес, започнах по този начин, защото е по-лесно. Ако те интересува: https://www.youtube.com/watch?v=ecxCss4l1_w

# 2 134
От няколко дена чета и чета.
Спешно състояние имаме у дома Simple Smile
Но хлътнах в Дафне преди 2-3 дена. Като млада:) много носех рокли и костюми от трикотаж плетиво.
Многооого хубави работи видях. И роклята с обърнатия принт Simple Smile Имало същия модел и зелени тонове, но нямаше.

# 2 135
  • София
Мими харесваш ми с блузата на точки и полата е добра дължина, на мен такъв модел хич не ми стои.

Днес успяхме да направим един обяд с ММ и да се видим с приятел, бях в бордо:

Чантата на Зарена много ми харесва и като цяло ми е доста удобна и лека, специално ги питах за теглото и като ми казаха, че е 500гр. я поръчах.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 18:42 от tedysworld

# 2 136
Мими, Теди …… страхотни 😍
Днес ходих да ми направят копитцата 😁 / педикюр/. В този ред на мисли вие правите ли си целогодишно педикюр / аз Да / или само през лятото?
Погледнах си календара, всяка събота имам разкрасителна процедура….вие зависими ли сте или се грижите сами за себе си? Аз стигнах до извода, че захвана ли се с нещо сама да го правя, след не дълъг период докарвам нещата до тотал- щета…..

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 17:50 от macadamia

# 2 137
Теди, супер си, много ми харесва плътен цветен чорапогащник!
Макадамия зиме, лете, есен, пролет аз съм с червени нокти на краката и на ръцете!
Процедури до скоро не правех, от няколко годити правя пилинг, изглажда фините линии, изсветлява и изравнява тена. За жалост юни, юли и август ставам черна, та черна. Няма опазване.
От предната година почнах да ходя веднъж месечно за някаква козметична процедура, но не инвазивна съвсем лека. Най обичам някаква термал аква ли беше, която завършва с тия маски дето стават като пластелин и ти ги отлепват от лицето. Вкъщи нищо не правя, защото не умея и само ще си навредя.

# 2 138
Блузата на Мими ме подсети, че форумът ме научи да харесвам, че и да нося точки, китки и джуфки. Kissing Heart
За разкрасяването - сама се справям и то прилично с маникюр и педикюр /целогодишно/, боядисване и маски също, епилация. Хм... остана само един фризьор. Някак не ми е изниквала потребност да поверя красотата си на друг. Отделно съм доста хаотична и имам проблем с организиране на времето.

# 2 139
Мими, Теди, много сте хубави!
Сега пак ще погледна чантата Зарена.
Аз всяка седмица сама си оправям ноктите на краката- вана, петички, нокти, кожички. Лак само лятото и за някое спа през останалото време.

# 2 140
Повяхте модно течение. Ето Кейт, преди малко ми излезе, мисля, че от днес:

И аз не се харесвам с пола-молив. Чувствам се като забита в земята лелка.

# 2 141
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мими, много сладка блуза на точки!
Теди, не знам другите неща, но косата ти е просто wow. Но и чантата стои много добре.

Аз днес брънчвах с приятели, навъртях 18000 крачки и бях неглиже.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 23:29 от gadamer

# 2 142
Рошличка, пола молив е най малкото лелинска. Ти си слабичка и с леко токче ще ти стои. Полата молив е френски силует и стил...!

# 2 143
Рошличка, пола молив е най малкото лелинска. Ти си слабичка и с леко токче ще ти стои. Полата молив е френски силует и стил...!
Ами не знам, Мими, не се възприемам с такава.
Не знам на Ани как й седи, но ето, и тя е фина, а не се харесва.
От друга страна, на моя мацка-приятелка с по-пищна фигура, такава пола я прави пясъчен часовник и направо е уау.

# 2 144
Льоня, сложи едни обувки на ток, заради мен Kissing Heart
и дай пак снимка
Не ми харесва така, дължините се бият

Мими, чудна си с полата и блузката Heart
Много хубаво.

Пола молив под коляното хич не е лелка стил.
Направо умирам като някой метне някакво такова изказване

Общи условия

Активация на акаунт