Лунна диета - тема 6

• 14 827
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
и аз идвам, но само за сряда

Пълнолунието е във вторник Simple Smile

аууууу, блейка ScreamInnocent
гледала съм за другата седмица, че започва във вторник вечерта Laughing

ами добре, утре значи Stuck Out Tongue

# 46
  • Велико Търново
Привет и от мен! Нямам за смъквне, но ще се включа с цел детокс и разтоварване. С колежките си мислим различни предизвикателства и от тази нощ ще се включим експериментално в това и ще отчетем резултати накрая ( в % от теглото ни, за да бъде обективно).

# 47
Здравейте, момичета.
Извинявам се за въпроса, но от тази нощ ли почва лунната диета за пълнолунието този месец? От колко до колко часа се спазва?

# 48
Фазата започва на 14 януари 2025 – 00:27:44 часа ( пълнолуние). В този случай тъй като е от полунощ започва самата фаза, лунуването е от вечерята на 13.01 до сутринта на 15.01. Това е ако се спазва само фазата. Има и 72ч вариант по пълнолунието, който е 1 ден преди фаза (13.01), самата фаза (14.01) и 1 ден след фаза (15.01). Тогава се събират 3 дни на вода/чай/пресен сок.

Да се отчета,момичета. Първия ден мина леко. Отчитам минус 1.7кг, като знам че днес и утре ще е по-малко като минус,  но пък поне ми е леко и се чувствам страхотно. 😀 Даже за разнообразие малкото ме остави да спя до 5ч почти. 😀

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 05:12 от MintyMohito

# 49
Значи, точно на време се включвам. Декември се подвизавах в угоителните теми, сега обаче имам нужда от озаптяване. А и вече резервирахме почивка на морето, та малко подбутнах мотивацията. Дано днес имаме повече работа в работата, да не си мисля за глупости.
Лек ден!

# 50
  • Разпиляна във въображението
Успех, момичета!

# 51
Днес на четири ябълки, след 18 на вода до утре по обед. Успех на всички!

# 52
Извинете , но не се ли прави от 0,30 часа на 14,01 до закуска на 16,01?

# 53

Принципно започва 1 час преди фаза (да кажем в случая 23.30ч на 13.01), но лично аз не познавам човек,който би се натъпкал с храна точно тогава защото фазата започва и би легнал след това. Минимум 2часа преди лягане трябва да се приключи с храната защото иначе организма вместо да почива се занимава да обработва храната. За това се получава от вечеря на 13.01 до закуска на 15.01. Отново не мисля, че някой посреднощ на 15ти ще се натъпче. Това тотално обезсмисля самото лунуване, поне за мен.

# 54

Принципно започва 1 час преди фаза (да кажем в случая 23.30ч на 13.01), но лично аз не познавам човек,който би се натъпкал с храна точно тогава защото фазата започва и би легнал след това. Минимум 2часа преди лягане трябва да се приключи с храната защото иначе организма вместо да почива се занимава да обработва храната. За това се получава от вечеря на 13.01 до закуска на 15.01. Отново не мисля, че някой посреднощ на 15ти ще се натъпче. Това тотално обезсмисля самото лунуване, поне за мен.

Ами..... При мен ситуацията вчера беше горе-долу такава Joy

Скрит текст:

# 55
🤣🤣🤣

И аз съм го правела, но после на другия ден съм 2х по-гладна на сутринта и хич не помага с диетата.  Като тийн и заради работата.

Ами..... При мен ситуацията вчера беше горе-долу такава Joy

Скрит текст:

# 56
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
С огромен ентусиазъм цоп и аз в темата. Покрай празниците падна такова освинване, че сега направо си е задължително лунуването. Не си слагам краен срок, колкото издържа толкова.

# 57
Как сте момичета? Държите ли положението? 😅

При мен втория ден мина леко. Днес ще ми е по-натоварено защото ще имам излизане и то с децата. Обаче нямам опция да отложа вече ... 😅  Минуса тази сутрин беше по-малък, 600гр, но пак си е минус. Доволна съм.

# 58
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Аз съм минус вода, обаче си е минус от толкова време / -1,300/

# 59
Вчера към 18 ч бях мн гладна.. Организмът ми си чакаше огромната доза калории, на които е свикал от известно време 😀
Успях, де! 36 часа/-1.200 кг вода надолу, доволна съм. По-леко ми е 🙂

Общи условия

Активация на акаунт