Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 393
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Бургас
Аз съм на двудневен семинар и минах последните страници по диагонал. Потънала съм в работа и в сатурнова дупка май, та ако има сруща в Бургас ме бройте. Имам нужда точно от това.
Хубав ден дами!

# 2 176
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сиска, правилно помниш 😄

Аз май ще си купувам калъф с черешки:

И маникюр си харесах:

Фризьор на всяка трета седмица, маникюр, педикюр на 2 седмици, лазерна епилация  - всичко правя в салони, нищо вкъщи. Дълбоко тъканен масаж по час и половина всеки петък. Тези процедури са ми много приятни, време за мен, почивам си, пия кафе..

# 2 177
  • София
В този ред на мисли вие правите ли си целогодишно педикюр / аз Да / или само през лятото?
Погледнах си календара, всяка събота имам разкрасителна процедура….вие зависими ли сте или се грижите сами за себе си?
Аз предикюр целогодишно сама си правя. При мен -покрай пътуванията до топлите точки на планетата по сред зима, отдавна е размило в съзнанието ми смисъла на това кое е лято и зима. ММ най-обича тук да е мраз и студ и ние да заминаваме на топло някъде.
Маникюра- в салон. Процедури за лице, не съм правила никога. В класическият смисъл на това понятие- масаж, почистване и пр. Ботокс слагам за 3х, обаче на гневна бръчка.
Замислила съм се покрай дъщеря ми, която беше на водно дермабразио онзи ден, дали да си направя и аз някакво -бразио? Thinking

# 2 178
Йен и те ли си от Бс. Много зареждаща разходка, на връщане купих лаленца!
ММ ме чака да чистим и после на обяд в една задушевна кръчма. Simple Smile

# 2 179
Калъфът с черешките е много хубав. Моят е с черешки и леопарди от същата серия. Доволна съм😀

# 2 180
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ха, хочно гледах и него и се чудех кой ми харесва повече.

# 2 181
Сиска, сакото ти стои супер, линията му е много хубава 😍
Честито!

Лаленца и рози си купих и грейна къщата 🌷🌷🌷

Черешките са чудни, радва ме да ги гледам, но не са моите.

А почти всичко си правя сама /без боя и фризьор/, защото просто нямам времето за салони - нито мога да планирам, нито върви да приказвам нон-стоп по време на процедури

# 2 182
Черешките са супер, на мен ми харесват.
Освен на дерматологични процедури чат-пат, на маникюр един път на 3-4 седмици и на педикюр чат-пат( предимно лятото), не ходя да правя нищо по себе си.

# 2 183
Аз имам чувството, че ходя на процедури повече заради релакса и разнообразието! 🤣

# 2 184
Бях си "запазила" за сутрешното кафе днес последните 300+ неизчетени страници в темата. Пропуснала съм разни неща, харесах много, приятно е. Много ми харесаха историите за Judith Leiber и пепита. Харесвам пепит, като идея, но не съм намерила съвсем моето. В повечето случаи ми стои подтискащо ретро, но си позволявам да се изненадвам.
Педикюрът зимата е на ~ 8 седмици, лятото 4-6.
Черешките ще ги подмина, не защото не ми харесват, а защото съм на "скучна" вълна и гледам да не се разводнявам. 
Козметично и кулинарно съм в Азия, Корея. Подменям си почти цялата козметика с корейска. Специални благодарности на Агент за супер полезното инфо, вкл. за мострите от Ибей Heart Exl и на Ани Flowers Hibiscus
Кулинарно открих страхотни и Лесни(!) рецепти, предимно супи от корейската кухня. Отне ми време да събера необходимите базови продукти, но вече горе- долу съм ги напаснала.
Покупателно отчитам лятна рокля. Това ми е 3-тата рокля за последните 6-7 години Smile

И още една съм поръчала, ще преценя, като дойде

# 2 185
  • Бургас
 И аз ходя на фризьор един път в месеца, тъй като съм руса и не мога сама да го поддържам, на маникюр  и на Букален скулптуриращ масаж на лице при моя приятелка. И като Мими и аз това ме разтоварва, почивам си.

# 2 186
  • Ямбол
Бройте ме и мен за бургаска среща; ще направя всичко възможно да дойда 🤗.

# 2 187
Аз съм скарана с посещения в салони, отчитам го като грешка, но планирането на време ми е най-слабата черта. Cry
Ходих обаче на масаж два пъти миналата седмица - първият ужасно силен, направо имах чувството, че синини ще ми станат, вторият - ок, с ароматни масла. Много приятен, но като супер минус отбелязвам, че не млъкнаха и двамата масажисти. Говорят, разпитват, ужас!
За следващ път мисля в самото начало да кажа, че предпочитам тишина и не ми се говори, или е грубо така?
Много хубави снимки видях на всички. Flowers Rose
Пола молив харесвам, но не съм носила от памтивека, въобще не знам дали ми отива в момента.
Обувки на токчета си купих. Не ми трябват, но са удобни и нямам с такъв ток.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 11:41 от silver pearl

# 2 188
  • София/Севлиево
Аз ходя на фризьор максимум 2 пъти в годината,просто не се налага по-често.Преди като бях руса трябваше на 3-4 седмици,но ми омръзна и си върнах естествения цвят на косата и за късмет трудно побелявам(че сестра ми и майка от 22-23 годишни повече от половината им коса бе бяла).Другите неща си правя у дома (лак на ръцете не мога да търпя ,маникюр също,и съм с много къси нокти без нищо върху тях).
В двора ни почнаха да се показват кокичета, зюмбюли и много ме радват.Откъснати цветя не обичам и съм забранила да ми се подаряват.Понякога си вземам изкуствени за декорация (последно една вазичка с бели изкуствени хортензии си взех).
Както винаги видях чудесни снимки.
Пола молив харесвам,но тя май мен не ме харесва Simple Smile
Кейсът с черешките също много ми хареса,но обикновено сменям такъв, когато и телефонът,а на този му е рано за смяна,само на 3 години е, надявам се да изкара още поне една (никак не обичам да сменям апаратите).

# 2 189
  • Sofia
Маникюр и педикюр правя целогодишно сама, на фризьор 1-2 пъти в годината, козметични и естетични процедури никога. На масаж 2 пъти в живота съм била .
Сиси, чудно сако!
Другите снимки изпуснах като чета със закъснение.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 14:13 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт