Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 079
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 905
Добро утро!
Мацки искам да си взема лосион за тяло, лек с помпичка, лесно да се разнася. Напоследък ми изсъхва доста кожата на тялото и имам нужда от овлажняване! Знаете мразя да се мазотя за това го искам максимално лесен за разнасяне!

Това което искаш Wink и много хубаво мирише! Има лек блясък това от олиото вътре, бързо попива аз цяла зима само с него карам.

https://www.arlen.bg/product/23982/hidratirasht-losion-za-tyalo- … inale-360-ml.html
Искам да е много течно и да се разнася лесно, да не ми се налага яко търкане. Не е и наличен в момента! Дълги години ползвах шампоан на Марокан ойл и балсам. Страшно ги харесвах!
ПП Поръчах го, с 15 % за първоначална поръчка, но другият с аромат на карамфил и пачули. Гледам съставът е еднакъв само аромата различен.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 14:40 от mimi.7299

# 1 906
Агентче, здрава и много щастлива да е малката Агентка! Страхотни снимки!
Мими, решението ти е Molton Brawn - с помпичка, попива на мига, не оставя мазни следи....винаги имам под ръка ако трябва да излизам веднага след душ и за лятото.....
Деси, искам ти розовото палтенце - винаги много ми харесваш с него! Heart Eyes, аз по принцип си те харесвам много де .....
Добре дошла на Копче у дома - много, много добри репортажи - очаквам вече следващото ти пътуване Blush
gadamer, много, много мой аутфит ..... само че аз ще съм с ботички с токче - задължителни са ми ..... Heart Eyes

# 1 907
И аз много си го харесвам и се радвам, че тази зима беше благодатна за носене.Мисля да си купя такива цветни връхни, стига с тези тъмните.😘
Лека/полека ще стана цветна 😀.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 21:53 от ДХ3

# 1 908
Цитат
Светка кои модели на Хермес избрахме, че ми се губи? Joy
Разколебахме се между Birkin и Kelly, та засега отпада. 😁
Мими, непременно ползвай лосион за тяло /задължително е за мен/. Не мога да препоръчам, че кожите ни са различни и моите лосиони няма да ти паснат.

Късо палто за мен е с дължина някъде около ханша и по нагоре.
мтз, интересно е палтото което си поръчала
Деси и аз те харесвам с розовото палто.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 15:07 от Sweta

# 1 909

Мими, непременно ползвай лосион за тяло /задължително е за мен/. Не мога да препоръчам, че кожите ни са различни и моите няма да ти паснат.

Благодаря, никога до сега не съм имала нужда. Кожата ми е много гладка, плътна, кадифена, простете ми самохвалството, знаете, че когато трябва съм критична. Години наред ползвам това за измиване и никога не ми е пресъхвала. Напоследък от дъртозата се потя явно повече и се къпя 2-3 пъти на ден /зиме два, лете три/ и усетих опъване вече. Така ще е страост-нерадост. Мразя да съм намазана, не обичам да чувствам нищо върху мен.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010018447

# 1 910
Аз изпуснах престрелката вчера, но да се наредя за Ермес чантичка.😂
Все още се изумявам на някои неща, което ме радва де- явно имам още усещане коя съм и къде съм.

# 1 911
Мими, то и да не се потиш и къпеш по 100 пъти на ден, от дъртозата кожата просто си става суха.
Моята кожа на лицето е това, което описваш ти - плътна, чиста, гладка, винаги е била мазничка и сочничка.
В последните 5-6 години се смазах да я хидратирам и в домашни условия, и в салона, ами не е вече същата кожа.
Годините са 51. Казах го, не ми олекна.

# 1 912
  • тук-там
Ааа, Мими, кожата с възрастта губи влага и плътност и според мен дори да ти е изглеждала добре, след 40 (а според мен и по-рано) е желателно, да не кажа задължително, да хидратираме кожата си след душ. Същото като при лицето - добре е да започнем превантивна грижа.

# 1 913
  • София
Изтървала съм пак скубането на коси. Но то трябва и да се спи понякога.
Много сте лоши с тези къси палта, да знаете! Ще се направя, че не съм ви видяла, но ако продължите, няма да устоя.
И аз като Мими не обичам да се маже по тялото и не мога да помогна.
Пускам да видите дънките от Турция, барел се водят, но сякаш не точно, защото надолу не се стесняват. Много обичам индигови дънки, вечната класика са ми. И един топ с по-шармантен принт, да не е скучно.

# 1 914
Привет и от мен, от работа изтървах какво са ни коментирали, но подкрепям Ал - сама си изкаравам прехраната и сама решавам как да я похарча, със съгласието на софийският ми Ричард и той като бургаският винаги ме е насърчавал в пазаруването, стига това да ме прави щастлива.
Агент, честит празник! Да ти е честито порасналото, прекрасно дете! Да е щастлива, здрава и с много късмет, красотата я е наследила подобаващо!
ДХЗ, много ми хареса и на мен с розовото палтенце, имам едно такова сако за пролет-лято сезона и много свежо седи.
Гадамер, много як outfit, ама много!
mtz, съгласна за хидратацията, при мен се усети възрастта в областта на лакти и колене, повече лакти при опъната ръка, за съжаление там годинките ми си личат..

Ще бягам да си взимам детето и да разходя кучето, добре поне, че времето е топличко и приптно за разходки.. (и днес не намерих време за фитнес)

# 1 915
  • София
Какво съм изпуснала снощи?Хем се включих по някое време,но или е било изтрито вече или съм чела по диагонал.Пак ли някой е нахълтал с бутонките?
Деси,аз май писах,но да напиша пак,че много ми хареса с розовото палто.Харесвам този цвят и цикламения също,а и ми отиват.
Клеми не мога да видя добре дънките, но вярвам,че хубаво ти стоят.А топът е хит в момента като десен.
Gadamer чудесен аутфит.
Мими какво поръча?
Макадамия това ли е лосионът?
https://www.notino.bg/molton-brown/re-charge-black-pepper-uspoko … -losion-za-tjalo/

# 1 916
На Локситан мажа от време на време, хидратира, попива бързо и аромата изчезва бързо, което ми е ок.

Видях Гадамер, стилa е младежки 🙂

Клеми, много си добре така.
И аз харесвам индиго дънки и се чувствам по-фешън в такива.

Днес стана топло, излезнах по обувки сутринта.
И любимото манто, не топли особено, но пък стои добре.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 08:00 от Al Georgieva

# 1 917
  • тук-там
За каква чантичка на Ермес иде реч?

# 1 918
Какво съм изпуснала снощи?Хем се включих по някое време,но или е било изтрито вече или съм чела по диагонал.Пак ли някой е нахълтал с бутонките?
Деси,аз май писах,но да напиша пак,че много ми хареса с розовото палто.Харесвам този цвят и цикламения също,а и ми отиват.
Клеми не мога да видя добре дънките, но вярвам,че хубаво ти стоят.А топът е хит в момента като десен.
Gadamer чудесен аутфит.
Мими какво поръча?
Макадамия това ли е лосионът?
https://www.notino.bg/molton-brown/re-charge-black-pepper-uspoko … -losion-za-tjalo/
Това поръчах! Всичките са с еднакъв състав и понеже обичам пачули...! Иначе имам намерение всичко каквото предложихте да изпробвам и да избера своя! благодаря на Макадамия, МТЗ и Сиси! И на Пинко, започвам с нейното предложение! Blush
https://www.arlen.bg/product/23981/hidratirasht-losion-za-tyalo- … maroc-360-ml.html

# 1 919
Али, това са лосионите, видовете са най-разни според вкуса - ароматите са много изискани, не инфантилни като на Виктория Сикрет, но аз и тях си ги харесвам ......
..... и аз се нареждам за едно Ерме на опашката, няма само вие да ми се киприте Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт