Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 586
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 025
Преди да направя алергиите ползвах малко по-хубави кремове като La mer и кожата ми беше мъничко по-еластична, сега бръчиците са ми по-видими, особено вечер. В момента този La roche, който ползвам единствено хидратира комфортно, но нищо повече.
Но, както адаша е казала - всичко е ген+ начин на живот. Ако пушиш, пиеш, не спиш и ядеш боклуци, само хиалурона ще те спаси за известно време, но за хора с алергии като мен и това не е опция..
Сиска, страхотно сако! Искам да видя как ще ти седи, ти 36, или 38 поръчваш ? Аз вечно се лутам между тези 2 номерации..
Деси, много яко с това зелено яке и пуловера.
Извинявам се, ако пропускам някой, но ще тичам по задачи.

# 2 026
Мими.....ти пушиш ?!?!?!?
Дори и не предполагах ....бързо да я махаш тая гадост от живота си ....никога не съм палила цигара през живота си и няма сила, която да ме накара, освен ако здравето ми не зависи от това ......

# 2 027
Дори и не предполагах ....
При мен голям парадокс, от обикновените цигари пушех ей тъй от дъжд на вятър...и защо ми трябваше да пробвам електронните? Почнах с едни Хиитс боровинка, носеха ги едни украинци! Ужас, ужас...

# 2 028
  • София
Аз си признавам, че каквато и бяла козметика да използвам, не виждам никаква разлика. Взимам среден клас, пробвала съм и висок, понякога купувам някой вайръл крем, за да видя, че е същата работа и така. Може да си е до кожа, може да имам нереалистични очаквания или промените да са бавни...
Няма и как да видиш. След 50 видими са само процедурите в дерма клиника, както знаем.
От крема си очаквам да ухае добре, даже особено добре, да не лепне  и да ми създава усещане за лукс и грижа.

Макадамия, не ме мисли за ботокса. Добре съм след телбода, който ми приложи таз жена вчера. Новини не гледам. Слушам само Сторител, какво ми говори. Satisfied

Мими, парфюмът, който си показала на Дъглас страницата е първият и ембелматичен Idole. Говорим тук за най-новият. Аз го закупих в комплект с подаръците, директно от сайта на Ланком. С код lovelancome има 20%, ако поръчаш като новорегистриран мейл или гост с различен от собственият ти мейл:
https://www.lancome.bg/id%C3%B4le-power-l%27eau-de-parfum-intens … 00-LAC_size=25_ml

Давам и картинка за по ясно

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 09:38 от kopche

# 2 029
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз не съм си правила химичен пилинг досега, та се чудя дали да пробвам. Доста съм консервативна по отношение на процедури, разбирайте страхлива.

# 2 030

Мими, парфюмът, който си показала на Дъглас страницата е първият и ембелматичен Idole. Говорим тук за най-новият. Аз го закупих в комплект с подаръците, директно от сайта на Ланком. С код lovelancome има 20%, ако поръчаш като новорегистриран мейл или гост с различен от собственият ти мейл:
https://www.lancome.bg/id%C3%B4le-power-l%27eau-de-parfum-intens … 00-LAC_size=25_ml

Давам и картинка за по ясно

копче, сигурна съм, че си ми намерила най добрата оферта, но първо все пак трябва да го помириша - стар, нов за мен ще е все нов! Blush

# 2 031
  • Бургас
Дори и не предполагах ....бързо да я махаш тая гадост от живота си ....никога не съм палила цигара през живота си и няма сила, която да ме накара, освен ако здравето ми не зависи от това ......
И мен, така и никога не ги научих.

# 2 032
  • тук-там
Мими ходи на ретинолов пилинг, не химически.
Аз смятам, че бялата козметика е единствената превенция, процедурите са корекция с временен, а и рисков ефект.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 14:40 от mtz

# 2 033
Пилинг вкъщи с копринен плат (ръкавица пише, но къде ще шия ръкавица сега 😃) и един  ексфолиант на Кларанс.
Не смея нищо по-агресивно, с приятели се шегуваме че като е студ в планината и сме горе си е направо крио терапия (на минус 25 с вятър лицето ми вечер е червено ем съм с маска)

От Шисейдо съм много доволна, са, на двайсет няма да стана, но поне да имам комфорт, хидратация и слънцезащита

# 2 034
  • София
От балкона да се обадя Simple Smile пилинг с утайка от кафе, прави чудеса с кожата на тялото (а има и антицелулитен ефект)
Дами, страхотни сте Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 14:32 от molive

# 2 035
Кафе е добре, но това се утаява.
По-добре финна кристална захар

# 2 036
От пилинг с утайка от кафе кожата става страхотна ,гладка и мека. И от крем няма нужда.И кофеина има антицелулитен ефект . Правех преди,сега ме мързи.

# 2 037
  • София
Пробвайте със захар и малко зехтин. Така си оправям ръцете. В шепата слагате захар и малко зехтин и започвате да обтривате. Със салфетка попивате излишното, измивате, крем за ръце и сте като нови.

# 2 038
Ползвах подобна комбинация преди време, с кафява захар и аргановото масло, което взех от Маракакеш. Чудесен ефект, ако си постоянен, както и с всичко останало.
Да ви покажа с какво се занимавам днес. Бях обещала на големият ми син бисквитена торта с какаовите бисквити “Закуска”. Вчера си предаде дипломната работа и реших, че моментът е дошъл, ама бисквити в турския магазин нямаше. Наложи се да правя.
Скрит текст:
Доволна съм от резултата и супер горда с него, не само заради дипломната работа.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:23 от G&B

# 2 039
Като сме на тема пилинг да споделя, че маската на Боди шоп с женшен и ориз, направо е страхотна.
Изключително фин пилинг, с изключително впечатляващ за мен резултат.
Това с кафето искам да го пробвам, но кафе-автоматът у дома не се чисти след всяко кафе.

Общи условия

Активация на акаунт