Лунна диета - тема 6

• 15 248
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
  • там, където ми харесва
Аз не знам дали ще успея да не вечерям!

# 151
Започвам да се предавам, много съм гладна. Cry

# 152
  • София
Аз изпих една чаша айрян и закрепих Wink

# 153
Аз държа все още. Толкова ми е заето покрай малчовците,че не ми остава време да мисля за храна. 😀 Успяхме една дълга разходка да направим до площадката, поуморих ги и след малко баня-вечеря-сън и деня минал.Миналата седмица беше задържано тегло, но беше цикъл. Тази седмица се надявам на минус.

# 154
Аз имам желание но като се падне така петък събота или неделя ми е много тегаво да го спазвам. Отделно понеделник започвам великденските пости и сега като за последно ще си хапвам кисело млекце яйчица и май ще го пропусна.
А имам такава огромна нужда но ще се постарая да наваксам следващия път като почнат и постите от понеделник.
Успех на всички!

# 155
Не удържах, ядох. Обикновено не се храня толкова късно, затова днес Луната беше двоен провал. Надявам се да не стане троен, ако пропусна фитнеса заради пълния стомах.

# 156
Аз отпаднах днес. А ме е яд, защото така го чаках това новолуние. Обаче нямах възможност нито да си изпия водата, нито нищо и всичко замина. Другата седмица ще си направя един прочистващ ден и това е положението.
Успех на сериозните Simple Smile

# 157
При мен нещата май са в застой. Задържам КГ, което е супер, но отказва надолу. Съмнява ме,че е защото децата скачаха по кантара тия дни. .... От сега се готвя за 3 дни по пълнолуние отново (13-15 март). Нещо взе да ми харесва да не ям по 5-6 дни в месеца. 🤣

# 158
Независимо от яденето вчера, кантарът показа -600 гр. Simple Smile

# 159
Здравейте, и честита баба марта 🤍❤️  и аз се включих вчера с вас, днес съм -1.10 кг.
Вие задържате ли този резултат след фаста, тъй като в момента се храня и в калориен дефицит, но не знам дали след като си хапна няма да се върне това килце 😁

# 160
Аз задържам вече 2ра седмица килограмите (тегля се единствено след пълен ден лунуване, т.е. 1 път в седмицата). Задържа се сваленото, само не трябва изпускане (преяждане и тнт).

В калориен дефицит би трябвало даже другата седмица още надолу да показва кантара.

# 161
Минавам само да напомня,че след няколко минути започва фазата. Simple Smile Аз съм на линия и този път. Успех на всички, които решат да се включат!

# 162
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Как сте, момечета? Аз удържам и се чувствам добре. Мисля да остана в "режим" до утре.

# 163
Добре върви. По-голямата част вече мина.  И при мен плана е до утре по обяд. Simple Smile

# 164
Някой на линия за три дни покрай Пълнолунието този месец? Simple Smile Пада се на 14ти от 8.55ч, ще има лунно затъмнение и кървава луна 😁

Общи условия

Активация на акаунт