Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 174 128
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 720
Теди, много си хубава, а и много  различна с двете рокли.

# 721
  • София
Показаните от Ал и Ани жилетки (или сакенца от букле тип Шанел) са много актуални тази година. Страхотни асоциации ми правят с баба, когато ходеше на работа и беше много стилна Simple Smile

# 722
  • София
Копче, имах подобен проблем миналата година, че и малкият ми син също. Близка моя лаборантка в кръвна лаборатория ме посъветва да си вземем на пием няколко месеца Л-лизин по 2000-3000мг. Миналата година го пихме от номеври до януари и после април-май. Тази година го почнахме пак пред ноември и още го пием. Не знам дали е от него, но рязко намаляха и афтите, и херпесите /на мен много често ми излидаха в носа/ Ето този взимам и го пием двамата - аз по 3 таблетки, а той по 2 -  https://bg.iherb.com/pr/now-foods-l-lysine-1-000-mg-250-tablets/78200
Една опаковка ни стига за около 2 месеца.
Ани, пускай ми кодче! Ще поръчам и аз за първо време 250 таблетки/1000мг.
Поръчвал ли е някой от там вит Д3, че ми е на свършване шишенцето с капки? С пипетка ги искам в течна форма.
За колко време идват доставките? Пътувам в петък.

# 723
  • Ямбол
Моите последни две поръчки са дошли за 8-10 дни.
Темата във форума е доста информативна, една от потребителките винаги отговаря с препоръки за продукти, там можеш да видиш синтезирано и отстъпки, общи кодове и др.

# 724
До петък няма да дойдат.Като направиш
поръчката щв
ти даде дата.

# 725
  • Бургас
Копче, може да си вземеш Бетър Ю, той е хубав, спрей е и го има по аптеките ако ти е спешно да го имаш сега, а пък другия ще си ползваш в последствие.

Аз да си призная откакто направиха промените не съм поръчвала от ихерб, в повечето случаи намирам всичко в Гален, мисля, че и лизинът ми е от там, но нямам много опит, защото нали сега ми се надува устата при вирус, а херпесът спря да излиза  .Rolling Eyes

# 726
  • София
Я, покажете това Бетър Ю!

Дх3 дава ми доставка най-рано 22 януари. Сега виждам.

Моите последни две поръчки са дошли за 8-10 дни.
Темата във форума е доста информативна, една от потребителките винаги отговаря с препоръки за продукти, там можеш да видиш синтезирано и отстъпки, общи кодове и др.
Да, права си! Знам я темата и заради нея се бях регистрирала навремето в сайта. Сега гледам профила си в iHerb -Customer since July 31 2014. Но, никога не поръчах нищо от там. Мъжът ми години наред работеше във фармацията, та никога не ми се е налагало да поръчвам, каквото и да е било.

# 727
  • тук-там
Папурче, страхотна снимка и наистина ми създаде настроение Simple Smile
Теди, и двете рокли са супер, особено винената. Другата я видях на живо на друга дама с твоите размери (розов вариант) и ми стоеше някак инфантилно. Но на теб ти пасва много повече! Със здраве!

# 728
Копче, ето на BetterYou. И аз го ползвам за мен и децата в месеците с "р" в името Grinning Важно е да е комбинирано с К2, мисля за да се отлага в костите витаминът, а не да калцифицира към артериите.  
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 13:01 от Mometo*

# 729
Спори се вит К.На мен никой лекар, дори алопат, не ми го е давал с вит.К.

# 730
На мен обратното. Редактирах си горния пост - бях написала пълна глупост Simple Smile Копче да се консултира с лекар и/или да си проведе проучване - ясно е, че тук споделяме различния ни опит.

# 731
Папурче, страхотна новогодишна снимка! Много сте готини и щастливи!
Теди, роклите ти седят супер, много ми харесаха. Жилетчиците на Ани и Ал е излишно да казвам, че са супер!
Оф, такава работа ме е затиснала...! Weary

# 732
Роклята, която оставих и мястото, на което отиваме. Ще изтрия след малко. Премерих набързо и още не съм решила с какви обувки да съм.  Определено ми трябва стягащо бельо. Имам нещо на М&S, с което ще пробвам по-късно.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 15:02 от G&B

# 733
  • Ямбол
Лелее, какво вълшебно място! Като от приказка е! G&B, да си изкарате прекрасно! На мен ми харесва как изглеждаш 🤗!

Сетих се за нещо, което темата промени в мен през последната година, в която пиша тук ☺ - поочупих се по отношение на цветовете и шарките 😁:

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 22:05 от Майола Бени

# 734
Еха, принцесата в замъка.

Общи условия

Активация на акаунт