Лунна диета - тема 6

• 15 224
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
днес от 13:32
планът е да обядвам и после ядене в понеделнк

# 181
И аз се включвам минимум до утре до края на фазата...

# 182
Ще опитам и аз и без това нямам апетит ,че сме в болница с детето.

# 183
Минавам да напомня за фазата днес, започва в 13ч.

# 184
Утре ще спим един час по-малко и ще ядем един час по-малко - не забравяйте да преместите часовниците. Grinning
Лунуването ще пробвам да го направя от вечеря в петък до закуска в понеделник. До колкото се познавам, трудно ще удържа. Но все пак всеки час въздържание е плюс... тоест минус! Grinning
Успех на всички!

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 06:43 от happy cucumber

# 185
Много мразя като съвпадне смяна на часа с лунуването. На практика от днес 13ч до утре 14ч са тези 24ч, а не до 13ч защото нали часовника го местим 1 час напред. ..

# 186
Аз направих прочистващ ден вчера, защото днес съм на РД. Но ще се опитам да го карам лекичко с храненето, пък дано да даде резултат. Успех на всички лунуващи.

И малко инфо за тези, на които това ще им е интересно:
на 29.03.2025 г имаме частично слънчево затъмнение в Овен. От тази дата започват големи промени са всички, които ще се случват през следващите 6 месеца и ще касаят живота ни през следващите години. За едни ще са по-радикални, за други - не толкова. Но всички ще усетим прилив на енергия и желание за някаква промяна у нас самите, както в личния ни, така и/или в професионалния ни живот. В момента се намираме в Ретрограден Меркурий (до 07.04) и Ретроградна Венера (до 13.04). Бройте + 3 дни след тези дати. До края на двата ретроградни периода не се препоръчва да се подписват договори, да се купува скъпа техника, да се водят преговори, да се започва нещо ново, да се взимат сериозни решения, касаещи нашето бъдеще от всякакво естество и да се правят промени. Ако имате някакви по-сериозни планове е добре да ги отложите за след 17.04.

# 187
Здравейте,и аз
Здравейте,и аз като minty мразя да изчислявам точен час като сменят времето.
Днес в 8 трябваше да да антибиотик на детето,звъни ми алармата на телефона,но гледам ,че часовника на печката показва 7ч. докато се разбудя и изчисля ,че всъщност трябва да му го дам в 9 ч по новото време.
Да minty до 14 си гладуваме спрямо фазата.
Аз към 14:30 ще спретна някоя салатка, но сега ще изпия едно чайче с мед и кафенце после Blush
Леко да ви е и резултатно лунуването Hug

# 188
аз се опитвам да направя колито може повече часове
странно ми е вторачване за един час,  времето го сменят само два пъти в годината, колко шанс има да се падне лунна фаза Simple Smile

# 189
Здравейте,и аз
Здравейте,и аз като minty мразя да изчислявам точен час като сменят времето.
Днес в 8 трябваше да да антибиотик на детето,звъни ми алармата на телефона,но гледам ,че часовника на печката показва 7ч. докато се разбудя и изчисля ,че всъщност трябва да му го дам в 9 ч по новото време.
Да minty до 14 си гладуваме спрямо фазата.
Аз към 14:30 ще спретна някоя салатка, но сега ще изпия едно чайче с мед и кафенце после Blush
Леко да ви е и резултатно лунуването Hug

Аз от сутринта се кокоря. Часовника в кухненски още не е сменен. Голяма тъпотия.  Печелили сме 1 час повече светло... Ще каже човек слънцето и го си сменя часовника. Едно и също е.

# 190
Да напомня за фазата, която е днес. Аз съм на линия отново! Минуси ще меря другата седмица, че кантара ми го счупиха децата и чакам нов. ..... Успех на всички, които решат да се включат!

# 191
  • Бургас
Благодаря за напомнянето, Minty, точно навреме. Не бях го планувала, но момента се оказа подходящ и изкарах цял ден на вода и едно чисто кафе. И минус имам 700г, но не това беше целта. Отдавна не съм си давала почивка и ми се отрази добре.

# 192
Няма за какво. Simple Smile

Някой друг готви ли се за три дни покрай пълнолуние (неделя е пълнолунието)? Фазата започва в 3ч сутринта в неделя 13.04 /Цветница/.

На мен ми стана традиция да правя 3 дни всеки месец по Пълнолуние. Много добре ми се отразява. Малко ми се разбута режима напоследък покрай едно хранително отравяне и не знам още едно ли си навлякох или някакъв стомашен вирус. Чакам с нетърпение тези три дни да вляза пак в някакъв ритъм.

# 193
Иска ми се да се присъединя и аз,но пия силен антибиотик и се чудя как да го направя,че да не си увредя стомаха.
Мисля си банан преди антибиотика,приемам съвети и предложения.
Благодаря за напомнянето минти Hug

# 194
Много го чаках това пълнолуние и накра бам - ПМС. Дано МЦ да ме изненада и да дойде преди това, за да го направя, защото много ще ме е яд, ако го пропусна.

Иска ми се да се присъединя и аз,но пия силен антибиотик и се чудя как да го направя,че да не си увредя стомаха.
Мисля си банан преди антибиотика,приемам съвети и предложения.
Благодаря за напомнянето минти Hug

Хапни кисело мляко 3,6%. И 1 кофичка да изядеш, няма да има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт