Лунна диета - тема 6

• 14 904
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
kriani, препоръчвам ти силен пробиотик + пребиотик. Ако помня правилно OMNI BIOTIC 10 + OMNI LOGIC 2x на ден докато се пие антибиотика. Тази комбинация при мен даде резултат защото от антибиотик така се запичам,че нищо не помага. И много кисело мляко (БАГРИ овче и на Козарев козето).

Lady Cassiopeia Duval, аз съм баш преди да дойде, даже с моя късмет ще дойде по време на лунуването. Обаче не ми се рискува да пропусна. Надеждата ми е,че пълнолунието ще ми оправи стомаха. Поръчала съм си от ЗОЯ антиоксидантни шотове 3бр, по 1 за всеки ден и отделно пробиотик и пребиотик ОМНИ съм взела.  Кетото малко ми отиде на кино с този разбунтуван стомах (варен картоф, сухари; нямаше как) и тези 3 дни ще рестартират кетозата на 100%. После ще наблягам на пробиотици и кисело мляко пак.  Хранителното натравяне нещо ми направи по цялата верига, чувствам се сякаш антибиотик съм пила.

# 196
Сега на Цветница няма как да ми се получи лунуването, но пък мисля петък и събота преди Великен да гладувам. Успех на тези, които сте решили да глаувате на Цветница.

# 197
Ура - утре ще съм на линия за пълнолунието. Ще пробвам да го изкарам и в понеделник, поне до късния следобед. Ако успея да удържа и двата дни, ще е още по-добре. Че това ПМС направо ме върна в изходна позиция и има какво да се коригира.

# 198
Аз се радвам,че съм преди цикъл та ако се изтегля и да не ми хареса ще виня задържана вода заради цикъл 🤣 Цикъла ще виня ако килограмите не ми харесат. Иначе аз без да искам започнах вчера в 13.45ч. Вече съм над 24ч във фаза ... Просто докато приспя децата (имахме и ваксина следобед)  и накрая заспах с тях и останах гладна. Има вероятност на 14.04 вечерта или следобед да хапна. Ако не успея и тогава ще е чак във вторник по обяд и ще ми се съберат 100 часа гладуване.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 15:16 от MintyMohito

# 199
Аз държа здраво,нямам апетит.Сутринта преди антибиотика изядох парче банан сега преди вечерния още едно,но малко е кофти на стомаха.
Спазвам Великденските пости и немога да ям мляко,но благодаря за предложенията ♥️
Утре мисля да хапна салатка на обед и ще пиша за резултати.
Снощи не можах да спя събудих се към 3-4 и заспах пак към 6 ч.от доста време не ми е действало така пълнолунието.Дано поне тази нощ да спя спокойно.
Успешно и резултатно да ви е 🤗

# 200
снощи се събудих в 2 и заспах в 5
засега издържам, утре може да закусвам шейк с ягоди и протеин, може и да пропусна
за обяд съм сварила яйца

# 201
  • Бургас
И аз бих казала, че изкарах сравнителни леко днес, само вода и едно чисто кафе. Доволна Simple Smile

# 202
Вчера мина леко. Днес обаче прекъсвам на обяд като станат 3х 24ч защото с този ранен старт, който имах не ми се рискува да продължа. Имам план за петък цял ден и събота почти цял ден. Така и така ще съм заета тогава. Не е лунен ден тогава, но е Разпети Петък.

kriani от поста остана малко. От понеделник може да почнеш да наблягаш на киселото мляко и пробиотиците. Сутринта поне да е кисело мляко + про и пребиотиците с много течности, да стигнах до където трябва.

Аз минус нямам. Даже съм на плюс. Нормално. Хем цикъл, хем 2 седмици корема ми е счупен от всякъде... Ще броя резултати след 2 седмици чак, най-добре след пълнолунието май месец.

# 203
Да напомня за фазата днес. Вече започна преди няколко часа. Simple Smile

# 204
нагласила съм се за лунуване, дано не срещна великденско яйце или агнешко

# 205
нагласила съм се за лунуване, дано не срещна великденско яйце или агнешко

Успех!

Аз не знам до къде ще я докарам защото ме тръшна някакъв вирус.... Нормално покрай празниците. Та да видим.

# 206
Аз ще си го направя,защото така или иначе не мога да погледна храна.
След постите,вчера съм изяла 3 варени яйчица със салата и малко месце си чупнах,но стомаха ми нещо не му се нравят и ми е лошо и ми се гади.
Весел празник на всички!

# 207
Момичета, подсещам ви - 27 април 2025 – 22:33:22 часа – новолуние Simple Smile

# 208
Момичета, подсещам ви - 27 април 2025 – 22:33:22 часа – новолуние Simple Smile
Мерси много, ще се пробвам този път, че нещата са извън контрол, много ядене и предимно супер солени храни.

# 209
започвам от днес

Общи условия

Активация на акаунт