Лунна диета - тема 6

• 15 237
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
ВИДЯХ 6-ЦА на картара! Още - 1.1кг от вчера! Ура! Надявам се да удържа и днес. Пак ще имам излизания и натоварване физическо, но ще гледам да го разпределя на части през деня. Плана е  до утре сутринта поне в 9ч, най-желателно в 11ч, но да видим.  Никога не ми е ставало така зле като вчера по време на лунуване. В други дни да, но не и при луна...

# 136
направих луната само около 24 часа, -700 гр. - доволна съм, защото не очаквах и толкова

# 137
  • София
Сутринта кантара затвърди кг от вчера. Доволна съм, издържах и аз фазата, но снощи  готвих дроб сърма и нямаше как да й устоя. Малко хапнах, въпреки че не бях гладна.

# 138
И аз затвърдих, тази сутрин няма намаление, но и снощи опитах от тук и от там. Все още ми е леко на стомаха и мисля да продължа с намален грамаж прием.

# 139
След днешния ден ако утре кантара не ми покаже поне още 1 кило надолу сигурно ще изпадна в нервна криза 🤣 3 тура с 13.5кг в ерго раницата, едно лудо хлапе за ръка и 20кг товар от Спиди/Еконт.... Интересно, че днес по-натоварено пък не ми стана зле като вчера. Много неща свърших. 😁 Сега ако и децата заспят навреме....

EDIT 15.02/ 04:47ч: ОК, не е 1кг надолу още, а 800гр, но пък се събират минус 3.7кг общо за трите дни. Доволна съм! Продължавам до обяд днес, или поне до 11ч.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 04:47 от MintyMohito

# 140
Минавам да напомня за лунната диета започваща тази вечер от 19:34ч. Simple Smile Аз съм на линия и този път!

Успех на всички, които решат да се включат!

# 141
Привет на всички! Бих искала да се включа в темата и аз, ако ме приемете разбира се. Кога е най-добре да се включа в лунната диета? Има ли значение фаза или не?

# 142
Привет на всички! Бих искала да се включа в темата и аз, ако ме приемете разбира се. Кога е най-добре да се включа в лунната диета? Има ли значение фаза или не?

Добре дошла. В първия пост е описано много добре. Лично на мен най-добре ми действат пълнолунието и новолунието. Другите две четвъртинки не толкова.

# 143
Благодаря! Прочетох първа страница! Значи навреме се включвам за фаза Новолуние на 28ми.

Добре дошла. В първия пост е описано много добре. Лично на мен най-добре ми действат пълнолунието и новолунието. Другите две четвъртинки не толкова.

# 144
Дами, подсещам ви утре за новолунието Simple Smile

# 145
Ще се присъединя към вас тази вечер и се надявам да удържа до събота сутрин.

# 146
И аз съм на линия. Започнах вчера в 16ч и плана е до събота по обяд. Simple Smile

Успех на всички!

# 147
  • При децата ми
Днес ще карам на лека диета, но утре имаме рожденик вкъщи и няма как.

# 148

Новолунието е днес

# 149
  • При децата ми

Новолунието е днес

Знам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт