Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 079
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Отвъд алеята зад шкафа
Изпуснала съм какво са трили. Налегна ме работата и ангажименти с децата. Видях много хубава съфорумка в розово палто, готин червен маникюр. Този модел на Зарена и аз го загледах.
Агент, Честит Рожден Ден на дъщеря ти. С теб някъде сме засичали по темите в годините, опитвам се да сетя, или във фотографската, или в гримовата. Било е преди 100 години обаче. Иначе имам парфюм с твоя ник, Метресата, пак от онова време.

Прочетох, че LVMH са купили Polene и че се очаква да се качат цените на вторите, та който купил, купил.

# 1 891
Добро утро, красавици! И аз пак всичко изпуснах. Добре , че снимки няма, че все тях изпускам. Надя, мотиватор си! Агент, да е щастлива и с много късмет чаровната ти дъщеря.
Точно снощи в парка, докато разхождах кучето , се загледах в краката на един тийн със същите чехли и с бели чорапи. Тренд ще да е.
Да ви е прекрасен и спорен  деня!

# 1 892
Добро утро!
Мацки искам да си взема лосион за тяло, лек с помпичка, лесно да се разнася. Напоследък ми изсъхва доста кожата на тялото и имам нужда от овлажняване! Знаете мразя да се мазотя за това го искам максимално лесен за разнасяне!

# 1 893
  • Отвъд алеята зад шкафа
Трендът на Биркенщок/Крокс с чорап го гледах преди 2 години в Ню Йорк. В Щатите си ходят масово така. Дъщеря ми като я посрещнах на летището след 1 година в Щатите, щях да падна от вида й. Отне ми 2-3 месеца говорене, докато си възвърне европейския стил 😂

Ето мои снимки:
Скрит текст:

Копче, завиждам за хубавата почивка. Страхотни снимки и описание.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 11:24 от gadamer

# 1 894
  • София
Агент, честита да ти е прекрасната дъщеря! Има твоите аристократични устни. Запазен знак! Hug

Мими, за прилепите. Да, мишки са. Ама, като литне над главата ти с ония големи крила, последното, за което ще мислиш е, че е бозайник.

Така, рано подраних тази сутрин и се излюпих в ...6ч, защото още съм на Сейшелите. Laughing Там е 2 часа напред разликата във времето, и по това време... вече закусвахме.

До сега писах жалба на страницата на Turkish Airlines, заради близо 4 часа закъснение на полета им от Истанбул до Махе. Полага се компенсация до 600 EUR. Да видим.

За Крокса, вече лошо няма да чуете от мен. Оставам им вярна. Purple Heart Тези Кроксове, с които бях всеки ден, не ме предадоха нито по стръмните камъни на островите, нито в дъжда, нито в банята, нито по лодките, нито в калта на блатата, в които газехме. Колело карах с тях и не ги свалих през цялото време. Толкова съм доволна от тях!
Скрит текст:
Подметката е не плъзгаща, ергономична с малки шипчета, които позволяват още по добър контакт на ходилото. Дори да се нацапат, се измиват след това без следа. Колкото до носенето им с чорап. Тези чехлообувки се водят всесезонни. Буквално изолират всяка неравнина и създават усещане, че си с маратонка.

Gadamer, бяхме съседки в квартала. Спомни ли си? Nerd Площадката? Blush

# 1 895
Магни,  Mими и ти Папурче лягайтe да спите, че път ни чака - утре ще пътуваме, нали се уговорихме с Hermes.😁
Аз честно казано не ги харесвам много ама като казахте.

Светка кои модели на Хермес избрахме, че ми се губи? Joy
ПП Еластисайзера в момента е на промоция в Златна рибка. Имах и бонус точки и ми излезе 45 лв. Ура!

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 11:57 от mimi.7299

# 1 896
  • Отвъд алеята зад шкафа
Копче, струваше ми се позната отнякъде, но реших, че е от наборната тема, я от гримовата. Ние над 10 г. вече, откакто сменихме квартала. Синът ти май е колкото моята голямата, нали?

Да се похваля, голямата току-що си взе кормуването.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 23:23 от gadamer

# 1 897
Късите палтенца са ми много прекрасни.
Гадамер, честито на детето, безаварийно напред.

# 1 898
  • Отвъд алеята зад шкафа
Палтенцето е много 80-тарско, трапецовидно, широко горе и тясно долу.

# 1 899
  • София
Агентче, честита да е дъщеря ти! Много хубаво дете! Не ти е лесно с големи характери на подрастващи хора козирог и водолей, но със сигурност не е и скучно у вас.

Гадамер, жестока!

Днес съм офисна и много спонтанно реших да пръсна един от парфюмите ми с много ретро вайб - L'Olympia Music Hall на Histoires de Parfums. 

# 1 900
  • тук-там
Палтенцето е топ! И с къс ръкав, чудно! Много добре си стилизирала! Аз накрая си поръчах късо, ето това:

От Бестсикрет. Да видим кога ще дойде.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 12:40 от mtz

# 1 901
Агентче, честит празник на прекрасницата!
Много прилича на теб, има и дяволит, искрящ поглед. Разкошна!
Снимките ти, както винаги са един път, голяма майсторица си!
Използваш ли професионално уменията си, или ти е хоби само фотографията?
Аз като ученичка се записах на фотографски курс, учениха ни да проявяваме сами снимки, но не ме грабна продължителният процес и бързо загубих интерес.
Една снимка от вчерашната ни разходка:
Скрит текст:

# 1 902
Вече не изтрайвам и питам с риск да е смешно - на кое викате късо палтенце?
Някои снимки са с копчета, някои с ципове, някъде май имаше едно прехварляне и само с колан се връзваше.
Тотално се обърках.

# 1 903
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да е от плат, (не пухенка), да е над коляното, закопчаването няма значение.

# 1 904
Добро утро!
Мацки искам да си взема лосион за тяло, лек с помпичка, лесно да се разнася. Напоследък ми изсъхва доста кожата на тялото и имам нужда от овлажняване! Знаете мразя да се мазотя за това го искам максимално лесен за разнасяне!

Това което искаш Wink и много хубаво мирише! Има лек блясък това от олиото вътре, бързо попива аз цяла зима само с него карам.

https://www.arlen.bg/product/23982/hidratirasht-losion-za-tyalo- … inale-360-ml.html

Общи условия

Активация на акаунт