Лунна диета - тема 6

• 15 231
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
Някой на линия за три дни покрай Пълнолунието този месец? Simple Smile Пада се на 14ти от 8.55ч, ще има лунно затъмнение и кървава луна 😁

Аз започвам от утре с по-лека храна, а в петък - само на айряни Simple Smile

# 166
Е три дни на мен са ми много, но поне целият петък ще съм само на вода, в събота на обед вече ще хапна нещо.

# 167
Ами аз си карам днес и утре на 100%, събота също ще опитам.  Най-добри резултати получавам като са 3 дни покрай пълнолуние.  Преди не беше така, но явно имам промяна в метаболизма след 2 бременности, антибиотици и смяна на хранителния режим с кето.

Не знам колко се брои, но голямото дете навърши 4г и имаше торта и не пипнах да пробвам. Само рязах тортата и я помирисах. Орео. Обаче имам напредък щом не съм откачила тотално и не съм нападнала последното парче в хладилника.  4 дни минаха от РД, още е там. 😀 

Имам още 10кг да свалям до желани килограми и това ми е мотивация. Като ги сваля ще си позволя едно парче торта и после обратно в режима. Та има да почакам.

# 168
И аз съм се заканила на 3 дни, за сега съм ок. Дано се въздържа успешно. Успех на всички !

# 169
  • София
Записвам се за утре, в момента съм 58, ако сваля 1 кг. ще е чудесно. Ще пробвам да пропусна вечерята днес.
Успех на всички ни!

# 170
И аз за сега устисквам. Днес цял ден съм само на 3 л вода, чай и кафе. Малко по-късно ще се нахраня и после чак в събота. МЦ ме изненада днес (очаквах го чак след 5 дни), така че се надявам утре да падне голямо отводняване Simple Smile

# 171
Ден 1 - 600гр

Продължавам и днес. Килограмите не ги знам, но на сантиметри има разлика. От началото на годината съм минус около 12кг. Вече от М влязох официално в S, което е супер защото в определен период края на миналата година М ми бяха тесни....

Успех на всички и само минуси!

# 172
  • Разпиляна във въображението
Успох и от мен! Подарихме на дъщеря ми куче и вече си имам още една причина да правя допълнително крачки Simple Smile

# 173
Ден 1 -600гр
Ден 2 -800гр

Продължавам и днес с идеята чак утре по обяд да хапна. Мисля директно да се включа в Японско Чудо от неделя за 7 дни поне. После ще видя и там до къде ще я докарам. 😀

Успех на всички продължаващи и днес!

# 174
До тук -1.3 кг. Ще се опитам да изкарам само на вода до обяд.

# 175
Добро утро. Много съм доволна от вчерашното лунуване - 2,4 кг. Днес още не съм решила какво ще ям, но ще гледам да е нещо леко.

# 176
  • Разпиляна във въображението
Аз съм мъничко, но от сърце - 0,800

# 177
направих 24 часа, не можах 36
в мц съм и не се тегля

# 178
Ден 3 -650гр

Общо 2,050кг. Над 90ч фаст ще се получи при мен този път.Някак се нанадявах на повече и после си видях календара. Баш преди цикъл съм, като нищо днес ще ме "изненада" та на това положение и тези резултати са супер! 😀

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 06:01 от MintyMohito

# 179
Включих се в Пълнолунието този месец. Успях да издържа около 48 часа. Общо свалени 1 кг.

Общи условия

Активация на акаунт