СНБМ - инициативи - VІ част

• 20 867
  • 290
  •   1
Отговори
# 105

Ам, работите ли по шаблоните, има ли някакъв напредък, че лека полека трябва да започваме да правим нещата.

не са правени шаблони- чакам картон...
ако трябва аз да го взема- казвайте, че и без това си се притеснявам , че няма достатъчно време...

Току-що говорих с Крум Савов - наш е!
Ще бъде лице и почетен гост на 2-те събития!

Супер!
.
А по едно време се спрягаха имената на сестри Бакалови- какво стана с идеята и те да са лица на кампанията(да не кажем ,че могат и едно спонсорство да ударят...)

# 106
Браво Ина, браво Круме  newsm68

Включвам се само да кажа, че ще помогна за това-онова на Доли и с нетърпение чакам и аз да долазя на някоя среща...

Дала съм поръка на разни дечица да рисуват, пък дано излезе нещо.

# 107
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Браво Ине, само така!  bouquet Hug

# 108
Ине, супер новина   bouquet

АМ, трябва да се разберете какво ще купувате и откъде, предполагам, че ще е най-добре да е всичко накуп - картон, хартия и каквото друго ви е необходимо. Ще е по-добре от гледна точка цена , а и то гледна точка на това , че трябва да се взима фактура - по-добре да е една.

Евче, ти прати ли реквизитите на фактурата на пощата, защото нали нещо не се беше получило?

Момичета тази седмица имаме належаща нужда от среща според мен.

Казвайте какво можем да направим, как да се организираме и за кога. Майка ми ще е отпуска в края на седмицата така че аз ще мога почти по всяко време дет се вика.

МОже да е за един час трябва да уточним много неща  Rolling Eyes

# 109
  • София
Евче, ти прати ли реквизитите на фактурата на пощата, защото нали нещо не се беше получило?

Изпратих ги преди една седмица, т.е. миналия вторник и този път всичко си е наред.
Ако някой има въпроси мога да отговарям допълнително.

# 110
Момичета аз съм Насинда, пиша с акунта на сестра ми. Прибирам се в събота,  така че ако има среща следобяд съм свободна.
Предложих да си направим тениски, за да ни различават и да сме лесно откриваеми. Отново ще ви помоля за мнение Praynig

Ине, браво скъпа - натри ми носа с моят скептицизъм.  bouquet

# 111
Поздравления за добрата работа, Ине!

# 112
АМ, трябва да се разберете какво ще купувате и откъде, предполагам, че ще е най-добре да е всичко накуп - картон, хартия и каквото друго ви е необходимо. Ще е по-добре от гледна точка цена , а и то гледна точка на това , че трябва да се взима фактура - по-добре да е една.

На срещата говорихме Мими да провери за картоните и цветните хартии, ако съм разбрала правилно.В такъв случай остава тя да каже кога и как да действаме, но на мен ми се иска до петък да имам картона, за да може мъж ми да направи шаблоните  в събота и неделя и да ги раздам..Да не забравяме , че имаме само 3 седмици-(т.е.само 3 събото-неделни дни за развихряне на труд и творчество), а на 4-тата е денят Х!
Само че доколкото разбирам тя май е болна- Раде, можеш ли да се свържеш с нея и да уточните за хартията?

# 113
Момичета, тази седмица как сме за среща - аз честно казано предпочитам преди уикенда (може би ще пътувам), но ще гледам да се съобразя с общото мнение.
Предлагам четвъртък или петък към 18,30-19... може да го дискутираме  Simple Smile

# 114
Момичета, пратих нов вариант на сценария на пощата. Гледах кой какво е писал тук.
МОЛЯ ВИ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ (не крещя, а наблягам  Wink) и да допълните, кой каквото е свършил. Като се видим трябва да взимаме решения как продължаваме.

Наси в това с тениските, единствено ме тревожи, че идеята е да правим колкото можем по-малко разходи. Много по-евтино ще ни излезе да си сложим по един бадж (табелки), които се по 20 ст. Така направихме на протеста миналата година.

# 115

На срещата говорихме Мими да провери за картоните и цветните хартии, ако съм разбрала правилно.В такъв случай остава тя да каже кога и как да действаме, но на мен ми се иска до петък да имам картона, за да може мъж ми да направи шаблоните  в събота и неделя и да ги раздам..Да не забравяме , че имаме само 3 седмици-(т.е.само 3 събото-неделни дни за развихряне на труд и творчество), а на 4-тата е денят Х!
Само че доколкото разбирам тя май е болна- Раде, можеш ли да се свържеш с нея и да уточните за хартията?

За купуването ми звъннете да се разберем да дойда или нещо да измислим - нали съм каса, а и с текста на фактурите, трябва да се внимава да се пише нещо от сорта "материали - детски празник 15.04."

# 116
Момичета, не ми се сърдете, но в последните дни ми се струва, че няма синхрон в работата ни и още веднъж - твърде малко хора са ангажирани ефективно с участие по проекта и организация на събитията. Една птичка (или няколко) пролет не прави. Ако искаме да продължим успешния старт от миналата година и да надграждаме постигнатото, трябва да го правим всички заедно, да сме единни и мотивирани. Аз лично имам нужда от всяка една от вас, защото моята мотивация - това сте вие и вярата ми, че не всичко е предопределено, че стават чудеса.
Това е само мое мнение, исках да го споделя, защото ми тежи.  Hug

Споделям мнението на Хриси и Доли, че е наложително да се видим и да уточним всичко - докъде сме стигнали, какво остава и сътоветно да си поставим срокове за отделните задачки. За съжаление, имам възможност за такава среща само в събота вечерта и неделя, така че ако решите да се видите по друго време, ще си кореспондираме виртуално.

Миналата седмица се свързах с Mamma, защото смятам, че никой повече от форума не заслужава да ни бъде партньор в настоящите и бъдещи инициативи. Естествено, имаме подкрепата й във всяко едно отношение. Ще помага и със списанията, и с разпространението на информацията в интернет-пространството. Тъй като за първото събитие вече имаме 1 медиен партньор в лицето на детето.инфо, предлагам във всички материали да включим и текста "С подкрепата на BG-Mamma www.bg-mamma.com”. Тази седмица ще се опитаме да се видим набързо, за да обсъдим с какво можем да си бъдем взаимно полезни сега и в бъдеще.

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 08:18 от Cruela D'Evil

# 117
  • София
За купуването ми звъннете да се разберем да дойда или нещо да измислим - нали съм каса, а и с текста на фактурите, трябва да се внимава да се пише нещо от сорта "материали - детски празник 15.04."

Не мисля, че ще може във фактурите да има такъв текст. Все пак, това че е детски празник и че е на 15.04. си го знаем ние, но не и тези които ще ни продават материалите. Те не могат да знаят за какво ще бъдат предназначени и да ни задължават да ги ползваме за само това. Освен това те си имат своя номенклатура и трябва да се съобразяват с нея. Ако е толкова наложително уточнението, то към самата фактура ние трябва да си приложим протокол, в който да се опише за какво са предназначени стоките по нея.

За среща. Няма да има проблем и ще дойда стига да се уточни място и час поне ден по-рано.

# 118
Да не си помислите , че съм изчезнала
За среща съм , но най-вероятно ще съм с детето
Четвъртък и петък вечер ще ми е трудно 

# 119
Споделям мнението на Хриси и Доли, че е наложително да се видим и да уточним всичко - докъде сме стигнали, какво остава и сътоветно да си поставим срокове за отделните задачки. За съжаление, имам възможност за такава среща само в събота вечерта и неделя, така че ако решите да се видите по друго време, ще си кореспондираме виртуално.

Аз ще мога в събота или неделя, ако е след 5 часа.

Общи условия

Активация на акаунт