Лунна диета - тема 6

• 14 726
  • 266
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Нали тази нощ започва първата четвърт?
Да.
Приключих с яденето за днес, утре съм запланувала разни неща да правя, за да не мисля за храна. Има нужда от разтоварване

# 16
И аз имам нужда от разтоварване. Всъщност именно затова съм в лунуването!

# 17
О събираме се групичка за днес! Супер! Успех на всички!

# 18
и аз ще пробвам днес

# 19
Здравейте! Включвам се и аз днес. Дано издържа.

# 20
И аз се присъединявам към вас, момичета!

# 21
И аз, и аз! Simple Smile

# 22
И аз се включвам за днес:blush:. Успех на всички!

# 23
Еха, наистина голяма група се събрахме за днес!  При мен към момента всичко върви точно, което при положение, че от 4ч сутринта са ме вдигнали, си е нещо. 😀

Направих си едни бързи джинджифилови шотчета (джинджифил + лимон) в случай,че ми спадне енергията. Много добре се отразяват и отделно подпомагат метаболизма, което е още 1 плюс.  Трябва за издържа още към 7 часа докато децата легнат да спят и мисля и аз с кокошките да легна днес 😅

# 24
  • Разпиляна във въображението
И аз съм на линия. В момента на бюрото си имам 5 бонбона заради имениците днес. Ако има и тук - честити да сте!

# 25
Как сте момичета? Държите ли се? Моя ден е пред финал и безпроблемно и леко мина. Simple Smile Утре се надявам да отчета минусче, тъй като днес като реших да проверя (да знам колко е минуса) и ми стана лошо от числото 😅 Прекалила съм много със сармите и домашните бисквити покрай празниците. 🫣🤐

# 26
  • Разпиляна във въображението
Трудна работа. ММ донесе топли хлябове, месца, салата... Отвън има студено вино... Уфффф

# 27
  • София
И аз държа, ама грам сила нямам. Едвам се прибрах 20 мин пеш, легнах и се чудя с коя книга да заспя.

# 28
Аз държа. Усещам лек глад, не знам дали ще успея до утре (реално от вчера от 18и30 не съм хапвала нищо). Ако стане нетърпипо, ще хапна една ябълка.

# 29
Трудно е понякога, но пък наградата си струва. Както казват във фитнес средите no pain, no gain. 😏 Когато ми иде да се предам винаги някакво разсейване или да полегна малко (това е направо невъзможно вкъщи с 2 деца ама и 2 минути помага) или вода. Пиене на много много вода. 😅 И зелен чай.  Вчера не стигнах до шотовете джинджифил та днес и утре ще си ги пия.

Иначе отчитам минус 2кг, което си е супер! Дава ми надежда, че другата седмица на 3 дни като се пусна има опция да е повече от колкото се надявам. Simple Smile

Продължавам поне до обяд днес с фаста.

Общи условия

Активация на акаунт