Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 171 352
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Магни, при липса на бели зимни дрехи бих ти препоръчала един обикновен шал в бяло или екрю. Баба ми носеше основно такъв навремето. На мен някак не ми беше хрумнало да си купя, но дъщеря ми си взе тази зима и съм впечатлена колко свежест и шик внася във всеки тоалет.
Аз съм напълно съгласна със Силвър. Много свежо и стилно изглеждат съчетания с щипка бяло.
Сега бялото е много актуално и като основен цвят съчетан с нещо цветно за акцент. Много жени виждам по улицата в бяло, в бяло и черно /друго мое любими съчетание/, бяло и кафяво, бяло и маслено зелено ... - харесва ми.
Харесвам бяло и всичките му нюанси - керем, екрю, пудра, слонова кост ....

Не мога да се включа в обсъжданата тема за храната, аз поддържам еднакви кг. винаги, никога не съм спазвала диети, правила и каквото и да е подобно. Като от дете, без никой да е настоявал или учил специално, харесвам храни, които по късно обявиха за здравословни.

# 211
  • Sofia
Много е красиво така,  но за лебедова шия, каквато нямам.
Вчера го вързах като чавдарче. Joy

# 212
Като идея от един руски канал -вратовръзка за колан.

# 213
Много хубави, интересни начини за носене на шал/вратовръзка са показали клое и зари Hands Plus1.
Ето още няколко начина за вързване на шал. Аз не се справям както и да въртя шала, но по умелите ще успеят.

Скрит текст:

И 7 предложения за носене на шал като топ:

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 16:29 от Sweta

# 214
  • тук-там
Като цяло хранителният режим, който работи на младини, на 50 не работи. Намесват се хормоните, които допускат трупане на места, където на младини не сме били склонни към напълняване. Няма да препоръчам книгата за хормоните. Вкъщи ми се смеят с тези популярни, но не особено научни четива. Ал го е казала добре. Спорт, движение, спорт, движение. Може и малко тежък обръч Wink Да търсим друго, е само начин, да се поддаваме на мързела си.

# 215
Моите копринени калъфки пристигнаха снощи, изпрани са и днес ще се хлъзна по тях. Идеално ми паснаха на единия комплект.  Достраша ме да поръчам повече от 2, и съжалявам. Пак ще поръчвам, заедно с шал, но все не намирам подходящ размер и цвят. Тази година нося много шалове. Не знам какво ми стана, но май поостарявам.

# 216
И както казва Сиса на фейса бъдете готови да полагате 2 пъти повече усилия, за два пъти по-малко ефект! 😁
Шал ми стои иделно, защото имам дълга, тънка шия, също и дрехи с високи яки. Но и аз не умея да ги връзвам добре!

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 14:53 от mimi.7299

# 217
  • София
Момичетата вече са казали доста за обсъжданата книга. Аз също в началото бях много впечатлена. С времето ми размина. Освен това по групите имаше хора, пробвали с глюкомер резултатите и не отговаряха на нейните, а бяха огледални. Както знаем, в медицината 2+2 не винаги е 4, даже рядко. Мен най-много ме смущава това, че се иска движение след всяко ядене. И 10 клека със сигурност не вършат работа. И това, че под стрес или преди цикъл също пиковете са неконтролируеми. Иначе съветите не са лоши, просто не са панацея.
Много трудно се поддържат килограми след 40, особено ако си склонен да трупаш, цял живот си спазвал режими и отделно имаш проблеми с щитовидната жлеза.
Аз днес за първи път във фитнеса за тази година. 10 дни пауза и лежане и всичко е много по-трудно. Надявам се утре да е по-добре.
Обичам шалове, но мразя нещо по врата ми, за това на тези с малките размери не намирам приложение. Като тийн си ги връзвах на дънките, май пак трябва да пробвам.

# 218
Sweta и Зари интересни предложения. 🤗
На мен ми харесва носен и така.

Небрежно сложен на раменете

На едното рамо пъхнат в колана.
Ето как да си направите цвете шал

https://www.instagram.com/reel/Cy3cRHKocGx/?igsh=dHV2dWdsNDQzZHB4

# 219
Никаква идея нямам как да прикача видео, опитвам само. Много ми хареса варианта с вратовръзката
https://www.pinterest.com/pin/399976010708757575/
Иначе и това ми хареса:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 16:58 от silver pearl

# 220
В метода на глюкозната стабилност не ми харесва това, че за да изям една мандарина трябва да подложа я с извара, я с яйце. Шепа бадеми преди банана и т.н., което ми качва калориите много, пък нека обяснява Джесито, че карориите не се брояли. Броят се и още как. Иначе си дебелееш доволно. Нейните съвети са ок за структуриране на основните хранения.
А при мен ако хапна (само) бадеми или кашу, често след това ми пада захарта и ми става чак лошо Flushed

Зари65,
Може ли линк към връзването на вратовръзка за колан?

Мама на нана,
От къде поръча калъфки?

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 15:35 от Рошличката

# 221
По едно време като млада толкова не ядях нищо ВХ, че беше почнала да ме боли главата всеки ден! Като ми измериха захарта беше 3 и нещо.

# 222
  • тук-там
Аз пък ям много. Като млада нямах грам проблем. Клечка бяха. Сега е друго!

# 223
Аз пък ям много. Като млада нямах грам проблем. Клечка бяха. Сега е друго!
МТЗ и аз ядях много, клечка не бях, но слаба бях. Имаше един доцент, който ми беше позволил да ям по време на лекции към 10, защото не можех да изчакам паузата! 🤣

# 224
Никаква идея нямам как да прикача видео, опитвам само. Много ми хареса варианта с вратовръзката
Силвър, копираш адреса видеото в лентата и поставяш между тези тагове:
[ur]..............[/url!
Затваряш със скоба  ] където съм сложила удивителен.

Общи условия

Активация на акаунт