Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 813
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 180
Ал, 180 см. 55 кг.
Много пишете, не зная кога четете, готовите, пазарувате и избирате нови чанти и посрещате гости, за друго не ми се мисли, със закачка го казвам. Но сте страхотни!

# 181
От доста време се опитвам да започна да нося светли дрехи през зимата, започнах с шал, доста време ми отне да се възприема контрастно облечена -бяло, тъмно. Снежнобялото така и не можах да се възприема в него, освен за риза.

Мими, дъщеря ти ако чуе моя френски -английски когато говоря сигурно съвсем ще припадне. Когато говоря бързо и почвам да смесвам двата езика вече. Говорейки с французи тук в бг не е проблем, повечето говорят английски и си се разбираме чудесно,  но само с англоговорящи се старая да говоря бавно, за да не изпускам френски думи, защото започват да ме гледат странно.
Както и преди писах говоренето почва да ми става умиращо умение защото рядко го упражнявам.
За произношението се получава само, ако работиш върху него, особено когато не си в среда и масово се подценява. Grinning Обаче едно добро произношение може винаги да прикрие по-семплия изказ като впечатление в останалите. Grinning Това последното малко прозвуча като - накарай мързеливия да работи, да те научи на акъл.
Преди време обмислях да си сменя работата заради езиците, но така и не получих достатъчно добро предложение, за да я сменя и осъзнавам как бавно отмира всичко градено през годините, минах на ниво да задържа каквото зная без развитие.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 13:47 от zari65

# 182
Благодарности към Копче, че ми припомни за абонамента ми в Сторител. 💐 Не бих се хванала за думата “революция” в заглавието на обсъжданата книга. Смятам, че е маркетингов трик да се продава нещо, което е известно и работи, но е удобно събрано в едно четиво.
Никой нищо не ти продава! Просто обясненото в книгата ти помага да нагласиш пъзела по работещ начин за тялото ти.
Това казвам, ама не четеш. Обяснено е, събрано е на едно място и работи. Няма нужда от удивителните.

Поръчах си риза днес, дано не са ми дълги ръкавите.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 10:56 от G&B

# 183
Зари, една от причините да не говоря, когато не ми се налага е произношението ми. Това е, защото не слушам нищо на езика, уча по учебници и четях книги. Щерката каза - така няма да стане!
Запазила съм си три сайта за копринени възглавници. Чакам да се прибера да разгледам размери и цветове.
Копче от теб чакам отзиви?

# 184
  • тук-там
Айде, и аз поръчах роклята в модерния маслинен цвят:

Като материя също ми допадна (на теория), ще видим.

# 185
МТЗ, роклята е убийствена! Heart EyesHeart Eyes Твоят ръст и фигура може да си я позволи!!!!

# 186
Чудна е, mtz, сподели като я получиш как е.
Анжи, палтото ти е уникално, а за чехлите се смях от сърце - да са ти честити.
Маслиненозелено и аз нося, съчетавам го в офиса с камел и бежово, а в ежедневието с по-светло ябълково зелено, или лайм - не съм сигурна как се води + дънки.
Копринените възглавници ги гледах в Тему и аз, но не посмях да рискувам и поръчах една от Зара. Старата ми беше от някакъв сайт, но след около 6-8 месеца употреба се разпра по шевовете. Дано тази е по-качествена.
mama_na_nana, опитвала ли си в Декатлон, или в Росиньол ? Аз лично си взимам екипите от Росиньол, но съм доста по-нисичка от теб и за мен винаги има подходящи.

# 187
Копче, втората книга е предимно с примерни менюта и практически съвети. За мен категорично не беше полезна. Първата е достатъчна разумен човек да си направи изводите и да ги вплете в ежедневието си.
Копринени калъфки имам от година и половина.  За съжаление не виждам никакъв ефект.
Имам масленозелен панталон, но трябва да отслабна за него.

# 188
  • тук-там
Мими, ти ли отнесе полото на Зара?

# 189
  • София
На мен някак не ми беше хрумнало да си купя, но дъщеря ми си взе тази зима и съм впечатлена колко свежест и шик внася във всеки тоалет.
Скрит текст:
Аууу! Страхотна идея! Вземам я назаем веднага! Hug Виждам, как с бели сникърси се допълва палтото с шала!

Копринените възглавници ги гледах в Тему и аз, но не посмях да рискувам и поръчах една от Зара.
И как оценяваш степента на риска? Thinking Риторичен въпрос.
Какво рискуваш? Връщането в Тему е детска игра!

Копче, втората книга е предимно с примерни менюта и практически съвети. За мен категорично не беше полезна. Първата е достатъчна разумен човек да си направи изводите и да ги вплете в ежедневието си.
Копринени калъфки имам от година и половина.  За съжаление не виждам никакъв ефект.
Имам масленозелен панталон, но трябва да отслабна за него.
А, добре! Значи не ми трябва втората книга. Рецепти не ми трябват. За мен е важно как работи системата на молекулно ниво. Другото и сама мога да сглобя.
Какъв ефект очаквате от калъфките? Thinking Освен ефекта от намаляване на триенето на косата и кожата в тъканта, аз лично друго не очаквам. За глезотия си избрах фенси цветове, за да ми галят и окото. Relaxed
Благодарности към Копче, че ми припомни за абонамента ми в Сторител. 💐 Не бих се хванала за думата “революция” в заглавието на обсъжданата книга. Смятам, че е маркетингов трик да се продава нещо, което е известно и работи, но е удобно събрано в едно четиво.
Никой нищо не ти продава! Просто обясненото в книгата ти помага да нагласиш пъзела по работещ начин за тялото ти.
Това казвам, ама не четеш. Обяснено е, събрано е на едно място и работи. Няма нужда от удивителните.
Удивителните са относно -маркетингов трик. Кое е трик? Трик, че разказва своята собствена история? Че е тествала всичко върху себе си и е старателно записвала и следяла резултатите от собствените си измервания на глюкомера и ги поднася на широката аудитория за да помага и на други хора? Нито маркетинг, нито трик виждам в това.

# 190
Копче, последно поръчвах играчки за кучетата - на снимката изглеждаха едни голеееми, солидни, а дойдоха мънички, нямащи общо със снимката, вярно моя грешка, че не гледах снимките на отзивите Simple Smile Но реално в дрехите и калъфките това, което ме притеснява е контрола на качеството и на използваните бои/материали. Може и да не съм права и да са съвсем безопасни, но така ги усещам аз нещата Simple Smile

# 191
  • тук-там
Копче, изчакай малко! В началото винаги има въодушевление. А често много изконни и известни истини някой систематизира добре и продава на широката публика. Нека видим какво ще мислиш след година време. Както Надя добре е конспектирала, цялата книга се свежда до няколко правила. Повтаряни много пъти по различен начин. И това си е изкуство - да разтягаш локуми. Признавам. Споровете са излишни. Видно е, че всички, които сме чели книгата по-отдавна, нямаме въодушевление от нея. Аз наскоро четох една за хормоните. Там пък колко неща ми се изясниха. Защото едно е неоспоримо - добре е да сме информирани.

# 192
  • София
mtz, коя е книгата за хормоните и на какъв език е издадена?

# 193
МТЗ не съм аз с полото! Wink Някой ме изпревари, тук линковете трябва да си ги изпращаме на лични, щото от балкона ни ги отмъкват! Joy

# 194
  • Sofia
От  медицинските книги на баща ми с най-голям интерес на 15г. прочетох Съдебна медицина,  илюстрирана . Дълго след това сънувах кошмари. Grinning
Иначе и анатомия, старо издание на Аткинс от 70-те, чиито принципи днес ни пробутват като нови.

Показвам новото си копринено шалче във всичките ми любими цветове.

Общи условия

Активация на акаунт