Лунна диета - тема 6

• 14 802
  • 266
  •   1
Отговори
# 30
Леле, 2кг!
Аз няма да се тегля.
Пих едно смути вчера.  Доволна съм. И аз съм се наточила за 3 дни другата седмица, но ще са с вода с лимон и джинджифил.

# 31
Очаквах към 1кг да е, не знам какво съм направила вчера 😅 Приятна изненада беше тази сутрин.  За другата седмица тепърва ще планирам. Сигурно пак шотове с джинджифил и лимон ще направя и ще ги разреждам. Може и кайен пипер да сложа за екстра лудост. 😃

# 32
  • София
Аз съм малко над кило, доволна съм, а и не съм гладна и ще видим до кога ще издържа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 33
И аз издържах! Все още не съм хапвала, чак към обяд. Малко над 1 кг при мен е минуса. Мислех че сутринта ще ми е много гладно, а то ми беше жадно Joy
Браво на вас момичета! Flowers Hibiscus

# 34
  • там, където ми харесва
Честита нова година на всички лунуващи! Heart
Записвам се и аз в новата тема.

# 35
Минавам само да напомня на тези,които като мен ще правят 3 дни покрай пълнолуние, че утре е ден 1ви в този случай. Simple Smile

Аз хапнах 16.15ч за последно и сметнах, както искам да изкарам до 10.15ч на 16.01 ми се събират 90 часа. Пожелайте ми късмет ... 😅 Като се има в предвид, че ме вдигат в 4ч сутринта и до 19ч няма почивка ... 🫣 Един ден лесно,  да видим три 😀.

Успех на всички!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 17:09 от MintyMohito

# 36
Аз ще пробвам, но с вода с джинджифил и лимон.

# 37
И аз се включвам с 3 дни, че съм си похапнала покрай празниците. Имам качени 7 кг. 😁

# 38
И аз ще се включа, но 3 дни ще са ми много и ще шокирам организма..
Ще започна плавно, спазвайки, всички фази на луната за по ден.
Лунуването ми се отразява супер на задържането на водата.

# 39
Този път и аз се включвам. Ще пробвам да направя 2 дни - вторник и сряда, но ако не успея и на ден и половина ще съм доволна. Имам за сваляне 7 кг, свършиха празниците, свърши ПМС-то, свършиха оправданията за похапване, така че е време да се започва Simple Smile

# 40
Здравейте,за много години и от мен да е спорна, успешна и щастлива 2025г.
Аз бях скромна по празниците,но сега седмица преди цикъл що шоколад унищожих Weary
Затова и започнах от днес и до сряда на обед.
Успех и да ви спори!

# 41
Еха, супер! Колко много се събрахме за първото пълнолуние! 😁 Успех момичета и хубави минуси в сряда сутринта!

# 42
и аз идвам, но само за сряда

# 43

Пълнолунието е във вторник Simple Smile

# 44
  • Бургас
Пълнолунието е от утре
14 януари 2025 – 00:27:44 часа – пълнолуние

Аз се чудя и днес ли да го включа. Сутринта закусих и не ми е гладно до момента, но дали няма утре да вия от глад или да хапна нещо леко до 17-18ч.ще помисля.
Успех момичета.

Общи условия

Активация на акаунт