Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 827
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Момичета, всички сте чудесни - с нови придобивки или не😍
Масленозеленото е цвят, който винаги нося, харесвам и имам под различна форма и тоналност в гардероба си. Не се вълнувам дали е актуален цвят - импонира на очите и кожата ми. С циклама и бордо често го нося.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 13:29 от Vesana

# 196
Разкошни придобивки видях! 😍
Преди две години в темата мисля някой пусна линк за Глюкозната революция, но не успях да го отворя. Купих си книгата и я прочетох. Правилата са прости и лесни за прилагане. Замислих се, че италианците правят на обратно закуската е сладка и почват с въглехидратите.
Те се придържат към балансираното хранене и средиземноморската диета. Сега има огромно разнообразие от режими. Беше ми  попаднала статия за консумиране само на месо. Спомням си, че беше с лечебна цел за намаляване размерите на фиброми/ миоми. Мен от такива крайности ме е страх, че може да удари в бъбреците, ако се прави без лекарско наблюдение.

МТЗ, за тази ли книга говориш?

Приятелка ми я препоръча, купих я, но не съм още стигнала до нея.

# 197
Карнивор е режимът на месо и е краткосрочен, за лечение на определени състояния.

# 198
За глюкозният пик го знам още от преди 10-15  години. По стечение на обстоятелствата цял живот ям така...сладко не обичам, плодове ненавиждам, спагети, пици и картофи също не харесвам. Газирано никога не съм пила, натурални сокове, фрешове също! Вафли, сникърси, морени и пр. почти не съм опитвала. Диета не бях спазвала до към 49-50  години и килата ми бяха от 49 до 55. С възрастта оказват влияние и други фактори, хормоните са страшна бъркачка. Там спасение няма, трябва да се включи спорт и умерен глад!
В САЩ в единия хотел в Денвър ми носеха наденички със салца, защото не се предлагаше за закуска нищо различно от донъти, палачинки, кексове, мъфини и пр. сладкочи!

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 12:33 от mimi.7299

# 199
  • Пловдив
Karen, ако шалчето е онлайн и вече си го поръчала, може ли линк? Много ми харесва.

Аз ще се размина с маслинения цвят, тъй като е един от малкото, които въобще не ми отиват. Направо ме “разболяват” иначе много харесвам на други хора.

# 200
  • Sofia
В момента е изчерпано, но проверявай , може да се появи пак. Цък на снимката.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 13:07 от Karen

# 201
  • София
В метода на глюкозната стабилност не ми харесва това, че за да изям една мандарина трябва да подложа я с извара, я с яйце. Шепа бадеми преди банана и т.н., което ми качва калориите много, пък нека обяснява Джесито, че карориите не се брояли. Броят се и още как. Иначе си дебелееш доволно. Нейните съвети са ок за структуриране на основните хранения.

# 202
Не всичко е лично приложимо. Всеки си прави тихомълком изводите, и си прави каквото работи за него.
Хората имат различни приоритети, което си е в реда на нещата.  И храненето е лично нещо и личен избор. Няма насилие.
Много ми е приятно да има ентусиазъм в темата, например. Веднага се вдига духа и вибрацията.

Разкошен шал, Карен!

# 203
AlexaS, дръж го далеч от лицето или го включи в аксесоарите.
Аз така правя с цветове, които ми харесват, но ме карат да изглеждам като болна.

Погледнах разкошният шалът на Карен, благодаря за линка. Искам  да го нося като колан и размерите не ме удоволетворяват за съжаление. 😔

# 204
  • Sofia
Cloe, диагоналът е 1м, но зависи как точно искаш да го връзваш.

# 205
Ееее Мими, извинявам се, трябваше да пусна линка на ЛС. Не се замислих за балкона, забравям го че съществува 😃

Карън, шала е прелест 😍
Цветовете са твоите, а какво стана с прекрасните пет метра коприна? Уши ли рокля?

G&B, блузата е много красива 😍 умирам си за такива женствени красоти
за дължината на ръкава - маншета е тесен и мисля ще го държи.

Весана, определено ти стои цвета. Приятна разходка

За храненето темата е дълга, важно е да има режим и движение.

# 206
В метода на глюкозната стабилност не ми харесва това, че за да изям една мандарина трябва да подложа я с извара, я с яйце. Шепа бадеми преди банана и т.н., което ми качва калориите много, пък нека обяснява Джесито, че карориите не се брояли. Броят се и още как. Иначе си дебелееш доволно. Нейните съвети са ок за структуриране на основните хранения.
Точно! Аж ти в промеждутъците мандарина с извара или бадеми пък чакай да отслабнеш! Между яденията - нищо! Само така работи при мен!

# 207
При всички работи така 🙂
Режим трябва, големи хора сме - закуска, обяд и лека вечеря ни стигат. Мушка ли човек нещо допълнително и веднага се разваля работата.

Доволна съм от себе си, намаленията не ме изкушиха 😃
И от светла чанта се отказах, какъвто и модел да погледна, все в цвят или черно ми харесва повече.

# 208
  • Sofia
Ал, отлежава си плата докато намеря кой да го ушие.  Grinning

# 209
Карен, позна ще го нося по различен начин. 🤗
Ти май питаше как да носиш шал различно. Аз така нося и много ми харесва, но исках и в друг цвят.
Представи си, че е на талията, а не на шията като на снимката и минава два пъти през нея. 🤗

Нямам тик ток, но успях да го отворя. Ето как се прави.
https://www.tiktok.com/@oliviaamcdowell/video/7354494928036318510
Резултатът е такъв. 😍

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 14:16 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт