Лунна диета - тема 6

• 15 242
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Включвам се и аз
За първи път.
Стискам палци на всички Simple Smile

# 121
  • При децата ми
Бях решила да карам днес на салата и течности. Може да се каже, че до тук успявам - две кафета с малко захар, салата зеле и моркови и вода.

# 122
  • София
днес съм на чисти чайове и айрян, че нещо носа се опитва да се разтече. Доколкото мога обаче, ще държа, нали затова пия биозин и витамини в допълнение

# 123
  • у нас
И аз съм тук, само за фазата.Днес обядвах,досега само вода, за утре фреш и чай.Когато фазата е в два дни ми е по-трудно, така че утре вечер може би айрян или салата.

# 124
сряда - омад със зелена салата и вратна пържола на обяд, за четвъртък съм намислила чиста водица, ама ще видим, гладно ми е, МЦ е...

# 125
Да се отчета. Първия ден мина леко  и съм минус 1.8кг.😁 Направо се ококорих на кантара преди малко хахах

Продължавам и днес като плана е минимум до утре в 16ч с цел чак събота да се хапне.

Успех на всички и хубави минуси!

# 126
И аз продължавам добре, вчера на обяд ябълки,после зелева салата, че тичах 5 км и да заситя малко. Днес продължавам, надявам се най много нещо плод, въпреки че не съм гладна . Настройката е важна.
Бях намислила и житния режим да пробвам, но още не съм решила.
Успех днес на всички !

# 127
Още 500г паднаха, обаче толкова съм жадна...устата ми е все суха, вчера може и три литра да съм изпила, днес май пак ще е така.
Успех, не остана много, има няма едни 8 часа Simple Smile

# 128
Добро утро от мен. И аз съм доволна - най-накрая кантара показа 56,7 кг. Днес продължавам да видя до кога ще издържа. Итересното е, че бях в ПМС, но успях да устискам дори без да си хапна малко кисело мляко. Много съм доволна. Резултата точно за 4 седмици е - 4 кг.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 18:02 от Lady Cassiopeia Duval

# 129
  • София
И аз сутринта бях изненадана, въпреки не строгото спазване съм -1,2 или 71кг. От началото на годината -4кг.
Имам да свалям доста, но само факта, че си ги пазя тия кила от ковидно време съм доволна на размърдването.
И сега чакам да видя и аз заветната шестица, но отпред  Joy

# 130
Още 500г паднаха, обаче толкова съм жадна...устата ми е все суха, вчера може и три литра да съм изпила, днес май пак ще е така.
Успех, не остана много, има няма едни 8 часа Simple Smile

водата - топла и/или с малко сол

# 131

водата - топла и/или с малко сол

Водата е със стайна температура, за топла не ми е идвало на ум. Последен ден цикъл, та може и да е от него тази жажда, днес ще включа и малко сол. Усещам, че имам нужда от поне още едни 24 часа да си вляза в кожата. Този път без проблеми минава лунуването.

# 132
26 часа изкарах само на вода, вчера обядвах в 13, днес в 15. Вчера следобеда тичах 10км по интензивно, днес преди да хапна 8км бавно тичане и ходене, пулса да е около 120 до 135.
Минус 2кг от вчера до днес. Но в случая е повече изхвърлена вода.
Утре кантара ще покаже по вярна стойност. Мисля няколко дни да съм на кето с почти 0 въглехидрати и калориен дефицит за да продължа с горенето на мазнини
Едит: в петък вече ми се нормализира водата, така че крайния резултат не е -2, а е -1.35 кг. От които според смарт кантара са около 800гр мазнини, също така висцералните мазнини ми паднаха с 1 пункт, реално това е към което се стремя, да намаля корема

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 16:21 от borosbg

# 133
Идеално идва кето след лунуване, особено ако са повече от ден (24ч). Директно си влиза организма в кетоза. Simple Smile

И днес мина добре. Малко по едно време щях са припадна (кръвната захар рязко надолу, причерня ми, ушите заглъхнаха и мозъка ми изстина), но беше много кратко цялото това нещо. Много се претоварих физически днес и за това. Още си карам на вода само. Интересно ми е какво ще покаже кантара утре сутринта...

# 134
вчера от 12,30 вече съм на 32 часа, с два бонбона след 24тия час
ще вечерям леко, мога и още да издържа, ама май не искам, че днес около 11 и аз видях звездички

в МЦ съм, няма да меря кг

Общи условия

Активация на акаунт