Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 289
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 160
Ми тя моята четка подобна! Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:28 от mimi.7299

# 2 161
Grinning 1 час не изтърпявам маникюр, а повече абсурд.
Обичам масажите и разни други козметични процедури, неща, които не мога да си правя в домашни условия.

# 2 162
Като по-млада и по-свободна ходех на маникюр, педикюр и фризьор всеки месец. Сега имам време само за масажи, тъй като ме болят кокалите много..Коса, маникюр, всичко правя сама у нас, дори съм се подстригвала сама ( не ме линчувайте за последното).
Пола молив съм носила и много харесвам, пак в по-младият ми период беше, но се чувствах много елегантна тогава Simple Smile
Адаш, този тип четки са ми любими, изобщо не скубят чупливата ми коса - много си хубава с новата блузка с високата яка Simple Smile
Мернах и ДХЗ, Теди, Гадамер - супер сте!

# 2 163
За мен няма по-голяма досада от престой в салон,няма  -тъпи разговори ,в които си принуден да участваш. Преди години ,изтрайвах-повече не бих си причинила. Само,като си помисля , ме заболява главата.. Гел лак не харесвам и не нося.Абсурд да ходя с един цвят месец.. А в салон не искат да правят обикновен,много се изучиха..Педикюр,маникюр,в къщи. Други процедури,доколкото ми се занимава,също.Цветен лак на краката в летния сезон. На ръцете, според настроенитео но лаковете  ми се задържат един ден. ...

# 2 164
Моята маникюристка е украинка. Бивша балерина, от Харков. Изключително ми е приятно да говоря с нея. Самата тя е едно нежно прекрасно създание...руса фея.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 17:55 от mimi.7299

# 2 165
  • Велико Търново
Привет, момичета!
Харпи, бъди безкрайно щастлива и все така прекрасна!
Тарти, честит да е съпруга ти!В здраве и любов още много празници да посрещнете!
Благородно завидях за софийската среща.Ани съм убедена, че е фантастична като човек, за външния вид е видно.
Теди, Мими, Гадамер, Деси, страхотни сте.Въпреки, че Гадамер не се вижда в лице съм сигурна, че е супер.Запомнила съм те като светлокоса и светлоока/абитуриентката мисля, че си спомням и как се казва, Боже, какви работи помня от преди 17-18 години/.
Естествено, че съм капнала от умора-днес в аптеката 16 000 крачки, 11 км.Като видях оборота за януари щях да припадна, но това е да сме без конкуренция.
Всичко правя в салони-маникюр и педикюр общо за 80 минути, боя, подстригване и сешоар за 70 минути, козметик за 60 минути и дългите масажи, които ми е подарил мъжа ми са по 120 минути, но още не съм ги почнала, но на масажи не ходя.Веднъж месечно правя коса, а ноктите на 21 ден.
Днес се събудих с надута уста.Пристигна ми сакото от Елизабета и се снимах в аптеката, снимките са ужасни, но сакото се вижда.Нямам лак, защото нямаше кога да отида и само махнах гела/не сама/
Скрит текст:
Скрит текст:
Мими, ако искаш сака и якета на Balmein съм насреща, обаче мострените бройки са най-малкия размер.Сега пак тях шият.И Раби, обаче там няма какво да се вземе, освен, ако не е за официален повод.Шефката на завода казва, че добре инвестирам.

# 2 166
Сиси, с удоволствие ги искам, ама в най малкия размер е видно, че не влизам! Wink

# 2 167
  • Велико Търново
Тази седмица като отида ще ти звънна.

# 2 168
Тази седмица като отида ще ти звънна.
Ти си златно слънце! 😍 А сакото, твоето  е уникално!
ПП Марджи, четката няма масло. Производител Macadamia Beauty, USA.
Ей им сайта...
https://www.macadamiahair.com/

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:28 от mimi.7299

# 2 169
  • Велико Търново
Благодаря ти, Мими!

# 2 170
  • Burgas, Bulgaria
Сиска, много си елегантна, със сако или без сако, класа! Сакото е  просто прекрасна рамка. Респект! Gift Heart

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 21:42 от kolevaangela

# 2 171
Сиска, сакото по теб излято, много хубаво!
Харесах на Мими свежата блузка на точки, на Теди аутфита, на Гадамер черната пола.
В тази връзка преди, в късия ми период, носех дрехи с прихлупване - никакъв проблем. Лятото си  купих рокля с прихлупване - дължина над глезена някъде. Като стоя, на проба - ОК, като тръгнах с нея и като се заотваря тази ми ти рокля, че и вятър задуха... Заситних, заситних после я прихванах с ръка и се прибрах. Повече не съм я обличала.

# 2 172
# 2 173
Утре сутринта ще снимам и моята четка с естествен косъм. Много лесно разресва косата ми.
П.п. що да не я снимам и сега, така и така съм будна.

Сиска, от какво се е подула устата? За мен сакото ти е една идея по- голямо. А може и от позата за селфи да е.

# 2 174
Добро утро!
Четката се оказа много готина и при втория опит. Сресвам зелката е айде на морето. Днес много духа!
ПП До сега се решех с дървена от маслина с редки зъби. Таз е по добра.. Wink
В 6ч. сутринта мелих кафе на зърна, събудих блока... 🤣

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 06:27 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт