Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 339
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Ваички,които видях са много хубави.
Много съм се замислила за чантата на Теди.Хареса ми още преди седмица,после уж я позабравих.Но преди няколко поста пак я видях иииии….май ще я поръчам,поне да я видя на живо.
Ако ще си поръчвате четки от Нотино днес имат безплатна доставка,но над 90 лева.
Мими и дъщеря ми е с къдрава коса..Разкошна и беше като по-малка,но тя не се харесва и се изправя.Чудя се за една такава четка дали да не и взема.Тя най-вероятно ще каже,че няма нужда и ще остане за мен.😂
Що се отнася до фризьор,козметик и маникюр ходя в салони.Правила съм балеаж и кичури,които няма как сама вкъщи да постигна като резултат.Също и подстригването.На масажи ходя основно,когато сме на СПА хотел.В крайна сметка, на който както му е удобно и изгодно.
Пола молив хресвам,,но не съм носила мноооого отдавна.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 20:38 от Ali97

# 2 191
Grinning на масажи ходя на лице и деколте, опитвам да е всяка седмица, но не ми се получава. За тяло ходя при болнични масажисти, а не в салони.

# 2 192
Аз ходя на масаж редовно - много ми е приятно, ралаксиращо и здравословно - раздвижва лимфата, разблокира точки/възли където се е застояла . Лимфната система, няма вътрешна помпа или дренаж, тя се движи през тялото ни основно с помощта на движението - масаж и спорт.
Ходя само при жени.

Цитат
Много приятен, но като супер минус отбелязвам, че не млъкнаха и двамата масажисти. Говорят, разпитват, ужас!
За следващ път мисля в самото начало да кажа, че предпочитам тишина и не ми се говори, или е грубо така?
Силвър, мисля, че трябва да кажеш тактично, деликатно , но кажи. Да ти говорят по време на масаж е непрофесионално, аз където съм ходила няма такова нещо, без нищо да казвам. Пускат много тиха успокояваща музика и мълчание - така е при мен.

# 2 193
Аз обичам спортни и силови масажи, рядко получавам каквото очаквам.Периодично ходя на кинезитерапевт.

# 2 194
  • Берлин
Не понасям да ме пипат и масажите при мен са веднъж на високосна година. Маникюр и педикюр в салон на 3 седмици. Боя на 3 седмици /Мм е спец след толкова години/, подстригване 2 пъти годишно в салон, поддръжката - сама вкъщи. Много ми липсват качествените разкрасителни процедури тук. В Бг ми беше рутина - веднъж месечно всичко. Тук не съм открила салон, където да се чувствам спокойна, че няма да ме окепазят. Ненавиждам да ми дърдорят и реших проблема- виетнамки са в студиото за маникюр. Бейсик познания по немски, друг език няма. Показвам, рисувам на листче какво искам и толкова.
Със следобедното кафе ще донагласям резервации,че пак имам отменени полети. За срещата в София на 21.03 - в кой район да взема хотел? Движението ми е Пловдив-София-среща-летище.

# 2 195
Свете, ще кажа, да. Имаше и при мен релаксираща музика, но трудно я чувах. Joy
Винаги избирам жена, но в последния ден нямаше и реших, че ще опитам при мъж, с идеята да е по-мълчалив, но не би! Говори два пъти повече от жената.
При кинезитерапевт съм била веднъж, много професионално поведение имаше и пак бих отишла.

# 2 196
Цитат
За срещата в София на 21.03 - в кой район да взема хотел? Движението ми е Пловдив-София-среща-летище

Папурче, обикновено някъде в центъра се събираме. Единият вариант е хотел на центъра, мога да изпратя линк към хубав такъв на ЛС. Другият вариант е хотел близо до летището, с удобен транспорт до центъра - метрото е удобно.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 15:33 от Sweta

# 2 197
Още веднъж напомням за срещата на 21.03. в София.За подробности ми пишете като наближи време.

# 2 198
Мен по-скоро ми тежи записването и организирането на часове по различните салони. Допреди няколко месеца ходех веднъж месечно на лазерна епилация, маникюр и боядисване. Да, но все по-трудно започна да става да напасна моето свободно време с техните свободни часове и в един момент ми писна. Боядисвам се и лакирам вкъщи, за подстригване ходя веднъж на 3 месеца. Няма как - всеки ден след работа взимам децата от училище, докато се приберем става 19:00. В службата ми провеждаме курсове за масажисти и имам такъв колега, винаги ме "обработва", когато имам някаква травма, болежка, схващане, но не ми е удобно да злоупотребявам. Той ми казва - когато една жена легне на масажната маса, тя за мен не е жена, мъж, слаба, дебела. За мен е едно тесто, което трябва да "омеся". Предполагам, че същото се отнася и за гинеколози, мамолози и др. "притесняващи" специалности.
ДХЗ, щом си падаш по силови масажи, мнооого ще ти хареса.
Снощи излизах и се снимах спешъли за вас, но като видях на снимката колко ми е мръсно огледалото, се отказах да я публикувам Joy

# 2 199
  • Берлин
Света, ще вземя нещо до летището тогава. Пък метр,такси, все ще го наглася. Полетът ми е ранен и така май е най-добре. Благодаря

# 2 200
Много съм се замислила за чантата на Теди.
И аз така. Обаче я огледах в сайта и "закопчаването ѝ" съвсем ме отказа.

# 2 201
Света, ще вземя нещо до летището тогава. Пък метр,такси, все ще го наглася. Полетът ми е ранен и така май е най-добре. Благодаря
Определено, да - при ранен полет това е най добрия вариант. Kissing Heart

# 2 202
Папурче, аз до Летището ходя с метрото, мисля тръгват от 5 сутринта влаковете, така че и хотел в Центъра близо до метростанция е вариант.

Мисля да сменим мястото и да се върнем към предното заведение. Но има много време 😃

# 2 203
На мен сегашното ми харесва, но има време - да.
Може и на съвсем ново място да отидем.

Мисля, че е време за нова тема. Аз мога да направя и пусна довечера, ако някой друг иска - да пише.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 16:24 от Sweta

# 2 204
Света пускай нова! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт